Älskade söndag

så har det glidit till söndag igen och veckans sista dag. Vi partade ju igår och det var skojsigt. Var hemma hos Charlotte och förfesta och efter det blev det utgång! Träffade en massa roligt folk men just en "man" satt sina spår i mitt minne för alltid. Kommer inte ihåg vad han hette men det var en lagom rolig kille från Olympia som gjorde min dag komplett! Haha! Sicket folk det finns alltså! Herre min get! *Poff* sa det bara så dök han och hans polare upp som från ingenstans och hade inga som helst planer på att försvinna .... ojoj! Tack och lov för att natten tog slut och det var dags att åka hem till sin borg.

Idag har vi bara tagit det lugnt och inte gjort ett jota!
Käkade pizza innan ikväll och har nyss badat Robin och nu ska jag hoppa ner i soffan och läsa lite och gosa med Robin innan det är dags för honom att lägga sig. - Ha en trevlig första advent!

Lördag och full rulle!

Så har det blivit lördag. Vi ska vara barnlediga i kväll/natt. Det ska partas och antagligen blir det utgång. Paul och Robin är på väg till Tropikariet för att titta på djuren. ( Vad gör man annars där? ) Haha. Jag själv ska ta en svängom med dammsugaren och moppen. Inte så jäkla kul.. hade hellre suttit och hållt lemuerna sällskap på tropikariet men det måste verkligen städas här! Madde kom förbi en runda tidigare idag med lilla Anthony. Han är bara för söt den lilla plutten. Nä, nu ska jag städa och försöka hinna packa in dem sista julklapparna innan männen i mitt liv kommer hem igen. - Ha en trevlig lördag!

Lagerhaus

har öppnat en butik på Bruksgatan här i Hbg! Ohhh vad mycket fina saker där är... vill ha, vill ha! Jag och Robin vilade två timmar innan och det var helt underbart vill jag lova :) Var helt slut i päran efter jobb idag så det behövdes verkligen. Ikväll blir det hämtmat och mys framför tv:n. Nu ska jag rymma upp i köket, det ser ut som ett bombnedslag! - Ha en trevlig kväll!

Kaffe!

En hel kanna skulle jag behöva, jisses vad trött jag är idag! Ska snart cykla till jobb. Fredag igen då... veckorna bara försvinner... det går undan nu! Snart jul :) Är inte överrens med mig själv om vi ska ha riktig eller plast julgran. Är så himla jobbigt med allt barr men samtidigt är det nästan värt det för det luktar ju såååå gott. Ska spinna vidare på den.... Nu är det dags att lätta på rövva! - Ha en underbar dag!

Måndag, tisdag & onsdag

I måndags var vi och handlade på Gekås i Ullared. Jag, mormor, Paul och Ingela. Sicken dag säger jag bara! Roligast var det på vägen hem.. eller vad säger du SNÄCKAN?! haha! Det bev en heldag och satt sprätt på 6000 men inte på något speciellt kul egentligen. Handlad några julklappar till min yngsta syster och några till Robin men mer i julklappsväg blidde det inte. Får se, det kanske blir en tur dit till innan jul.

Igår var jag hemma med Robin, han är fortfarande super förkyld. Ska jobba tre dagar i rad nu och mormor är snäll och har honom då. Var på "möte" ( ang. "mat-staffet" ) på dagis om man nu vill kalla det för möte...rektorerna snackade 10 minuter och personalen lika länge sen sa rektorn: - Så nu är det slut, nu får ni gå hem! Det var meningen att detta skulle vara ett möte för alla föräldrarna så att alla fick reda på hur situationen hade uppstått och vad som hade hänt och sedan skulle vi ha diskuterat runt det..men NEJ!, så blev det inte. Vi tog oss friheten att snacka om det hela efter mötet istället ute i kylan! Herre min get säger jag bara....

Ska strax knalla iväg till jobb, fryser bara jag tittar ut...temperaturen visar hela 3,3 grader. Usch! Vi ska ut en runda på väla ikväll för att handla nya termobyxor, jacka och skor till lillkillen och efter det ska vi in på Ikea och ha lite nödvändiga saker och lite "måste ha" grejor :) - Ha en bra dag!

Fortfarande söndag

och jag har haft några goa timmar för mig själv här hemma. Herre min get vad skönt det har varit. Har bara legat på soffan och haft det gott. Kollade på sex and the city filmen och den var helt ok! Den bjöd på skratt om inget annat. Nähe du!, nu ska jag in i duschen innan mina killar kommer hem.
- Ha en fortsatt skön söndag, för det tänker jag ha!

Söndag

Helgen bara flyger förbi i sin vanliga ordning. Söndag igen då, det ska ryas på inglasningen och i förrådet idag. Saker ska kastas, tas in från förrådet och tas ut till förrådet. Fint ute idag men kallt...ska iväg och handla skor till Robin lite senare i eftermiddag. Ullared i morgon! SOM det ska handlas :) Nu ska jag sätta på lite nytt kaffe och slänga mig i soffan och läsa ett tag. - Ha en skön dag i solen!

Undrar..

om det kommer någon mer snö, vill ju åka pulka!
Har fixat och donat här hemma idag, har äntligen fått mina fönster putsade och har nu hängt upp julgardiner i köket, vardagsrummet  och i Robins rum. Mina köksgardiner var ett superduper- klipp förra året kostade bara 50 pix och är så jäkla fula så att dom är coola :) Snacka om retro haha. Jag bara ÄLSKAR dom! Ikväll kommer Ida och Kim, vi ska glögga och käka pepparkakor och bara ta det lugnt men innan dess ska det dammsugas, tvättas golv och lite tavlor ska komma upp i sovrummet. - Ha en underbar kväll.

 

jag ser det snöar, jag ser det snöar

lalalalalala! Snö....mysigt! Hoppas att det kommer mycket och att det blir liggande så att man kan åka pulka :) Ska snart iväg och jobba tror att jag låter cykeln stanna hemma, vem vet hur vädret kommer att bli...- hej!

Fredag

Har pulat lite här hemma och ska snart krypa ner i soffan med Robin och läsa lite. Ska jobba kväll idag så mormor kommer hit och har Robin tills Paul kommer hem i eftermiddag. Blev inget glöggande igår så det får vi ta ikväll i stället :) I morgon är det fönsterputsning som står på schemat och julgardinerna ska upp. Förövrigt kommer denna helgen att bli lugn och skön för vår del. - Ha en bra dag!

Go´kväll

Det har nyss intagits spagetti och köttfärssås. Robin fick välja vad vi skulle ha till middag idag. Lycklig var han när han rullade sina "getti" på gaffeln :) Det slog mig igår att det är julskyltning på Råå på söndag. Eftersom vi inte har en enda sak inplanerad i helgen tänker jag faktiskt putsa färdigt dom dära fönsterna och hänga upp julgardinerna. Om känslan är "rätt" kan det hända att el-ljusstakarna också åker fram haha. Det ska bli mysigt med julen. Blev sååå sugen på glögg när jag var och handlade i eftermiddags så att jag köpte hem det och tänkte att vi skulle krypa upp i soffan och mysa lite sen med glögg och pepparkakor.
 Nu har jag annat att dona med! - Ha det.


Hallojsan!

Har varit lite dålig på att uppdatera...men det finns en orsak till det: Är heeeelt uppslukad av en jäkla bokserie som morsan lurade på mig. Jäklar vad jag läser...sträckläser...Läser egentligen bara verklighetsbaserade böcker men denna kvinnan kan verkligen skriva, helt sjukt! Blir en hel del läsning framöver eftersom det finns hela 40...? delar. Har Robin hemma från dagis eftersom han är dunderförkyld. Ska snart ta min bok och lägga mig på soffan ett tag och hålla Robin sällskap framför tv:n. Så har det hunnit bli torsdag. Veckorna "springer" fram och snart är det jul! Vi ska till Ullared på måndag och handla julklappar. Ska bli så himla skönt att få det gjort i god tid så att man slipper att tänka mer på det. Nu kallar boken på mig så nu får det vara nog med detta :0) - Ha en bra dag!

.

Hejsan svejsan!
Trodde jag skulle frysa ihjäl imorse när vi gick till dagis.. är nog inte helt "återställd" efter lördagens "bravader".
I lördags var vi på fest hos Charlotte och det var skoj, sen gick vi vidare hem till Micke och där var det också kul. Kom inte hem förren 6 på morgonen och det satt sina spår....är aldrig bakis men igår var det inte kul...om man säger så...fan vad jag mådde dåligt. Första gången Paul mått bättre än mig dagen efter. Drack kaffe med min trevliga granne i förmiddags och snackade skit ( vi gör ingenting annat ) haha nä skämt och sido...skönt att man har någon att dricka kaffe med om dagarna när man inte jobbar. Så jäkla drygt att gå hemma och vänta på att någon ska bli sjuk så att man kan få jobba, står snart inte ut längre. Står mig upp i halsen! Har fixat lite i trädgården, klippte gräsmattan för sista gången i år och krattat upp alla löven som låg utsridda över hela trädgården. Nu ser det bättre ut får jag lov att säga. Köpte en ny ganska så stor växt sist jag var på Ikea, udda som tusan men riktigt cool. Den har äntligen blivit planterad i sin rätta kruka och står där grannt i vardagsrummet nu. Ska strax sticka och hämta lillkillen, vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. - Ha det så länge!


shit pomfritt!

vaknade 11.30 idag, snacka om sovmorron! Männen i mitt liv har varit iväg och grejat och haft sig och en annan har inte gjort ett jota...ska städa här hemma nu sen ska vi åka till mormor och lämna Robin. Ida och Kim kommer hem till oss innan vi går vidare hem till Charlotte. Förhoppningsvis blir det en skojjsig kväll som man sent glömmer :) - Ha en trevlig dag!

Donat hela dagen!

Vaknade klockan 9 i morse av att Robin tyckte att vi skulle kolla på Toon Disney. Gott med lite sovmorgon för en gångs skull! Efter ett avsnitt av Luftens hjältar satt vi igång med att baka lussekatter. Blev så jäkla sugen på det när Ida snackade om det igår så jag var bara tvungen att baka. Goda och STORA blev dem :0) Sen lagade jag köttgryta och bjöd hit mormor på middag så hon har nyss gått hem. Behöver klippa min lugg men jag orkar inte ta mig ner till min frissa så jag tänkte att jag skulle be Ida om hjälp med det för hon skulle antagligen komma förbi lite senare idag. Imorron ska mormor ha Robin över natten för att vi ska hem till Charlotte och parta och det ska bli kul. Vi ska till Ullared någon gång nästa vecka och handla julklappar så att man har den biten klar. Vi är alltid ute i sista sekunden så det ska bli skönt att slippa ha det hängandes över en i år. Är bara inbokad en dag nästa vecka på jobb...det är hemskt att säga det men man går ständigt och hoppas på att den ordinarie personalen blir sjuk så att man kan få lite dagar att jobba. Sorry! Nä, nu ska jag rymma upp i köket sen ska jag slänga mig i soffan och gosa med Robin.
Puss och kram - ät en banan!

ÄNTLIGEN

damp dagiskorten ner i brevinkastet idag :) Tjuvkikade på korten i morse på dagis men nu har vi äntligen fått hem dem. Har varit på Ikea med Ida. Skulle ju byta mitt överkast till rätt storlek men Helsingborgs Ikea har inte alla saker och en av sakerna dom inte har råkade vara mitt överkast. Får nöja mig med ett annat vitt som knappt var hälften så snyggt som det jag skulle byta till...men men, vitt är det iaf. Får åka ner till Malmö vid ett senare tillfälle så att jag kan köpa det jag egentligen vill ha. RETLIGT. Jaja, nu tänker jag inte "hänga läpp" för det längre..inte idag iaf :) Har precis käkat middag och ska strax tappa upp ett bad till mig och Robin, efter det ska lillkillen läggas och hjärtat och jag ska kolla på Saw V som jag verkligen har längtat efter att få se. Skulle sett den igår men Paul var trött och gick och la sig och förbannad blev jag (då en viss Emma inte vågade se den ensam) haha.
- Ha en trevlig kväll!


Sex

ringde väckarklockan men jag kom inte upp förens vid 07.10, var så jäkla trött i morse. Hade till råga glömt att ställa i mjölken igår så det fanns ingen mjölk till kaffet! Gick och lämnade Robin på dagis och dem hade fått sina fotografier på barnen så jag fick ta ett tjuvkik på Robins bilder och dem var riktigt fina i år. Jag gick så fort på vägen hem att jag nästan sprang och glömde nästan att runda hörnet in till min gård, in till grannen och fick lite mjölk till kaffet, tack Maggan! Mmmm kaffe!! Idag händer det inte något speciellt ska antagligen ut på Ikea en runda med Ida så att jag kan byta mitt sängtäcke till rätt storlek. Har friat till mormor så att hon ska ha Robin medans vi sticker ut dit. Vet inte vad jag ska hitta på nu ...däremot vet jag vad jag borde göra: Putsa fönsterna! Åhhh. - Ta dig i kragen och pallra dig ut människa och putsa dina fönster så att det blir gjort någon gång! For fuck sake! Så ungefär säger "rösten" i mitt hué :)
Tack och hej - ha en bra dag!

Sådär

då var det städat och klart! Nu hoppas jag bara på att det inte regnar i morgon så att jag kan putsa fönsterna. Usch..inget jag ser fram emot precis...men det MÅSTE göras. Ska snart hämta min lilla skatt sen kommer grannen in på kaffe och sladder :0) Ska hem till morsan och hämta lite nya filmer och käka middag med henne vid 16 tiden. Posten kom precis - men inga foto :(  aja...nu ska jag hämta Robin!

Go´morron

Ska snart lämna lillkillen på dagis sen ska jag raka vägen hem och titta på OTH för det har jag glömt bort alldeles! Onsdag idag då..händer ingenting utöver det vanliga man sysslar med om dagarna. Väntar fortfarande på dagiskorten, undrar när dom tänker komma! Tänkte passa på att dammsuga och tvätta golven idag innan jag ska hämta Robin på dagis och om det inte regnar i morgon ska jag ge mig på fönsterna och chocka dem med en fönsterputs. Snart dags att hänga upp julgardinerna och pynta i lägenheten...herregud det är ju snart jul. Det går verkligen undan. Vi ska fira julen hemma hos oss i år igen. Jag hade en jäkla tur och fick en morgontur på julafton i år. Fan vad gott! Ska jobba morgon juldagen också och likaså nyårsafton. Vägrade att jobba nyårsdagen eftersom jag gjorde det förra året och nu ska vi bara bestämma oss om vad vi ska hitta på på nyår. Vad ska ni hitta på då förresten? Nä, nu ska vi strax bege oss till dagis - Ha en underbar dag!

Snart dags att gå hem...

sitter på jobb och väntar på att natten ska börja så att man kan knalla hem. Är skit trött och det ska bli skönt att komma hem, ta en dusch och att sedan slänga sig i soffan och glo på tv. Är så trött nu...orkar inte skriva mer...- Go´kväll!

Helvete

var tydligen på andra tankar när jag köpte det nya överkastet till sängen...fel storlek...störigt som attans! Dem ringde nyss från jobb så att jag ska jobba kväll idag. Hämtar Robin 12 sen sticker vi hem till mormor och fikar innan jag ska börja jobba. Nu ska jag dyka in i mitt skafferi och städa där det behövs verkligen för allt står huller om buller och man hittar knappt det man ska ha. Ja, det var allt för denna gången! - Ha det bra.

- En blåsig måndagsmorgon -

Sitter och väntar på att tiden ska gå...ska lämna lillkillen 8 på dagis sen ska jag rakt hem och röja. Ska gå genom skafferiet och städa där, sovrummet ska få en liten makeover med nytt i sängen både sängkläder, prydnadskuddar och sängtäcke ska bytas och nya gardiner ska hängas upp. Det blir nog vitt och lila denna gången det kan behövas nu när det är så mörkt och tråkigt hela dagarna. Har sovit dåligt i natt, vaknade två gånger av att det lät som om Paul inte fick luft och höll på att kvävas...han har skit ont i ryggen och har slingrat och haft sig hela natten den stackaren. Nu ska jag mysa lite med Robin innan det är dags för oss att gå ut i stormen. - Ha en bra dag!


Herre du milde!

Tjenixen!, jag och Robin gick och la oss vid 14 och skulle vila en timme eftersom han var jätte trött. Jag kommer inte ihåg att jag stängde av klockan men vi vaknade iaf när klockan var 17.00! Shit! Kommer att bli en lååååång kväll med lillkillen idag :)  Robin sa att han var sugen på pommes men hans mamma är inte så sugen på att laga mat idag så Paul är iväg och handlar mat på MAX nu till oss. I kväll ska vi bara mysa och titta på tv. Denna helgen har varit jätte lugn och skön. Det behövdes verkligen! - Ha det bra.

Trött och frusen!

Varit uppe sen 06.10.  Jobbade en morgontur idag, stack hem och hann "doppa" rumpan i soffan sen var det dags att gå hem till Ingela och Kjelle för att fira Kjelles 45års dag. Det var trevligt och vi käkade gott. Paul och Robin kommer hem snart, jag stack före dom. Känner mig frusen och slö och det skulle inte förvåna mig om jag vaknar i morgon med värsta förkyldningen. Ska lägga mig i ett varmt skönt bad och läsa lite nu hade jag tänkt mig. Förhoppningsvis känns det lite bättre efter det. - Ha det!

Sleten...

så känner jag mig just nu. Kom till jobb igår och det hade hänt något trist, sån't som inte får hända! Så sinnessjukt säger jag bara. Det enda som får en att må bättre i denna situationen är att man vet att man har ryggen fri. Nog om det nu...idag är det fredag. Vi ska antagligen traska hem till Robins bästa dagiskompis Oscar i eftermiddag så att barnen får leka lite och vi mammor kan sitta och snacka lite. Ska bli kul att se dem leka i hemmiljö. Dagisfotona har fortfarande inte kommit och jag är så jäkla nällad över hur dem blev! Jag vill ha dem :) Ska jobba morgon i morgon och det är skönt med tanke på att det är helg. Kjelle fyllde år igår så vi ska på kalas hos dem i morgon. Det kommer att bli en lugn och skön helg och det ser jag fram emot. Nu ska jag rymma upp här hemma och sätta igång en maskin tvätt. - Ha en underbar dag!

Torsdag, snart helg igen!

Har nyss lämnat lillkillen eller rättar sagt PIRATEN på dagis. Dom har fest på dagis idag med maskerad, disco, godis och en massa bus. Det är första morgonen på länge här hemma utan bråk och gnat från Robins sida...det är en liten envis son vi har och vill gärna ha allt på "sitt" sätt men idag gick allt smidigt som attans.
Tänkte att jag skulle laga lite köttfärssås och chili con carne nu på förmiddagen innan jag ska hämta hjärtat på dagis för sen efter det blir det raka vägen hem till mormor som ska ha Robin till Paul slutar eftersom jag ska jobba kväll idag. Hoppas att dem har lagt det nya schemat på jobb så att man kan få reda på hur man ska jobba mellan jul och nyår. Har fortfarande inte putsat mina fönster...funderar starkt på att muta en viss mamma med lite pengar så att jag slipper det...HATAR verkligen att putsa fönster! I morgon ska jag och Robin på "lekträff" hos Oscar och hans mamma. ( Robins bästa kompis från dagis) Vi började prata om att vi skulle ses någon dag när vi båda var lediga och det var typ för ett år sedan men sen är det ingen av oss som har tagit tag i det...fy vad kass man är. Telefonnummret till dem har hängt där grannt på kylen och varenda dag har man sett lappen...usch ...riktigt dåligt... MEN i morgon äntligen ska barnen få leka på hemmaplan och dem är verkligen uppspelta över detta :) Nu får vi hoppas att dem inte ringer in mig så att jag ska jobba..tyvärr brukar det aldrig slå fel, så fort man har något inbokat så blir man inringd. Men men.. what to do?! Nä, nu kallar spisen...EMMMMMMA!......EMMMMMMA! - Ha en bra dag!

Fy FAN vad hemskt!

Fick redan på en hemsk sak nu i dagarna. Kan inte sluta tänka på det...Fy fan alltså! Så mycket hemska saker som händer runt om en. Är så himla ledsen för din skull, finns inga ord som kan beskriva hur dåligt du måste må nu. Jag tänker på dig gumman och hoppas verkligen att allt går bra så att folk får "sona". Grrrrr!!!!!

Sitter och väntar på att Paul ska komma hem så att vi kan åka och handla, det börjar bli tomt i kylskåpet :) - Ha det!

Besök

Tanja och Emil är på väg hem till oss. Robin är helt uppspelt det var ett tag sedan dem lekte nu. Vi har bakat banan & choklad muffins som vi tänkte ha nu när det ska fikas....ser gott ut va? :) Garanterar att dem är super goda! Nu ska jag sätta igång lite kaffe till oss och fixa saft till barnen. - Ha en fortsatt trevlig dag.

Onsdag

I morse var vi på utvecklingssamtal på dagis och det gick bra. Kul att höra om sin lilla "vilde", hur han är där och hur det går för honom. Tråkigt väder idag igen..skulle varit skönt med lite sol, hade varit underbart att åka utomlands nu! Man kan ju alltid drömma... hjärtat har "häcken full" av jobb nu så någon resa lär det inte bli än på ett tag. Kan inte fatta att det är November redan! Tiden har verkligen gått undan dem senaste månaderna. Det är snart jul :) Tycker egentligen inte om julen men sen vi fick Robin tycker jag faktiskt att det är ganska mysigt. Ska bli kul att se om Robin kan låta bli paketen när dom hamnar under granen, förra året var han duktig men något säger mig att han inte kommer att kunna hålla sina fingrar borta i år.
Nu ska jag hänga upp lite tvätt och städa här hemma. - Ha en bra dag!

Tjena, tjabba, hallå!

Är nyss hemkomna från dagis. Eftersom det är riktigt tråkigt väder ute och det inte finns så mycket att göra ska vi baka lite pepparkakor. Lillkillen älskar och baka! När kakorna är klara ska vi bädda ner oss i soffan och mysa framför tv:n med dom nybakta pepparkakorna och ett glas mjölk...Mmmmm! - Ha en bra dag.

Nyss kommit hem

från Madde, Peter och lilla Anthony. Gud vad söt den lilla krabaten är! Ska laga middag snart, idag blir det kyckling, coscos och grönsaker - snabbt och lätt! Imorgon tänkte jag att jag skulle ge mig på mina fönster...dom behöver verkligen putsas och är det något jag verkligen hatar så är det just att putsa fönster. Usch blir trött bara jag tänker på det! Nu ska det lagas middag - Ha en trevlig kväll!

Lördag, söndag & måndag

I lördags var vi på Halloween/ 25års fest hos Ida. Hjärtat mitt var hulken och jag var pirat :) kommer kanske lite bilder sen. Ida blev glad för presenten iaf och det var ju skönt! Det blev en jätte trevlig kväll som man sent kommer att glömma. Igår gjorde vi inte så mycket var hemma hos morsan och fixade med lite nya filmer, käkade thaimat och slappade. Sen kom Ida förbi med sin hund för Sivan (mammas hund) löper och det är bestämt sen innan att Armani och hon ska paras så nu skulle det göras att försök och bra gick det, 5 minuter efter att Ida kom satt hundarna fast och "gjorde bebisar". Robin satt som ett ljus och studerade parningen. Sicket jobb...det är ju inte så att dom ska få till det bara!, utan det är en massa jox också. Doggisarna ska träffas nu några dagar i rad och förhoppningsvis få till det fler gånger så att det blir valpar. Vi kom hem ganska sent så Robin fick en duschning sen var det tid för bingen för honoms del. Vi glodde på en film sen trillade vi in i sängen vi osså. I morse somnade jag om flera gånger och Robin sov som en liten björn så vi tog en ledig dag från dagis idag. Nu sitter jag och väntar på att Madde ska höra av sig så man vet om dem får komma hem idag eller ej från sjukhuset med sin lilla kille. Kommer dem hem idag ska vi gå dit bort och lämna paket och gosa med lillkillen. För övrigt händer det inte så mycket mer idag, inte vad jag vet nu iaf. Nu är et hög tid att käka lite frulle! - Ha en bra dag.

Piraten och Hulken - Here we come!

Har varit och handlat utstyrslar tills ikväll...jag ska då vara pirat och hjärtat ska vara Hulken, detta kommer att bli kul haha. Den som kommer att ha roligast är Robin i morgon när han får ta över alla maskerad grejerna. Handlade present till Ida vilket inte var det lättaste det är svårt att handla till den tjejen men det blev ett halsband och gillar hon inte det får hon byta det till något annat. Nu ska jag städa här hemma och Paul ska snart lämna Robin hos mormor. Ska dricka lite vin med grannen innan vi ska iväg :) - Ha en trevlig kväll för det ska jag ha!

RSS 2.0