Allt har ett slut..

även denna blogg! Sista inlägget .. har egentligen inte så mycket att "säga", ska ha kvar bloggen men kommer inte att göra fler inlägg här utan dom kommer att skrivas på den nya bloggen! Hej svej!

Oops, I Did It Again!

Låste ut oss ur huset igår.. blir så jäkla trött på mig själv! Tur att  HC var hemma så han kunde "rädda" mig igen. Vad tusan skulle jag gjort utan honom? Idag gömmer jag en extra nyckel så att detta slipper inträffa fler gånger!

Juni har hållt på att vända sig i drygt en månad men nu börjar hon bli jäklig på att åla runder. Igår ålade hon över i vår säng, när jag vaknade låg hon brevid mig.. jäkla tur att hon inte ålade vidare. Gav henne mat och efter det så åkte den sista spjälsidan på sängen så numera är hennes säng hel och nu kan hon åla bäst hon vill utan att det händer några olyckor. Så här låg min lilla loppa när jag kom in och skulle ta upp henne efter en av vilostunderna igår:


Pippi Långstrump?!

Idag är det riktigt busväder! Det regnar, blåser och är kallt.. Behöver gå upp till affären men i detta rusket vill jag inte gå ut! Robin är hemma hos en kompis nu och i eftermiddag kommer hans klasskompis hit och ska sova över till imorgon... ikväll blir det full rulle! Juni somnade nyss så nu ska jag passa på att dona lite i min ensamhet. - Hej!


RSS 2.0