Då och nu.

I torsdags var jag och Robin och vägde Juni som då vägde några fjuttiga gram under födelsevikten, hon växer och lägger på sig som hon ska! Känns så skumt och overkligt när man tittar på henne och tänker på att hon har legat där inne i min mage... i den lilla magen jag hade.. stackars barn :) Juni är stark som en oxe i nacken redan och detsamma i benen.. när hon blir arg "klättrar" hon om hon ligger på ens bröst. Igår lyckades hon vända sig från sidan till magen 2 gånger och så nu är jag nojjig att hon ska göra det på natten när jag sover, jag vill INTE ha henne sovandes på mage eller rygg!

Mamsen, Hanna och hundarna ut hit i torsdags kväll och stannade tills i söndags. Mamma har varit duktig och röjt som tusan i trädgården, planterat och omorganiserat - tack för hjälpen!

Midsommarfirandet hölls hemma hos oss tillsammans med mamma, Hanna, Sanne, Elle, Kenneth, Micke, Tess och familjen Klarén. För en gång skull blev det super fint väder lagom tills att det var tid att äta så det var inte helt fel. Dagen var super trevlig från början till slut.

Just nu är Paul och fixar med slutbesiktningen på lägenheten... hoppas att allt går bra! Ikväll kommer mormor ut hit och ska stanna några dagar hos oss, Ida och Marco kommer eventuellt också ut en sväng idag. Nu väntar jag bara på att lillan ska vakna så att hon kan få mat innan vi sticker iväg och handlar. - Ha en underbar dag i solen!

Helgen som var

bestod av en massa mys med familj och vänner. I fredags var Daniella och William här på besök och det är alltid lika skoj och trevligt! Vår nya bvc "tant" kom hem till oss i fredags för att väga Juni och fixa hennes journal. Jätte trevlig dam som var skojfrisk och lätt att prata med! Skrattade ganska gott när det visade sig att hon heter Maj... Maj och Juni hihi. Vår lilla loppa vägde 3420g och har alltså gått upp fint igen efter nedgången. I lördags var Annika och Patrik här en sväng på fika och mys med Juni. Junis navelstump ramlade av på eftermiddagen! Tack och lov.. fy vad den stank. På kvällen var det dags för Sannes 25 års fest. Paul blev "törstig" så vi stannade kvar i stan hos mamsen över natten. Igår var det en riktig go dag från början till slut. Började dagen med en god frulle och på eftermiddagen slängde mamma ihop en underbart god ananaspaj och middagen intogs hos svärmor där det bjöds på kalops! Fy tusan vad gott det är att få allt serverat ibland :) Vägde mig hos mamsen igår och om hennes våg stämmer (vilket den gör enligt henne) har jag gått ner 9 kg.. Paul får leta upp vår våg ikväll så att jag kan väga mig och se vad den "säger". Nu piper tvättmaskinen.. time to go!
- Ha en underbar dag.

Mys hela dagen lång!


Vår dag har bestått av mys, mys och mera mys. Robin är jätte duktig med sin lillasyster och hjälper mig med henne, gosar och idag har han fått "passa" henne när jag fixat med tvätten. Snacka om att han är stolt som en tupp! Imorse sa han att han älskade sin lillasyster, det om något får en att bli varm i hjärtat!





Imorgon ska vi och skriva på faderskapspapper och sen kommer en dam från bvc hit på hembesök för att snacka lite och väga Juni. Ska bli spännande att se om hon har gått upp något sen nedgången. Det bästa med morgondagen är dock att Daniella och William kommer hit, fredagsmys heeeeeeela dagen!

Nu ska jag fortsätta med min städning för snart vaknar min lilla tjej.
- Ha det.

Nu har vi bestämt oss

Juni ska vår lilla sockertopp få heta!

Idag är det riktigt fint sommarväder.. lillan ligger och sover men så fort hon vaknar och har blivit matad ska vi ut och handla och sen blir det en runda till dammen för att mata ankorna. Det står 3 stora träd på vår tomt som vi måste få bort.. Paul snackade med nån "trädnisse" som ska komma ut nästa vecka och titta/ ge kostnadsförslag. Har en känsla av att det är svindyrt men skiten måste bort! Robin sov hos sin gamlamormor sön-mån så i måndags passade vi på att dra till Ullared. Hittade en massa till lillan och det var just därför vi åkte dit. 16 bodies, 4 klänningar, 7 par byxor, 4 par jeans, 1 kofta, 1 jacka, några pyjamaser och lite annat smått och gott. Skulle ha fatt i en skötväska och det hade dom gott om men ingen som jag tyckte var praktisk och fin nog så jag knallade bort till dom vanliga väskorna och gjorde värsta fyndet - Snygg väska med många och bra fack för ynkliga 70 spänn. Me love! Nä.. nu ska jag fixa och dona lite innan vi ska iväg. - Ha en underbar dag!

Tisdagen den 8/6-2010

var en lååååååååång dag av en massa smärta, tårar och svett men klockan 21.07 föddes äntligen vår lilla dotter - 3532g vägde hon och var 50cm lång, två sekunder efter att hon hade gjort sin entré var ALLT bra igen. Från helvete till paradis! Äntligen är vår flicka här och Robin har blivit storebror. Sov på familje BB och när läkaren hade gått sin rond och gjort sin "besiktning" fick vi åka hem. Gissa om det var skönt att komma hem! Innan vi åkte hem kom Robin, farmor och gamlamormor på besök och hälsade den nya familjemedlemmen välkommen.

Vår fina nykläckta flicka:



Första syskonmötet:





Tvmys med lillasyster:



Första natten hemma har varit lite sisådär eftersom lillan har ont i magen men annars flyter allt på bra och vi mår prima. Nu sover lillan och killarna är iväg och hämtar barnvagnen i affären och sen skulle dom in om någonstans där man kan köpa en jacka till vår lilla skatt. Lillan, bebban, sessan, tjejen, gumman... har fortfarande inte bestämt oss för vad vår älskling ska heta men nu börjar det att bli jobbigt att inte ha ett namn till henne så innan dagen är slut får vi ha bestämt oss!

Till sist men absolut inte minst avslutar jag detta inlägget med att tacka min mamma - The one and only för allt stöd och hjälp vi fick av dig i samband med vår dotter/ ditt barnbarns födsel! Älskar dig mamsen!

Värkar!

Vaknade strax innan 3 inatt av att det gjorde ont som tusan i ryggen och sen vandrade smärtan fram i magen, YES tänkte jag och somnade om.. vaknade några gånger mellan 3 och 04.50 men smärtan var inte så farlig så jag somnade om mellan värkarna. Klockan 5 vaknade jag igen och då gjorde det ONT. Har haft värkar sedan 5 nu med allt mellan 4-12 minuters mellanrum! Paul är på väg ner till vad det nu heter (10 mil) för att jobba och jag försöker att tänka positivt... han hinner om det blir allvar! Mamsen är också på jobb och slutar 15. Hanna och Robin sover gott! Pratade nyss med min bm som jag egentligen hade tid hos idag klockan 9, hon blev glad för min skull och önskade mig lycka till och sa: då hoppas jag att jag snart får se en bild på ert lilla liv på webbisar! Snackade nyss med Daniella och det visade sig att hon hade bilen idag så hon kommer hit så fort hon har lämnat William för att hålla mig sällskap :)

♥ Längtar efter dig min lilla skatt!


Uttråkad!

Jisses vilken pugig dag det har varit idag.. regn, regn och regn! Idag har vi inte gjort mycket förutom att vi varit hos Tanja och Emil en sväng där det fikades och barnen fick leka av sig. Inget nytt om bebban.. molande värk och sammandragningar.. PRECIS som igår. Jag vill ha ont! Jag vill ligga och "våndas" så att jag kan få träffa min lilla skatt, längtar som en galning! Igår gjorde jag något wild and crazy - monterade ihop spjälsängen! Kändes konstigt att se den stå där brevid vår stora säng :) Snart.. snart är du här med oss! Nu ska jag mysa med min lille kille lite innan det är dags att bädda ner honom!  - Hej.


Hej söndag - hejdå slemmisen!

Nu händer det grejer, åtminstone en - slemmisen är numera historia! Yes.. positiva Emma hoppas, vill och ber att det ska börja göra ont och inte lite utan djävulskt ont så att vi snart får se vår lilla böna! När jag väntade Robin gick slemmisen 3 eller 5 dagar innan Robin väl behagade att komma ut till oss så än finns det hopp att slippa gå över tiden :) Nu vill jag ha ont, JÄTTE ont! Sjukt att man kan längta efter att få ligga och våndas hehe.

Ser ut att bli ännu en fin dag här ute på landet.. händer det inget oväntat kommer moster och ungarna ut en runda i eftermiddag och mest troligt kommer svärmor och Krille förbi en sväng dom också. Igår var männen iväg och handlade sovgrejer till lillan så nu slipper vi tänka nått mer på det. Fick upp persienner i våra sovrum och det var verkligen skönt, inatt har jag sovit gott! Luckorna och lådorna i köket fick äntligen handtag så nu slipper jag svära och ha mig när jag behöver något i skåpen/lådorna. Familjen Cerny fick minsann inandas lite frisk lantluft igår när dom kom hit på husesyn och grillning. Trevligt! Det gör vi om snart! Nä.. nu känner jag att jag måste sysselsätta mig med något.. - Ha en underbar dag!

Ännu en härlig dag!

Lördag, 1 vecka kvar till bf. Snart är du här mitt lilla ♥! Har skickat iväg männen i mitt liv till Ikea för att handla säng och sängkläder till lillan, persienner och lite annat smått och gott. Själv sitter jag här nyduschad och smaskar på vattenmelon och laddar inför min städning. Slängde ihop coleslaw igår som har stått och gottat sig under natten.. fasiken vad go den blev! Nä, nu ska jag ta tag i allt som ska göras så det är klart tills mina älsklingar kommer hem. - Ha det!

It´s a beautiful day!

Solen skiner och det är riktig sommarvärme! Fixat och trixat hela förmiddagen och har nyss klippt Robin! Imorgon kommer Madde, Petr och Anthony hit och hälsar på och självklart ska det grillas :) Tänkte göra coleslaw men kom snabbt på att jag kastade den sista majjon när vi flyttade.. har så ont i fötterna - Paul får handla det med sig hem när han har slutat! Nu ska jag skära upp lite melon som vi ska ha och gotta oss med i trädgården. 8 dagar kvar till bf... drygt som sjutton nu! Om jag hade fått bestämma så hade bebban gärna fått komma i morgon bitti! - Ha en trevlig fredag.

Ensiffrig nedräkning!

dagar kvar till bf!

Längtar efter att få "snusa" på vår lilla bebba. Snart är Robin storebror och vi blir tvåbarnsföräldrar, holy macaroni!!!

Här ute har vi fin fint väder, lite blåsigt men annars är det kanon. Ska snart fixa och dona med det sista som ska hamna på rätt ställe och sen blir det till att få upp gardiner i köket och matrummet så att det ser lite hemtrevligare ut! Nä.. nu har jag inte tid att sitta här längre..

Lycka till idag Madde och Petr!

Såja.

Nu har vi flyttat in och "installerat" oss i huset.. har fortfarande en del att packa upp men det känns riiiiiktigt gott! Grannarna runt om oss verkar vara jätte trevliga och har hälsat oss välkomna. Sicket väder det är idag! Härligt som attans! Var nere på Telia och fixade med telefonflytt i måndags men idag upptäckte jag att jag ringer från den förre ägarens nät.... ringde och pratade med honom så han skulle flytta sin tele i eftermiddag så förhoppningsvis har vi vårt fixat till imorgon!

Bebban har varit lugn i förmiddag men nu börjar hon leva rövare igen. Känns som om jag har en stor skruv som någon håller på att skruva ner i "nedre regionen". Not najs! Nä min lilla bebba, hur skulle det vara om du bestämde dig för att titta ut lite tidigare? :) Vi längtar efter dig! ♥

RSS 2.0