HELVETE!

Frosta av frysen för några veckor sedan och då slängde jag ut dom varorna vi skulle ha kvar i frysen på balkongen... Blev nyss sugen på smoothie så jag knallade ut och skulle hämta frukt och bär, när jag öppnade frysen höll jag på att smälla av! All min mat är upptinad!!!!! Har tydligen råkat dra ur sladden till frysen när jag dammsugade i förrgår. AHHHHHHHH! Skulle hem till Madde ikväll och fira Anthonys 1års dag men det blir det tyvärr inget av eftersom vi måste ut och handla istället. Får ångest om jag inte har mat i min frys! Helvete! Jäkla tur att jag har bjudit hem mig själv och Robin på middag hos morsan idag :) Nu är jag grinig, vill ha smoothie! - Hej.

I brist på sysselsättning!



1. Hur gammal är du om fem år? 31

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Robin

3. Hur lång är du? 176

4. Vilken är den senaste filmen du sett? The Tournament

5. Vem ringde du senast? Daniella

6. Vem ringde dig senast? Mormor

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Ah just det ja

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på..

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Inget av det

10. När såg du senast din mamma? I förrgår

11. Vilken ögonfärg har du? Brun

12. När vaknade du i dag? 07.50

13. Vilken är din favoritjulsång? Har ingen

14. Vilken är din favoritplats? Svår fråga

15. Vilken plats föredrar du minst? Källare

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis där jag trivs allra bäst

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Att jag skulle somna före syrran ( så att jag inte skulle kunna smyga upp till mamsen )

18. Vad/ vem fick dig verkligen att skratta senast? Tess

19. Hur stor är din säng? 160

20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Hemlis

22. Hur många kuddar har du i sängen? 1

23. Hur många landskap har du bott i? Ett

24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota om det är sommar

25. Är du social? Ja, det är jag

26. Vilken är din favoritglass? Häagen-Dazs Baileys Irish Cream, Ikeas mjukglass

27. Vilken är din favoritefterrätt? Finns så mycket gott!, svårt att välja

28. Tycker du om kinamat? Ja

29. Tycker du om kaffe? Ja

30. Vad dricker du till frukost? Kaffe

31. Sover du på någon särskild sida? Ja, på vänster

32. Kan du spela poker? Ja

33. Tycker du om att mysa/kela? Ja

34. Är du en beroendemänniska? Mmmm

35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej

36. Vill du ha barn? Har en guldklimp och skulle vilja ha en till

37. Kan du några andra språk än svenska? Knackig engelska

38. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

39. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!

40. Vad spenderar du helst pengar på? Inredning eller upplevelser

41. Äger du dyrbara smycken? Nej, inget som är dyrbart för andra men för mig betyder de mycket

42. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Oth, Brothers and sisters m.fl.

43. Kan du rulla med tungan? Ja

44. Vem är den roligaste människan du känner? Har många roliga människor runt mig

45. Sover du med gosedjur? Nej

46. Vad har du för ringsignal? Bra fråga

47. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Vet ej.. men ett örngott har jag iaf

48. Några spännande nyheter att berätta för oss? Det återstår att se..

49. Flirtar du mycket? Nej inte medvetet iaf

50. Kan du byta olja på bilen? Nope

51. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej

52. Vilken var den senaste boken du läste? När ingen annan ser

53. Läser du någon dagstidning? Ibland

54. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

55. Vilken radiostation lyssnade du till senast? 105.9 NRJ

56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jobb tider

57. När var du i kyrkan senast? Förra året någon gång  

58. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 4 nätter

59. Favoritfärg? Svart

60. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En påse nötter

Torsdag

Hallojsan! Ska strax fixa till håret och klä på mig och sen bär det av hem till mormor. Ska jobba kväll idag så mormor ska ha Robin tills Paul kommer hem. Har haft en lugn och skön förmiddag önskar bara att jag hade fått sova lite längre än vad jag gjorde.. that´s life. Fredag imorgon! Veckorna rusar iväg. Lucky me! På lördag ska vi ha "tjejkväll", tyvärr har några hoppat av men det ger jag blanka fan i för det kommer att bli kul ändå :) - Ha en bra dag!

........

28/10

Igår tillbringade jag och Robin vår dag ute hos Lundman och det var en underbar dag från början till slut. Kände och klämde på 4 små fyrbenta urgulliga varelser och nu är jag kär! Ohhh vad jag vill åka ut och hämta hem en liten tjej om 2 veckor! Valpar är det jag snackar om. Mamman är jack russel och dansk/ svensk gårdshund och pappan är papillon men valparna ser precis ut som mamman.. SÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖTA! Ooooh vad jag är sugen!!!

Onsdag idag! Vad händer? Inte så mycket, Micke kommer förbi en sväng och sen ska vi hem till mamma och käka middag med henne och det är i stort sett våra "planer" för dagen.

Julen närmar sig med stormsteg och mysigt värre är det idag bara 56 dagar kvar till julafton! Jag längtar tills det är dags att sätta fram adventsljusstakarna, hänga upp julgardiner, klä granen och allt annat som hör till! Nog om julen, nu har jag tvätt som väntar på att bli upphängd. - Ha det.




Hoppla!

Glömde det här med att skruva tillbaka tiden.. med andra ord gick jag upp redan 07.15! Söndag idag då, får besök av familjen Lundman i eftermiddag och det ska bli himla trevligt. Andra helgen i rad vi träffas nu och det är ganska komiskt med tanke på att det ibland kan dröja upp till ett halvår mellan gångerna vi ses... - inte bra. Nu ska jag dra fram dammsugaren, städa, tvätta och förhoppningsvis hinna baka:



Ha en trevlig söndag!

23 okt

Fredagskvällen är äntligen här - helg och en massa mys! Vår fredagskväll började med god kycklingcurry och sen försvann mina män ut för att kolla efter en ny tv. Nu sitter jag här och njuter av tysnaden och lugnet. Vad händer i helgen då? Bra fråga! Ikväll blir det en massa mys och en film. Imorgon tar vi dagen som den kommer och på söndag kommer antagligen Jenni och hennes barn hit. Har varit sugen på att grilla hur länge som helst så att om det är uppehållsväder på söndag blir det lite grillning också! Vill passa på att gratulera Notta till den fina flickan som äntligen är född och Madde för hennes fasta tjänst, grattis mina vänner.

På tal om vänner ska vi ha tjejkväll nästa lördag och det ska bli skoj! Det är på tok för länge sedan vi hittade på något tillsammans bara vi tjejer.

Det var allt för denna gången. - Trevlig helg!

Måndag v.43

Hejsan hoppsan! Har haft morgonmys med Tess.. kollade på film och käkade frulle. Idag fick Robin sin vaccination. Jäkla otur hade vi som fick en GAMMAL HAGGA som körde in sprutan i armen på honom som om han vore ett djur! Robin pep fram ett aj och sen var det klart. Dumma tant. Som plåster på såret fick Robin välja något gott i affären.. det blev en påse kanelgifflar som vi smaskade på när vi kom hem. Ska snart fixa lite käk till oss och ikväll tänkte jag vara "flitig" och göra scones till kvällsmat. Nu ska jag spela lite med mitt lilla hjärta och sen är det middag. - Hej.

Söndag kväll!

Trodde att vi bara skulle vara hemma och mysa idag men icke! Satt oss i bilen och körde ut till Ängelholms hembygdspark där vi mötte upp familjen Lundman. Barnen matade/klappade djuren, åkte linbana och busade och sen fikade vi och snackade en massa skit innan vi åkte hem igen. Trevligt, trevligt. Robin ska snart lägga sig och lite senare ikväll blir det film med Micke och Tess.. med andra ord har det varit en riktig bra dag! - Hej.

Igår & idag..

Igår var vi barnlediga och hade inga planer för vad vi skulle hitta på. Det slutade med att det blev kinamat, kortspel och filmtittande tillsammans med Tess och Micke. En helt perfekt och mysig lördag blev det. (Ok.. filmen var inte den bäste men nu har vi sett den också) Har sovit som en kratta inatt igen.. jäkla spruta! Känns inte så "roligt" att Robin ska få den imorgon med tanke på hur man själv har haft det men å andra sidan kunde det varit värre, mycket värre! Paul ska snart iväg och hämta vårt lilla hjärta och handla lite till dagens middag. Idag ska vi ha potatisgratäng, vitlök/chilibiffar och sallad. Mumsfillibabba! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men så lite som möjligt om jag får bestämma för idag är det en sån dag då jag bara vill vara hemma.. mysa och ha det bra. I love sundays! - Ha det.

God morgon!

Fick min spruta igår. Tjejen som stack mig var "duktig", kändes inte ett jota men inatt har jag nog vaknat ca: 20 gånger för jag har råkat lägga mig på den armen jag fick den i. Idag stramar det som in i helvete men jag lever fortfarande :) Fick tid till Robin igår så att han ska få sin spruta på måndag, han var ju inte glad för det men när han fick se sin mammas plåster och hade frågat några gånger fall det gjorde ont verkar det som om han har kommit över skräcken. Lördag idag! Ska käka frulle om en stund och sen ska det städas här hemma. Robin har tjatat om att få sova hos sin gamlamormor så idag ska han sova hos henne. Har inga planer för kvällen så vi får väl se vad som händer. Nu ska vi äta frukost! - Ha en trevligt lördag.

Fredag - en regnig dag..

Ska strax ta på oss och gå hem till morsan som ska ha Robin medan jag får min spruta. Inget kul väder idag men å andra sidan kan det vara mysigt att bara bädda ner sig i soffan och mysa hela dagen lång ibland. Ska in om affären när jag hämtar Robin och efter det ska vi hem och förbereda middagen. Idag ska vi ha kycklingfilé, rostade rotsaker och tzatzikisås!
Nu: Ut i regnet! - Todeloo!


Torsdag 15 okt

Idag har det varit full rulle hela dagen. Handlat, frullat med moster, varit i stan, käkat middag hos morsan och kvällen har bestått av mys med Robin. Imorgon ska jag åka och få min vaccination! Tycker fortfarande inte att det känns bra men det är bara att bita ihop och få det gjort. Robin har konstigt nog inte fått någon kallelse så imorgon får jag försöka få fatt i någon som kan ge mig en tid till honom. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta på en film! - Natti, natti.

L&HAAÄSDSVIM!!!

v.42 - Måndag

Hejsan hej! Idag har vi varit hos Daniella och William. Fikat, busat och varit ute och lekt med barnen i kylan. Brrr nu känns det verkligen att det är höst! Blir prillig av att inte ha något att göra om dagarna så nu har jag införskaffat mig ett litet "projekt" som jag ska ha att dona med tisdag, onsdag och torsdag när Robin är på dagis. Projektet behöver: slipning, målning och lackning... köpte en fin gammal byrå som ska få ett nytt fräscht utseende.

Är vansinnig på H&M! Beställde lite grejer och fick reda på att två av sakerna inte kom in förrän i vecka 42, kryssade då i att jag ville ha ALLTING samtidigt istället.. vad får jag idag? En avi från H&M som inkluderar hälften av sakerna.. Dra mig i röven! Lönt att man kan kryssa i att man vill ha hela beställningen samtidigt när man ändå inte får det?? Ringde kundservicen och skällde ut den stackars karlen som svarade och undrade hur tusan det kunde bli så här?! Stackaren: Vi brukar skicka ut varor vi har på lager.. Arga Emma: Se då till att ta bort den jäkla rutan man kan kryssa i om man vill få hela beställningen hemskickad samtidigt! Självklart fick jag dåligt samvete och bad om ursäkt för att jag hade gormat på honom innan jag la på luren men satan vad skönt det kändes att skälla lite :)

Ska strax laga middag och efter det ska det städas, Robin ska badas, det ska mysas lite och sen ska prinsen nattas. Ikväll blir det Svenska Hollywoodfruar och efter det blir det nog en film innan vi ramlar in i loppelådan. Nu har jag inte tid att sitta här längre.  - Ha en trevlig kväll!

Hagalna Emma..

trodde att hon hade köpt en 3:a och en 2:a (soffor), när hennes andra hälft ringde hem och sa att det var två 3:or blev hon väldigt snopen... Så kan det gå när man är hagalen! Hur jag än vänder och vrider på köpet har vi gjort ett riktigt kap, nu är frågan hur tusan vi ska möblera bara.. men allt går om man bara vill! Right?! Ska snart käka kinamat och sen blir det mys med Robin innan han törnar in, efter det blir det till att möblera, fixa och trixa :) I förmiddags var vi på Ikea och köpte nya kuddar och sängkläder så ikväll ska det bli extra skönt att få lägga sig. Ja.. det var allt för denna gången.

Fredag ♥

Idag har det varit en bra dag! Vaknade 07.50 då Robin tyckte att det var dags att gå upp..  Handlade och mötte upp Daniella och William vid 11-tiden och sen traskade vi hem till oss igen. Väl hemma frullade vi och sen kom den andra Daniella och hennes dotter också hit. Var ute på två lekplatser med barnen där dom fick både leka och springa av sig. Har varit underbart väder idag, mer av det tack! Ikväll har vi bara varit hemma och haft det mysigt. Robin är trött som bara den så att han lär väl strax be om att få lägga sig. Nu ska jag gosa lite med mitt lilla hjärta innan han törnar in och sen är det dags för film och mys med min andra karl. - Natti, natti.


8/10

Trött, hungrig och grinig är ord som beskriver mig ganska bra just nu. Bläää! Jobbade ett morgonpass idag, jisses säger jag bara! Ska laga något snabbt och enkelt sen blir det mys i soffan med lillkillen.
- Ha en trevlig kväll.

.Onsdag.

Hejsan hej. Är riktigt uttråkad!! Har suttit och försökt förstå mig på Photoshop men det är jättesvårt när man inte kan. Har inte tåladmod för att sitta och pilla med det! Ett annat program som är betydligt mycket lättare och roligt som tusan är PhotoScap. Har suttit och pillat med det sen 9, tiden går snabbt när man har roligt :)





Idag händer det inte så mycket, bara vanliga vardagsbestyr. Tänkte att vi ska gå hem till morsan en stund när jag har hämtat Robin så jag får väl ringa henne och se fall hon är hemma i eftermiddag. Nä nu ska jag fortsätta leka och lära mig programmet. - Tjingeling.


6:e oktober

Idag har det varit en alldeles underbar dag. Fikade med Micke imorse och flabbade en massa skit. När jag kom till dagis för att hämta Robin höll en av pedagogerna på att prata med honom och berättade för mig att dom nyss hade kommit överens om att det var Robin som skulle få klippa invigningsbandet på invigningen av det nya dagiset. Robin log med hela huvudet och såg ut som en stolt tupp :) Eva och Jonna följde med oss hem så att barnen kunde leka innan det var dags att gå tillbaka till dagis för invigningen. Klippte Robin när vi var hemma och vände så att han är nysnaggad och fin till imorgon då fotografen kommer till dagis. När vi kom tillbaka till dagiset fick vi kolla på en massa saker barnen hade gjort och sen var det dags för ett gigantisk bord som var fullt med diverse bakverk. Kan erkänna att jag inte vågade stoppa en enda smula i munnen (vem vet om det var bakat med en gnutta hat) med tanke på att alla inklusive lärarna från skolan skulle äta av kakorna! Barnen lekte och hade skoj och helt plötsligt var klockan 17.45 och det hade blivit dags för Robin att klippa bandet. En nervös Robin drog benen efter sig upp på scenen och tittade osäkert på rektorn när hon hade presenterat honom och sagt åt honom att det var fritt fram till att klippa. När han hade klippt genom bandet applåderade alla och han såg sååååå stolt ut!! Mitt lilla modiga hjärtegull. Filmade med kameran så att Paul kan få se sin son i rampljuset eftersom han inte kunde vara där idag.

Detta var allt jag hade att "säga" för denna gången. Natti, natti!

Måndag kväll..

Har precis suttit och tittat på Askungen 2 med Robin.. vet inte varför men jag är inte glad för dom filmerna. I eftermiddags bakade vi, det blev vanilj och choklad snurror (mördegskakor). Det är så jäkla tråkigt att baka när man inte känner för det.. I inbjudan till invigningen stod det att man skulle baka en sorts kaka om man ville.. Snacka om att känna sig tvingad! Snyggt om man är den enda mamman som kommer utan kakor liksom :) Nu ska jag natta Robin och sen kommer Tess med eller utan sin andra hälft och glor på svenska Hollywoodfruar med mig! - Natti, natti.

Måndag v.41

God morgon! Ska strax bege mig till mormor och lämna Robin och sen ska jag vidare hem till Daniella för att käka frulle och snacka en massa goja :) Lite senare idag ska vi baka kakor som vi ska lämna på dagis imorgon till "kakfesten", förövrigt är det bara en massa vardagliga saker som står på schemat idag. Syrran ska opereras idag och jag hoppas att det går bra för henne - lycka till! Nä nu är det dags att lätta, ha en underbar dag!

4/10 - Söndag.

not! Tjenixen! Ska jobba kväll idag men innan dess ska det tvättas, rymmas upp och donas med lite diverse saker. Robins dagis har invigning på tisdag och det ska firas på olika sätt bland annat ska vi föräldrar bidra med en kaka man gillar så imorgon får vi se till att baka lite, på onsdag är det fotografering på dagis och det är alltid lika kul! Har fixat nya kläder till fotograferingen och nu är det bara håret som ska fixas för det ser inte klokt ut :) Är inte inbokad en enda dag på jobb nästa vecka än så länge så vi får väl se hur det blir på den fronten... alltid lika spännande... Not! Nu har jag annat att göra.
Ha en mysig söndag.

Leftovers och mys.

Idag har vi gjort något som händer väldigt sällan - käkat rester. Gott var det :) Lördag, tråkigt väder, kväll och familjen är samlad.. vad passar då bättre än lördagsmys?? Gottis, film och myspys?! - Ja tack.
- Ha en trevlig lördagskväll!



























25 år och 366 dagar

är jag idag. 26 år...

Igår hade vi kalas här hemma och det var trevligt som attans! När släkten gick följde Robin med mormor hem för att sova hos henne. Grabbarna och Sofia var törstiga så dom beslöt sig för att dricka lite öl, kvällen var skojsig och jag skrattade så mycket så att jag nästan bölade... några timmar senare skrattade jag fortfarade lika hejdlöst fast då befann vi oss på akuten pga en "skottskada". Fick en massa fina/roliga bilder tagna men denna är den "bästa", förlåt Martin men jag bara måste! En bild säger mer än 1000 ord!



Ska strax gå hem till mormor och hämta Robin och lite senare idag ska vi ut och handla och byta presenten jag fick av Paul. Denna födelsedagen hade han verkligen snappat upp vad jag ville ha (halsband) men tyvärr hade han valt ett som jag tyckte var för kort. Av dom andra fick jag pengar och en blomma. Tack för att ni kom och tack för presenterna!

Mätt och belåten.

Ska plocka fram Mr D och hans vänner för nu är det städning som gäller. Har skickat in Robin på hans rum för det behöver också städas! När det är färdigstädat står det bad och mys på schemat innan hjärtat ska läggas. När han har lagt sig ska jag förbereda maten till imorgon så att jag slipper att stå med det efter jobb. Nu ska jag sätta fart så att det blir städat och fint här hemma! - Hej.

Korv stroganoff a´la Ajvar.






Me so happy!

:)

1/10

Torsdag idag. Skulle jobbat kväll men "gav bort" den, har en massa att fixa och dona med ikväll. Robin vaknade 6 imorse och var på strålande humör! God morgon, god morgon. Snart är det dags att lämna lillkillen på dagis och efter det ska jag och handla. Tess kommer antagligen hit lite senare på jidder och kaffe, nice! Höll på att glömma!, idag fyller min moster år -Grattis från oss! Hej så länge.



RSS 2.0