Hejsan hej!

Har sprungit på stan med syrran idag. Handlade bebbe kläder, en väska, ett linne, leggings, skärp, böcker till mig och böcker till lillkillen. Käkade pizza och mös med Robin tidigare ikväll och har nyss sett The Mist. Hatade verkligen den filmen från början till slut....och sicket slut det var på eländet - herregud! Skulle kolla på den andra filmen Paul hyrde men det gick inte så bar eftersom killarna i affären hade glömt plombera den eller vad det nu heter...GRRRRR!  Eftersom Paul har druckit öl fick jag ringa Ida och fria till henne så nu sitter jag och väntar på att hon ska komma och hämta mig - tack så mycket gumman! Fan vad retligt!!! Men snart nog sitter jag i soffan igen och kollar på film :) - Ha en fortsatt trevlig kväll.

- Fredag -

Go´morron.
Idag kommer Madde hem med det lilla knytet så jag ska ner i stan och handla något till det lilla underverket. Har friat till mormor så att hon ska ha Robin medans jag sticker till stan, blir lugnast så :) Jag hoppas att dagiskorten kommer idag..är såååå nyfiken på hur dem blev! Nu ska jag rymma upp och snygga till det lite här hemma sen bär det av till stan. - Ha en bra dag!

- sitter här & sitter -

är sååååå rastlös....väntar på att tiden ska gå så jag kan cykla och handla och börja jobba. Har varit och lämnat lillkillen, fixat med tvätten, snackat med syrran och nu kryper det i kroppen. Blä...hela denna veckan har kröpit fram men på något sätt har det ändå gått undan med tanke på att det är fredag i morgon igen:) Det har varit mycket på sistonde: barnafödslar, födelsedagar hit och dit, möten och annat "tjaffs" och mer ska det bli..Ida fyller snart år, lillkillen och Paul i december, hjärtat mitt blir 30 nu och då kommer det att bli en hejdundrandes fest! Julafton...mysiga mellandagar och nyår. Dem ska lägga schema på jobb nästa vecka så man kan få sin "dom" hur man kommer att jobba mellan jul och nyår. Ska dock inte jobba nyårsdagen för det gjorde jag sist, nu får det vara någon annans tur. Nä, nu börjar det dra ihop sig för en cykeltur till affären och vidare till jobb! - Ha det.

Grattis till pojken Madde & Petr!

Så äntligen föddes deras lilla skatt, det blev en pojke. Inga flicke kläder att handla för min del då alltså :) Det blir mer pojkkläder istället men det går lika bra haha. Plutten föddes runt 7 i morse och när Madde ringde hade dem inte hunnit varken mäta eller väga honom. Jag ska jobba kväll idag så jag lämnar Robin på dagis vid 11 tiden. Har precis käkat lite frulle och nu sitter lillkillen i soffan och tittar på Tarzan. Får åka ner till stan i morgon och handla lite bebbekläder till det nya underverket och sen åka vidare till sjukhuset för att se, känna och "klämma" på honom:)

På lördag ska vi till Ida på Halloween fest och fira hennes 25års dag. Måste ut och handla utstyrslar och förhoppningsvis hinner vi det i morgon kväll.
Nu ska jag ta hand om min tvätt, högen bara växer och växer. - Ha en bra dag!

- Skogspromenad i det fina vädret -

Idag har det verkligen varit skönt väder! Madde och Petr kom och hämtade oss sen begav vi oss till pålsjöskog och promenerade omkring. Madde fick värkar och "kramade" ett och annat träd längst promenaden och Robin glodde på henne som om hon inte vore klok haha. Pratade nyss med henne och nu kommer värkarna var 6:e minut och sitter i längre än vad dem gjorde igår och i förmiddags. *Håller tummarna* för dem och hoppas att deras bebis kommer snart. Ska strax skala potatis och laga middag idag blir det lax, potatis, gröna ärtor och hollandaisesås. Ska kolla på Insider ikväll som ska handla om knäppa föräldrar som anklagar varandra för väldigt allvarliga och vidriga saker. Verkar vara helt sjukt så det måsta jag bara se. Så ja, det var allt för denna gången!
- Ha en fortsatt bra dag.

Solen skiner!

Vi har precis frullat med Madde...yes i dag igen :) Stackaren åkte in till BB igår men fick åka hem igen men nu är det iaf igång! Ska kanske åka ut en stund till Pålsjöskog och gå en runda med tjockisen så att det förhoppningsvis händer mer på bebisfronten haha. Ska jobba kväll i morgon och det ska bli skönt, var ett tag sedan man var inne och jobbade nu. Väntar på dagiskorten fortfarande hoppas på att vi ska få dem nu i veckan...ska bli kul att se hur dem blev :) Nu ska jag rymma upp lite här hemma och bestämma mig för vad det ska bli för något till middag idag!

Frulle med lillkillen & Madde

Go´morron! Sitter och väntar på att Madde ska komma, vi ska käka frulle tillsammans i dag. Det var evigheter sedan vi gjorde det sist! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag just nu är vädret jäkligt skumt solen skiner och regnet faller. Kan ju hoppas att det blir finare sen annars får man väl ta på sig regnkläderna och gå ut och plaska lite med Robin. Dagarna närmar sig för Maddes BF hon är beräknad till den tredje nov så snart kommer bebisen :) Hoppas hon inte får går över lika länge som en annan...18 dagar!, drygt vill jag lova. Nä nu har jag inte tid att sitta här nu ska jag frulla! - Ha det!

Måndag igen

Så var helgen över och en ny vecka har börjat! Låg på soffan och gosa med Robin hela förmiddagen. Madde kom förbi och tog en kopp kaffe med mig och snacka lite skit, sen var vi på maxi en snabb runda så att jag kunde handla lite. Grannen hade Robin medans jag handlade och sen fikade vi lite mer....massa fikande idag :) helt plötsligt bankade det på dörren och då kom en styck liten Ida och hennes lilla man - Armani. Har med andra ord inte gjort så mycket mer än att fikat och gosat med lillkillen idag. Håller på att laga middag... idag blir det potatisgratäng, kycklingfilé och sallad! Pratade med min handläggare på arbetsförmedlingen idag och glad blev jag när jag fick reda på att jag ska få behålla honom som handläggare. Har ju haft några stycken på kort tid nu. Tack och lov ska jag inte behöva få någon ny än på ett tag! Nä, nu ska fortsätta med middagen! - Ha det bra.


Lördag och söndag

I lördags fick jag äntligen träffa Jenny . Var hos dem och fikade och kollade bebben och det nya huset. Det ska dock inte få gå ett helt år nästan nu innan vi träffas igen :) Var meningen att jag skulle hem till Sandra på tjejkväll men så blev det inte. Istället hamnade jag och Paul i Påarp för att fira Krilles födelsedag och sen blev det utgång! Skojsigt värre blev det och jag träffade en och annan gammal vän jag inte hade sett på flera år! Riktigt kul. Idag har vi inte gjort ett smack förutom att vi gjorde hemmagjord pizza. Vi har legat utslagna alla tre i soffan och glott på film och gosat. Paul har kört iväg för att hämta syrran min på flygplatsen i Malmö, den jävla grisen har varit i Teneriffa nu en vecka medan vi andra har "regnat bort". Fuskigt värre. Jag vill också ha sol och värme! Måndag och ny vecka imorgon. Ska ha Robin hemma alla dagar jag inte jobbar nu denna veckan i och med att det är höstlov. Hoppas att dagisfotona kommer snart det ska bli kul att se hur dem blev :) Nä nu ska jag glo lite till på tv:n sen får det vara bra för idag - Sov gott!

Väla.

Drack kaffe med grannarna i förmiddags och bestämde med Sofie att vi skulle ut på väla en runda och så blev det. Fick handlat lite kläder till Jennys bebbe det blev ett par fräcka jeans, ett par joggingbyxor, en tröja och en body. Shit vad man blir sugen på bebis när man går runt där bland alla bebis kläder :) tycker dock att det är roligare att handla till flickor så Madde.....jag hoppas att du får en flicka (rent egoistiskt) nä! skämtosido, huvudsaken är att bebisen är frisk så det spelar ingen roll om det blir en flicka eller pojke. När jag gick där bland bebiskläderna kändes det som om det var evigheter sedan Robin var en liten bebbe :) Tänk att min lilla kille snart blir 4 år, herregud vad tiden har gått snabbt! Nu ska jag ta en sväng med dammsugaren innan mina killar kommer hem. Ikväll blir det bara mys i soffan. - Ha det.

Sicket tradigt väder!

Go´morron! Har nyss vaknat...Robin sussar fortfarande gott, kors i taket. Jobbade igår och när jag slutade hämta jag Robin och sen var det full rulle här hemma. Mamsen, mormor, Tessan och hennes ungar komoch fikade hos oss. Käkade hembakta bullar, drack kaffe och snackade en massa skit. Så var det fredag igen! Idag ska vi nog inte hitta på så mycket, ser ut att bli en mysdag med tanke på vädret. Imorgon är det tänkt att vi ska åka hem till Jenny och hennes barn. Äntligen ska man få känna och " klämma " på hennes lilla pojk =) Måste ut en runda först på väla så att vi kan köpa något fint till den lille krabaten. Ska bli kul att träffa Jenny har inte träffat henne på snart ett år. Herre du milde vad jag saknar den tjejen! Efter att vi har varit hos Jenny ska vi hem till mormor och lämna lillhjärtat för vi ska nämligen vara barnlediga. Vet inte riktigt vad Paul ska hitta på men det lutar åt att jag ska på tjejkväll hos Sandra...vi får väl se vad som händer! Ska försöka få fatt i min handläggare på arbetsförmedligen nu och snacka lite med honom och gud nåde honom om han skickar vidare mig till någon annan, nu får det vara nog! - Ha en bra dag i regnrusket.

go´kväll!

Har bakat och haft oss i eftermiddags. Det blev kanelbullar och vaniljbullar och när vi var "färdig bakade" bjöd vi in grannen på fika. Har varit en lugn och skön eftermiddag idag. Robin har precis badat och ska snart läggas, jag hade tänkt mig att glo lite på tv. Ska jobba en morgontur i morgon och efter det ska vi antagligen träffa Tanja och Emil, det blev inget av det idag för det kom annat i vägen. Blev plötsligt skit trött...synd man inte har vett till att gå och lägga sig :)
 - Ha en skön kväll!

Skrurat

ner badrummet det är vad jag har sysslat med! Fan vad det var mögit, såg inte så farligt ut men när man väl satt igång...ush! Nu är det rent och snyggt där inne iaf. Jag är så jäkla rastlös och nu har jag inget kvar att göra...ska hämta lillkillen om en stund sen ska vi bege oss till affären och handla lite ingredienser så att vi kan baka lite kanelbullar och vaniljbullar. - Ha det!

Igår & idag

Var på arbetsförmedlingen igår och sökte jobb med Tanja. Får lov att säga att vissa har väldigt roliga ansökningsfrågor :) Där var blandannat en fråga där dem fråga om man kunde köra rullstol....hm....! Blev inringd till jobb igår också så jag jobbade kväll. Nu ska jag fortsätta dona här hemma tills jag hämtar Robin sen ska vi gå hem till Tanja och Emil en runda så att ungarna får busa av sig.

Tjena moss!

Go´morron. Idag känner jag mig inte alls pigg, skulle inte varit fel att sova några timmar till :) Gissa om jag blev glad igår när Paul ringde och sa att han skulle komma hem! Jag hatar att sova ensam med Robin...hör allt jag inte ska höra och får nästan ångest. Tisdag idag!, ska till arbetsförmedlingen med Tanja på rekryteringsträff och se vad dem har att erbjuda och det är väl i stort sett vad som står på "schemat" idag änsålänge. - Hej!

Gud vilken seg dag!

Tycker att tiden "kryper" fram idag...så jäkla drygt. Har städat, tvättat och spraymålat en gammal snyggt snidad lampa som jag hittade för några år sedan. Den blev riktigt fin, nu ska jag bara bestämma mig för vilken skärm jag ska köpa till den. Ska fixa middag till Robin strax sen ska vi gå ut en runda. Ikväll är det säsongsstart för Prison Break så det får man väl se och cityakuten innan dess  tv-kväll med andra ord. - Ha en fortsatt bra dag!

Det snurrar på

och det har blivit måndag igen, en ny vecka har börjat. Ska snart lämna hjärtat på dagis sen ska jag rya undan och snygga till det här hemma. Paul har åkt till Husqvarna idag men förhoppningsvis kommer han hem ikväll. Det hände precis en rolig grej som jag var snabb att fotografera....bilderna kommer lite senare haha!

Uppdaterar lite med bilderna :)

Har skaffat katt ..


Packade upp varorna från Ikea igår kväll när Robin hade somnat och la katten på soffan...
I morse satt sig Robin i soffan så vanligt, fick en macka och tittade på tv. Helt plötsligt började han skrika: - MAMMA....MAAAAAMMA!, JAG ÄR RÄDD!!! Jag blev livrädd när han satt igång så jag sprang in i vardagsrummet för att se vad det var som hade hänt..då satt han och tittade på katten och frågade vad det var för något samtidigt som han grät...



När jag hade fått förklarat att det var en katt ..en "gosekatt" vågade han först röra den...ett tag senare var dem bästa vänner!



Söndag = skönaste dagen i veckan.

Igår var det ju tänkt att vi skulle till Ikea i Älmhult men smarta som vi är ringde vi för att höra om min tavla fanns inne, då visade det sig att det bara fanns 1 kvar och eftersom personalen inte får "hålla" grejer till en så brydde vi oss inte om att åka dit. Snacka om att man hade blivit förbannad om man hade åkt dit och den sista tavlan hade blivit såld! Vi åkte till Malmö i stället så jag fick äntligen min tavla och en massa andra grejer :) Hur det blir med väggdekorationen vet i fan, har man tur kanske dem börjar sälja den här i Hbg också med tiden. Robin sov hos sin mormor natten till idag så vi var barnlediga igår! Var hemma hos Sandra och Björn som var både trevligt och kul. Är hemma hos morsan nu och väntar på att Paul ska komma med kinamat ...hoppas han kommer stax för vi är alla jäääääätte hungriga :)  Ikväll ska vi bara ta det lungt och ha det mysigt med Robin!

Älmhult nästa!

Idag ska vi på en liten utflykt, blev rasande igår när jag kollade hemsidan på Ikeas varuhus i Malmö och upptäckte att dem bara har 1 av dem sakerna jag ska ha....helvete! Det visade sig att det närmsta Ikea varuhuset som har den väggdekorationen som jag ska ha råkar vara Älmhult... Lucky me!( Ikea-bögen) har aldrig varit där, så det ska bli kul :0) Vi ska strax köra och lämna Robin hos mormor sen bär det av! - Ha det.

Trött i huét!

Har jobbat idag :) Tre dagar på rad...inte illa för att vara timans. inom kommunen haha. Idag hade hela husets personal gemensam frukost för att tacka av vår chef som faktiskt var trevligt. På måndag börjar den nye chefen och det ska bli kul att se vad det är för någon prick. Så har det blivit fredag igen och helg, riktigt skönt! Idag ska vi inte göra ett skvatt förutom att hälsa på mormor en runda. I kväll får det bli en bra film, mys och något gott att äta.

Mörkt och ruggigt

Hej på er, ska strax sticka till jobb...Gud vad mörkt och ruggigt det är idag! Ska träffa Tanja och Emil idag efter jobb så att ungarna får leka av sig, det var ett tag sedan vi träffades nu. Fotografering idag på dagis hoppas bilderna blir fina :) ikväll är det föräldrarmöte...i morgon är det fredag igen och på lördag ska jag äntligen få mina tavlor! Ska kolla på ikeas hemsida så att tavlorna fortfarande finns inne men inte nu...orkar inte gå till jobb och vara grinig ifall det skulle visa sig att dem är slutsålda :) - Ha en bra dag!

Yesterday, today, tomorrow

Var hemma hos morsan igår, fikade och snackade litta skit...känns som om det var evigheter sedan man var där sist. Sporrade mamma till att fixa sig en blogg och numera är hon också en i "gänget" :0) Förövrigt hände det inte så mycket mer igår, käkade middag när Paul kom hem, drack lite kaffe med grannen på kvällen sen var det tv-tittande för resten av slanten.

Så har det blivit onsdag igen..veckorna bara flyger iväg! Planeraren från jobb ringde igår och jag fick två dagar av henne att jobba. Ska jobba kväll idag så jag ska lämna Robin på dagis vid 11 tiden eftersom mormor är sjuk och mamsen har sprickor i revbenen fick jag fria till min kära granne så hon är snäll och hämtar Robin på dagis idag och tar hand om honom tills Paul kommer hem från jobb. Jag är så glad över att ha snälla grannar som man kommer bra överrens med!

Imorgon har jag en morgontur på jobb. Robin ska fotograferas på dagis och på kvällen är det föräldrarmöte. 

Håller på att läsa en bok som det står en massa bra grejer i, bla. står det att man inte ska glömma att tacka för allt man uppskattar så som ex. vänner och familj så att jag tänkte skriva en liten rad om det....här kommer det.
-Tack så mycket för att jag får vara en del av ert liv, för att ni accepterar mig som den jag är, för att ni ställer upp, lyssnar, ger goda råd, lyser upp min tillvaro och för att ni överhuvudtaget står ut med mig haha.
I boken står det att man inte alltid visar sin tacksamhet vilket jag tycker stämmer riktigt bra men tro mig jag är tacksam..tacksam så in i bomben över otroligt mycket! För livet, att jag är den jag är, att jag träffade Paul, att Robin blev till, min familj, mina vänner...ja för allt och alla som har haft någon som helst inverkan på mig! Tack så mycket! Vad seriöst det blev..men det är nyttigt :) Nu ska jag fixa till en macka åt Robin!
- Ha en bra dag!


Laga mat, städa & våldgästa morsan.

Sitter här och tråkar..har varit i affären och handlat det som fattades till middagen, idag blir det köttgryta till middag! Ska hem till morsan en stund när jag har hämtat lillkillen på dagis så att vi har något att göra några timmar i eftermiddag. Skulle klippa till Robins hår i förregår men då hände det en liten "olycka" så nu är han rakad igen!, har lovat honom att han ska få ha hur "högt" (långt) hår han vill när det nu växer ut igen...stackaren var så stolt nu över sitt hår va fan skulle jag på det att göra?!? Men men..gjort är gjort. Det är dags för dagis-fotografering på torsdag och på kvällen är det föräldrarmöte vilket ska bli intressant eftersom det har ändrats en hel del på saker och ting där nu under hösten. Längtar tills på lördag!, då ska vi till Ikea i Malmö så att jag kan köpa mina andra tavlor och lite annat smått och gott. Nä, nu ska jag ta tag i städningen!
- Ha en bra dag!

uttråkad

som in i norden, kryper i kroppen på mig! Ska stryka min soffklädsel innan jag drar på den igen och sen måste jag städa, det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Robin somnade framför tv:n för ett tag sedan så nu ska jag passa på att få gjort lite innan han vaknar igen.
- Ha det!

Måndag och ny vecka..

Vaknade 7.30 och Robin sov som en stock! Ringde dagis och sa till dem att vi blir lite sena idag. Alla har väl rätt till lite sovmorgon ibland :) Lämnade hjärtat på dagis sen stack jag och handlade. Jag är lite smått frustrerad över en grej och därför tänkte jag skriva en rad om det men eftersom det inte är för allas ögon kommer det att bli så här: S D E E M & L M I F! D M S I I M N Ä J T P D! Så ja nu känns det lite bättre...GRRRR! Nu ska jag käka lite frulle sen ska jag städa!

Helgen

Festen i fredags blev lyckad och rolig, synd att inte alla kunde komma men det blev skoj iaf :) Tack för presenterna mina vänner! Mimi, - pölsen var vääääldigt uppskattad när man står där utan kontanter på sig och är fyllehungrig! haha! Tanja...det var trevligt att du härdade ut så länge som du gjorde haha! Ett nytt hångelpar föddes också...som det kan bli!

Igår var det städdags i lokalen och moster kom ner och hjälpte mig vilket visade sig vara en jävla tur!, för FY FAN vad det såg ut! Borde vara lag på att man inte får dricka mer när man inte kan hålla sitt glas/flaska rakt upp för det såg ut som om all dricka hade blivit utspilld...URK! Några timmar senare var lokalen städad och såg ut som den skulle igen. Igår kväll var vi bara hemma och kollade på film och mös i soffan med Robin.

Idag ska det fixas här hemma med lite av varje, Robin ska få upp sina tavlor, det ska städas, tvättas, mat ska lagas och sen ska vi bara slappa och ha det skönt!

Äntligen!

Idag ska jag ha min 25års fest :0) Håller på att fixa med maten nu och det var väl självklart att jag skulle skålla min tumme på kuppen! Fuck vad ont det gör. Lokal "tanten" skulle höra av sig runt 13-tiden så jag hörde med grannen om hon skulle kunna ha Robin när jag sticker dit och hämtar nyckeln, javisst kunde hon det! Bra med snälla grannar och ännu bättre är det när Robin avgudar dem! Ska koka den sista pastan nu sen ska jag hoppa in i duschen och etfer det har jag en massa strimlande och hackande framför mig som väntar!

Sovit gott?!

Det har jag iaf! Gud!, det var längesedan jag sov så gott som i natt ...igår la vi oss redan 22.20 och det har inte hänt på flera år, kommer aldrig i säng förens 24.00.Jag har lovat mig själv att jag ska börja lägga mig tidigare nu, det är ju bra mycket sundare! Nu ska jag cykla till jobb! - ha en bra dag!

FUCK!

Det går inte som jag vill med mitt lamp-projekt! Måste köpa ett annat slags snöre imorron. *an! Med detta säger jag god natt. Nu ska jag lägga mig och sura!

Slut i huet...

har sprängande huvudvärk som inte vill ge med sig - AJ! Robin lekte av sig tillsammans med Liam i eftermiddags. Har tvättat och hängt upp en massa tvätt och vi har nyss käkat middag, ja jag vet...snacka om sen middag :) Ska jobba i morgon. Dom ringde nu i kväll och behövde folk tills imorgon bitti. I morgon kväll måste vi handla och förbereda maten inför min 25-års fest, tippar på att jag får lokal nyckeln någon gång på förmiddagen på fredag och då kan jag börja göra iordning där och dra dit sakerna som som vi behöver ha där....usch vad jobbigt allt blev helt plötsligt! Nä, nu tycker jag att det luktar tv mys med mina ögonstenar. Ska kolla litta på tv sen ska jag börja på mitt  lamp - projekt.

cyklat runder som en tok

Har varit igång hela förmiddagen, cyklade till Biltema och handlade lite grejer till min lampa jag ska göra och sprayfärg till mina fina lampfötter som ska få sig en renorvering. Var bara inom där hemma med grejerna sen cyklade jag vidare till maxi och handlade det som fattades till dagens middag. Har nyss hämtat Robin på dagis han hängde med grannen för att rasta hennes hund. Ska in i duschen nu, snart kommer Charlotte och Liam förbi en runda så att "vildarna" kan leka av sig lite och vi mammor kan snacka skit :0)

När jag kom

hem idag från jobb hade jag fått min handlingsplan från arbetsförmedlingen och för en kort stund var jag jätte glad eftersom jag ska få tillbaka min första handläggare som jag fick när jag skrev in mig förra året men snart slog det mig att jag kanske inte skulle vara så jäkla glad över att det var han jag hade fått eftersom människorna på det stället har en förmåga att "slänga" runder på en - till allt och alla! Jag skulle visst höra av mig om två veckor och denna gången hoppas jag verkligen att jag ska få behålla honom en längre tid då han faktiskt är väldigt vettig. Hjärtat kom hem i skaplig tid idag och flög på vår grind direkt så nu är den helt färdig! Hela staketbygget är klart och till sommaren kan man äntligen njuta av den sidan också. Nu börjar Äntligen hemma...hejdå!

igår

Var ju på väla med grannen och meningen var att jag skulle handla lite kläder till mig men hittade ingenting! Däremot hittade jag något annat som jag är väldigt bra på att handla nämligen GARDINER! Skitsnygga trådpaneler som är trefärgade och går i bruna nyanser...kommer att bli läckra i vardagsrummet! Av någon konstig anledning styr stegen alltid till barnavdelningarna i dem olika affärerna och likså gjorde det idag...köpte en ny spiderman tröja till Robin, spidermanvantar, en mössa och en ny skjorta eftersom det snart är dags för dagis fotograferingen. Ska jobba i dag och det ska bli skönt, har bara jobbat en dag änsålänge denna månaden. Förhoppningsvis får jag fler dagar att jobba innan jag går hem från jobb idag. Min nya handledare ( för femte gången) från arbetsförmedlingen ringde mig igår för att jag skulle hört av mig förra veckan trodde han..men så var inte fallet för jag skulle vänta tills han hörde av sig ( iaf enligt den förre handledaren jag hade i typ 10 minuter )...hur som helst skulle jag få en NY handledare igen eftersom jag nyss fyllt 25 och inte längre tillhör "ungdomsgruppen". Denna handledaren blir alltså den sjätte på ett års tid....konstigt system dem har...men men...och inget vettigt hade han att säga heller...SOM VANLIGT. Han skulle skicka hem en handlingsplan och sen ska jag höra av mig med jämna mellanrum och uppdatera dem om vad som händer och sker på jobbfronten...TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR HJÄLPEN arbetsförmedlingen...vet inte hur jag skulle klara mg utan er...HAHAHA. Nä, nu ska jag strax sticka till jobb - Ha en bra dag!

the sun is shining

Igår var det tradigt väder nästan hela dagen men på kvällen kom minsann solen fram och Paul fixade grinden på det nya staketet! Var ute och målade den när jag hade lämnat Robin på dagis i morse och nu sitter jag här och dricker kaffe. Ska ut på väla en runda med grannen och handla lite i eftermiddag och det är väl i stort sett vad jag ska hitta på idag!
Idag är det riktigt fint väder, solen lyser, det är riktigt skönt ute och jag är på toppenhumör :0)

Usch

sicket tradigt väder det är! Mörkt, kallt, regnigt och blåsigt...kan knappast bli värre. Om vädret ska fortsätta så här blir det nog ingen ny grind gjord idag...har messat Jenny och ska kolla vad dom ska hitta på idag kanske kan åka ut där en runda och hälsa på, gosa med bebben och kolla på det nya huset dem har flyttat in i. Vad jag vill åka härifrån!, skulle varit najs med litta värme och sol nu :) Jag hatar verkligen denna årstiden man jag börjar faktiskt längta till julen för det är mysigt och gott med all julmat! Ska väcka Paul för nu är jag hungrig!

STRESS!

Fy vad jag hatar att stressa! Hade släktkalas här hemma idag och med kalas kommer en massa stress. Allt ska bli klart i tid och så mycket som möjligt ska förberedas så att det blir lättare för en själv. Paul kom inte hem med kyllingarna förens klockan var 13.00 och våra släktingar skulle komma vid 13.30. Styckade upp kycklingarna i 110 och det är ett under att jag har alla fingrarna kvar på händerna :) När jag stod där i "stresstornadon" slog det mig att folk faktiskt har en förmåga att komma innan dom egentligen ska vara hos en....mormor var den ende som kom tidigare men det var bara skönt med tanke på att Robin har gått runder heeeeeeeela dagen och sjungit: var bor du lilla råtta - i en hatt...vad gör du klockan åtta - jagar katt! Tyvärr kan han bara dem två första raderna och jag ljuger inte när jag säger att jag hört dem raderna 500 gånger idag :0) Som tur var var nästan all släkt en halvtimme sena och det var jag SUPER glad över!
Jag fick pengar, presentkort och en tavla jag hade önskat mig :)

Tack så mycket gott folk!
Kalaset blev lyckat och trevligt och på något vänster fick vi plats allesammans :)
Robin somnade för en halvtimme sedan och sussar gott, nu ska jag kolla om det kommer något bra på tv ikväll och mysa litta med hjärtat.
- Ha en trevlig kväll.

I love!

Denna låten har fastnat i mitt hué, satan vad jag älskar den! En av mina favoriter just nu (delar med mig)
- Ha en bra kväll.


Städa..städa..städa

Yes, det är vad jag donar med nu...eller ja inte JUST nu....har dammsugit, tvättat golven, hängt upp, sorterat och lagt in tvätt till diverse familjemedlemmar. Ibland känns det som om man inte gör annat än just städar och plockar har hemma....ju äldre Robin blir desto längre är det finare mellan gångerna man plockar undan och har sig, det är MYCKET positivt :0) Med andra ord kanske man kan ha det så fint som man egentligen vill ha det om .....några år kaske...om inget annat när min lillkille har blivit gammal nog för att flytta hemifrån! Usch känns konstigt när man tänker så..min lilla STORA kille blir 4 nu i december shit vad snabbt tiden går....känns som om det var igår man kissa på stickan och han bara var en sperma som simma runder..haha! Många gånger har man hört folk säga: - Den som inga barn har, vet inte vad äkta kärlek är. Det är sant!!, om inget annat fattar man det när man själv får barn...finns ingen kärlek som är så underbar och villkorlös som den till ens barn. Sådär!, nu blev man lite sentimental på kuppen.
Nu ska det förberedas mat!

Sicket jäkla sätt!

Åkte ner till "träffen" på arbetsförmedlingen och det företaget som lät mest intressant hade ringt återbud och var alltså INTE där! Dom skulle visst komma en annan dag istället denna månaden så då får man ta sitt cv och åka ner då igen!
Passade på att gå in om hemtex när jag ändå var i stan och det gjorde jag alldeles rätt i för att jag hittade snygga prydnadskuddar och fransgardiner som jag var tvungen att köpa till vårt sovrum.  Jag börjar känna mig som en "kuddbög" nu och det är inte hälsosamt...det kostar en massa också :) Men för fan, alla har vi väl våra laster...mina är bland annat gardiner, sängkläder och kuddar av olika slag.

Käkade tårta med lillhjärtat, momor, moster och grannen innan och det var trevligt. Ska fira med släkten på lördag men man MÅSTE ju ha tårta på sin födelsedag! Nu ska jag fixa ihop lite middag sen ska vi lämna Robin hos mormor så att vi kan handla i lugn och ro inför lördag. - Ha en fortsatt trevig dag!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Emmas födelsedag!

Idag blir jag 25! känns lite patetiskt att säga det men...jag känner mig gammal!, vart tog åren vägen liksom?! känns som det var igår man var 16 och hittade på en massa saker som hör till den åldern :)
Ska strax ta bussen till stan och möta Tanja sen ska vi till arbetsförmedlingen på "rekryteringsträff"...yeah right...ska bli kul och se hur detta slutar. - Ha det!

onsdag

Va hos tandläkaren i morse med Robin och det gick jätte bra!, duktig var han också. Har inte gjort ett skvatt idag bara tagit det lungt, skönt har det varit. Ska iväg och jobba snart. Imorgon ska jag och Tanja på rekryteringsmöte på ams...jippi! vad roligt....ELLER HUR! Nä, det är inte roligt för fem öre men jag måste dit....om det nu inte skulle vara så att dem ringer in mig för då blir det inget möte inte. (man kan ju alltid hoppas) Behöver verkligen rensa bland Robins saker på hans rum... med grejer där är!, var inte längesedan jag rensade sist...men men..får kanske ta tag i det i morgon. Nu ska jag städa upp lite här och sen är det jobbedags!

Grattis moster på din dag idag!
Imorgon är det MIN dag :)

RSS 2.0