Yes!

Äntligen fredag och flyttdags! (Gud vad jag har att göra här hemma!) Denna veckan har varit underbar när det kommer till nätterna, av någon anledning har jag inte behövt gå upp för att kissa inte bara en, två utan tre nätter! Me love!!! Igår var lillan inte alls "snäll".. var ganska stirrig att hon var så gott som redo att titta ut under några timmar igår men sen lugnade allt ner sig och blev nästan skrämmande lungt... lugnet före stormen nu eller? Det värsta med denna graviditeten är att INGET känns som det gjorde när jag väntade Robin.

Efter en massa tjat från mina kära vänner tog jag ett stort steg igår kväll och beslöt mig för att packa bb-väskan så nu är det bara två saker kvar som ska ner och sen är den färdigpackad!

Nu ska jag sätta igång med packandet och sen kommer Daniella och William. Mamsen kom hem från Grekland inatt så jag tänkte att vi skulle hinna med att sticka bort till henne en runda för att hälsa henne välkommen hem och titta på valparna som Robin fortfarande inte har sett. Nä du.. nu har jag inte tid att sitta här och sitta längre! - Ha en underbar dag.

♥Älskar min underbara familj och mina guldklimpar till vänner♥

Nu börjas det!

Så fort man inte svarar i hemtelefonen ringer mobilen.. - VAR ÄR DU?!
Mina älskade vänner: Jag lovar att jag berättar för er när det är dags :)

Har tänkt packa bb-väskan nu i ca: 2 veckor men har fortfarande inte fått det gjort men nu känns det som det börjar bli hög tid för att bebban kan ju trots allt komma lite tidigare om hon nu känner för det. Spjälsängen är också ett kapitel vi måste ta tag i.. om inget annat händer ska vi fixa med det på lördag när vi kör in till Hbg och hämtar Robin. Denna gången blir det en sådan här:

Idag bakade jag och lagade mat för sista gången i detta köket. Snoddas/kärleksmums och till middag blev det Lasagnette som jag inte har käkat på många år, det var skitgott! Halleluja för vissa halvfabrikat!



Har börjat packa ner köks-grejerna nu ikväll. Känns konstigt men skönt som attans. Snart lämnar vi denna skiten! På tal om skit så kan jag berätta att farbror blå var och hälsade på igår.. satt och glodde på tv när någon plötsligt började blända mig med en ficklampa i huet! Kollar ut och där står polisen minsann.. Hejsan hej! Undrar om det hinner hända nån mer skit innan fredag och flyttlasset går?! Vissa grannar blir skönare att slippa än andra ...

Nu ska jag fortsätta packa! - Natti, natti.


Hallojsan!

Var barnledig hela helgen och tillbringade all vaken tid ute i huset - Måla och fixa. I söndags var jag så trött på målandet att jag var gråtfärdig men det var nog mest för mina onda "tassar". Jäklar vad fötter kan svullna! Mina fötter ser ut att tillhöra en elefantkropp!

Imorse var det något som sa till mig att slå en kik i trädgården.. grinden stod öppen och hojen var puts väck!!! Svor och hade mig i några sekunder och sen orkade jag inte bry mig längre. Lämnade Robin på dagis och handlade och sen slocknade jag på soffan. Vaknade av att grannen bankade på dörren och undrade var jag hade min cykel eftersom det stod en som såg ut som min borta vid villorna.. Tog på mig lasar och traskade ut och där stod min hoj! Snacka om tur!! Ge fan i mina grejer.

Ska strax hämta Robin och Jonna på dagis och sen blir det att ställa sig och steka pankisar till barnen!

Underbara soliga dag!

Lämnade Robin på dagis imorse, tog bussen ner till bm där allt visade sig vara bra. Huvudet är fortfarande fixerat! Hjärtljud: 147, SF-mått: 36 cm. Ny tid hos bm den 2/6.

Handlade en stor stadig frulle, hoppade på bussen och av igen framme hos Daniella. Käkade frulle, snacka skit och mös i det fina vädret på ballen. Bättre start på dagen blir det knappast :)

Var i affären efter att jag hämtat Robin på dagis och var tvungen att köpa en Solero Fruit Ice Pineapple (ananasbög som jag är!) och det var något av det godaste jag smakat på länge i glassväg! Ren njutning för 10 spänn. Yum, yum. Hoppas att det går att få tag i flerpack uppe på maxi!


Nu ska jag mecka ihop en iskaffe, njuta av vädret och lite senare blir det eventuellt en prommis med Tess.

♥ 23 dagar kvar till bf!

Mmmm!

Fick ett ryck och slängde ihop kanelbullar.. finns inte mycket som slår en ljummen kanelis med smör på - Yes du läste rätt! Döm inte förens du smakat! Då var snart denna söndagen över, idag har vi inte gjort mycket.. bara varit hemma och haft det mysigt. Nu ska jag natta min lille prins och sen blir det mys med mannen.

♥ 27 dagar kvar till bf  ♥

Bläää!

Mår inte hallon, har knappt sovit i natt för jag har haft förvärkar.. onda och jävliga sådana! Känns konstigt i hela kroppen och det känns inte alls som det gjorde med Robin. Jo tack, jag har hört -  Alla graviditeter är olika! Ska det göra så här ont länge till får lillan mer än gärna komma tidigare.

♥ Väntar och längtar!

En gnällig Emma

sitter nu här med djävulska sammandragningar, fötter som är dubbelt så stora/svullna än vad dom brukar vara och tuttar som verkar växt minst en storlek över natten! För att folk inte ska känna sig illa till mods när dom läser tänker jag inte gå in på fler detajer... Kände att jag var tvungen att vräka av mig lite...

Daniella och William är på väg hit nu och det är något som är positivt i alla fall! Nu ska jag värma mina goa nötgifflar jag bakade igår och trycka på kaffet. - Ha det.

16/31

Idag är det bara 16 dagar kvar tills vi ska flytta och en månad kvar till bf!

L
Ä
N
G
T
A
R
.

Har ont och är trött som tusan om dagarna och detta tråkiga vädret gör inte det hela bättre. Ska strax käka pizza och mysa med min lille herre framför tv:n! - Trevlig kväll.

Vår lilla bebba

ligger där hon ska.. med andra ord är huvudet fixerat!
(Inte konstigt att jag haft så jäkla ont!)

SF-mått: 35 cm
Hjärtljud: 151
Min vikt sedan inskrivningen: +3kg

Fick ny tid till bm redan den 20/5 och då ska vi kolla så att lillan fortfarande ligger fixerad. Det är tydligen VANLIGT att bebis 2,3,4... snurrar och har sig en massa så att bara för att vår bebba är fixerad nu behöver det inte betyda att hon kommer att vara det tills det är dags att komma ut.
Jaja..vi får se hur det ser ut den 20:e!

Nu ska jag njuta av solen en stund. - Ha en bra dag.

Söndag

Tvättade bebiskläder och det var väl inget konstigt i sig men att sedan se dom hänga där kändes väldigt skumt.. små miniatyr kläder som snart kommer att bli använda av vår lilla skatt! Snart, snart är du här! Bara 5 sketna veckor kvar till bf. Längtar så in i helskotta :)

Igår blev det lite kortspel på kvällen med Tess och Micke och sen bestämde sig Daniella och Alex för att komma förbi en runda dom också, kom inte i säng förens klockan var nästan 03.00 men det var det värt!

Idag ska vi ut till svärmor och käka middag och ikväll blir det en massa mys med familjen.

Jisses!, glömde nästan.. Igår var vi iväg för att kolla kakel och klinker och tro det eller ej men det gick jätte bra! Valde ut klinker till hallen och kom en bra bit på vägen när det gällde att komma överens om kakel/ klinker till badrummet. Trodde vi skulle bli "ovänner" på kuppen men icke, det verkar som om vi har ganska lik smak ändå ( när det kommer till klinker iaf ).

- Ha en trevlig söndag!

Tvättar bebiskläder!

10 långarmade bodies
2 pyjamasar
2 klänningar/tunikor
2 set byxa/tröja
5 par byxor
2 par strumpbyxor
2 par strumpor
1 babymössa

Tack så mycket mormor!

Ska snart ta på mig och följa Robins kompis hem och efter det blir det mys med min lilla skatt. Imorgon ska jag och darling åka ner till Malmö och frossa i kakel och klinker, ska bli skoj att se om vi fastnar för samma sorter :)
Nä... det var allt för denna gången. - Hej.

38

dagar kvar till bf, snart är vi i mål!
Längtar såååååå efter dig!


Den 28:e går flyttlasset och det känns skumt att flytta härifrån men samtidigt kan allt bara bli till det bättre! Har kommit överens om att badrummet/entréhallen/trappan till övervåningen blir det första projektet att renovera och det kommer att ske ganska omgående efter att vi har flyttat in så att nu spånas det flitigt på hur det ska se ut i det nya större badrummet. Hur i helskotta detta kommer att sluta är det ingen som vet, Paul vill en sak medan jag vill en helt annan.. tror att det enda vi är och kommer att förbli överens om är valet av dom framtida köksluckorna men det är ett senare projekt att sätta tänderna i. Det är skoj att spåna/planera och ha sig, jisses vad det är mycket man ska tänka på men samtidigt är vi glada som bara den för nu har vi ju faktiskt hittat "vårt" hus och där är en hel del att dona med men det var ju precis det vi letade efter.

Nu ska jag fortsätta med middagen för strax kommer hjärtat hem!
Ikväll blir det mys framför tv:n till Arga snickaren och Fuskbyggarna.
- Ha det.

Första måndagen i maj

glider mot sitt slut...
Idag har det varit en "händelserik" dag. Robin fick sin fjärde vaccination mot polio idag på bvc och det gick smärtfritt. Min stora kille väger nu 30,7 kg och är hela 133,5 cm lång! Det bästa av allt är att det var sista gången vi någonsin behövde träffa den dära förfärliga kärringen! När vi kom hem från bvc försvann Robin ut på lekplatsen för att leka med sina kompisar medan jag fixade middag. Robins båda framtänder har varit lösa en längre tid men idag såg jag att den ena mer eller mindre hängde i munnen på honom så ikväll fick den lite hjälp på traven och "poff" så var den ute! Ser himla kul ut när han pratar nu kan jag lova.. och innan denna veckan är över lär den andra framtanden också fattas.. jisses vad han kommer att se ut :) Nu ligger tanden och väntar på att tandfen ska komma! Var sugen på allt och inget tidigare ikväll så jag passade på att baka en saftig chokladkaka med apelsinsmak så nu ska jag ta och skära upp några bitar, hälla upp ett stort glas mjölk, glida ner i soffan och glo på en film med min älskling!
- Natti, natti.


41 dagar kvar till bf!

Då är vi inne i graviditetsvecka 34, nu är det inte så långt tid kvar!

Snaggade Robins hår för en stund sedan och har nyss bäddat ner honom i bingen. Är trött som en gnu, har varit ute på landet hos moster halva dagen idag och det känns i huet (måste vara luften), hoppas att man blir lika mör i huvudet ute i Perstorp för då kommer vi att somna gott om kvällarna :) På tal om huvud... delar med mig av min nya "plåga" som flyttat in i mitt hjärnkontor:



- Natti, natti.

RSS 2.0