F*ck!

Min dag har varit katastrofal! Kan tillägga att jag har rökt 6 stycken äckliga cancerpinnar! ( Ja, inte fan är det gott.) Dumma, dumma Emma! Nu får jag börja om från början och på ny kula. Var och kollade på ett hus lite tidigare ikväll, det lät såååå bra men ack! För mycket att göra på/i huset med tanke på vad dom ville ha för det. Nej tack. Robin sover gott och nu väntar jag på att Paul ska komma hem med mat och till den blir det en film. - Tjingeling.

Onsdag

God morgon! Abstinensen kryper i hela kroppen och jag håller på att bli galen. Ska snart lämna Robin på dagis, förhoppningsvis gör lite frisk luft susen. Ska på husvisning ikväll och innan dess är det bara det "vanliga" som sker: Tvätt, plock, laga middag m.m. Nu ska jag ut och rasta sinnet! - Ha en bra dag.

It's A Beautiful Day.

Solen skiner och jag känner mig pigg som en mört! Var och lämnade Robin på dagis och sen stack jag till Maxi och handlade. Ska strax käka frulle och sen ska jag göra köttbullar! Fyller år om några dagar och har inte tänkt så mycket på det men igår påminde mormor mig snällt om det - Vad vill du ha i födelsedagspresent? Hmm, kom inte på ett jota! Vad vill Emma ha? Jag har det viktigaste och dom två sakerna jag "önskar" mig är inget man får i present... Robin bjöd in sig på mitt kalas så att jag får väl ha lite kalas iallafall :) Nu kurrar min mage - dags att käka!

Vecka 40

Helgen rusade förbi i vanlig ordning. Måndag och ny vecka igen. Dagen började bra.. gosade med Robin i sängen till klockan var 9.15, inte illa! Ska strax sätta en deg på jäsning så att jag kan baka pizzabullar, Robin vill baka muffins så det får väl bli en sats av det också. Igår fick jag en släng av jullängtan! Är grymt sugen på lussekatter det är nog därför + att man jämt har en massa tända ljus runt om sig när den mörka kvällen kommer. Sedan Robin föddes har jag börjat gilla julen (och allt stim som hör till) mer och mer för varje år. Det är trots allt något magiskt med julen.. Julpyntet, blicken i barnens ögon, gemenskapen, myspyset, maten, klenäter, nötter, ALLADIN-lådan, Kalle och allt annat som hör till. Härmed erkänner jag att jag längtar till julen! Nu ska jag sätta igång med bakandet, ha en bra dag!



Slut i päran!

Då var det färdigjobbat för idag. Nu ska jag mysa med kudden 1 timme så att man är fit for fight ikväll. Paul är i Påarp och lämnar Robin som ska tillbringa natten hos farmor. Ikväll ska vi hem till Daniella och hennes odrägliga sambo, dricka gott och ha riktigt trevligt :) Äntligen är det lördag! - Ha det.


Välkommen till vilda västern/ Helsingborg.



Vissa skjuter och har sig medan andra sitter och avnjuter en god frulle... folk är inte kloka!
__________________
Är irriterad som tusan, skulle jobbat ett morgonpass idag men den turen förvandlade till ett kvällspass. Jag som skulle baka pizzabullar! Nu ska jag mysa med mitt lilla hjärta och sen ska vi till morsan och fika innan jag börjar jobba. - Ha det!


Hjulet snurrar men hamstern är död!

Äcklas av hur folk beter sig. Vuxna människor som verkar tappat allt sitt förstånd och tror att dom kan göra som dom vill och tänker inte ett skvatt på konsekvenserna. Alla har vi både stora och små ansvar över saker och ting och det är fullkomligt mänskligt att fela men det finns en gräns! Väx upp. En annan sak som grämer mig är all denna sviniga falskhet, fy f*n. Tack men nej tack! Tusan vad skönt det är att ventilera sig.
______________________________________________________________________________________________

Har spenderat min dag med Micke, det var skoj och på tok för länge sedan sist. Nu ska jag rymma upp här hemma och sen bär det av till Påarp och svärmor där middagen blir serverad idag. -Hej.

Torsdagen den 24/9

Har nyss fixat matsäck till Robin som ska på utflykt med dagis idag. Sovit som en nerklubbad säl och käner mig RIKTIGT utvilad. När jag har lämnat Robin blir det en tripp till Biltema för att inhandla tapetklister, nu undrar ni säkert: ska hon tapetsera?! Nej, det ska hon inte. Däremot ska Emma göra ett nytt försök till att göra en STOR lampa till vardagsrummet. Förhoppningsvis får jag sällskap av Micke som hade varit en perfekt kandidat till att hjälpa mig! (Du var också duktig Tess) Nu har jag inte tid att sitta här längre.
- Ha en underbar dag!

23 sep -09

Onsdag redan, veckorna rusar förbi! Robin är hemma hos en kompis och leker så att nu ska jag passa på att sätta igång lite go musik och städa för det blev aldrig någon städning igår. Ikväll ska vi iväg och kolla på ett hus. Har sett hur det ser ut utvändigt men har ingen aning om hur det ser ut inuti - Spännande! Planlösningen låter kanon men det återstår ju att se. Nu ska jag plocka fram Mr D ur städskåpet och ta en runda. - Ha en fortsatt bra dag!

Uppdatering:
Huset var riktigt fint men läget → HELT fel. Letandet fortsätter!
Nu: Mys med mannen.
Natti, natti.


Förändringar.

Är så trött på att aldrig veta vad vi ska ha till middag, klassiskt är att jag står där i sista sekunden och har alldeles för mycket att välja på. Nu får det vara slut med det tramset! Nu är det veckomatsedlar som gäller i detta hushållet. Idag blir det spagetti och köttfärssås till middag och resten av veckan kommer att se ut så här:


Alltså kommer vi att få börja veckohandla men det känns som om det är det bästa alternativet för mig just nu. Ordning och reda! Var och handlade i morse och efter det bäddade jag ner mig i soffan och där stannade jag i stort sett till det var dags att hämta Robin på dagis, har varit en urtrist dag idag. Nu är det hög tid för mig att börja med middagen och sen är det operation städning som gäller. - Ha en fortsatt bra dag!

Måndag v.39

Vaknade av ett kluckande skratt och brevid mig la mitt lilla hjärta - Go morron mamma! Klockan var 9.10 alltså hade vi en liten go sovmorgon idag. Nettan och Malin var här i förmiddags på en fika och mycket mer än så har inte hänt. Var nyss inne och beställde min jacka, självklart (med min otur) får jag den inte förrän vecka 42! Det känns som om jag har maximal otur just nu. Bläää! Idag fyller min lillasyster år, grattis Johanna! Ska hem till morsan vid 17-tiden för att fira Johanna, käka taco, tårta och umgås. Nu ska jag fixa och dona här hemma innan vi ska iväg. - Ha en underbar måndag.

 


..Söndag..

Har nyss kommit hem! Varit och handlat och käkat god söndagsmiddag hos svärmor. Skulle handla en jacka men icke! Alla jackor utom den jag ville ha hade kommit in på H&M, får beställa den på nätet imogon istället. Till mig blev det ett par nya pjucks och en myströja, Robin fick en snygg skjorta med en slipover som han ska ha när han fotas den 7:e, två par byxor och två tröjor. Paul köpte ett par nya morgontofflor (hans sambo kastade dom gamla för att dom var gamla, mögiga och äckliga!) Nu ska jag ta en dusch, natta Robin och sen ska jag parkera mig i soffan och glo på lite Breaking Bad.

♥ Älskar männen i mitt liv högre än vad ord kan beskriva! ♥

Det blir sällan som man tänkt sig!

Var meningen att jag skulle vara hemma och mysa med männen i mitt liv hela morgondagen och fixa med diverse småsaker men så blir det inte! Emma ska nämligen jobba 7-13 så planerna för imorgon gick upp i rök.. Har hittat en jacka jag vill ha så att det blir raka vägen ut till Väla när jag har slutat jobba imorgon. Svärmor ska ha Robin medan vi är och handlar och passar på att käka lite gott någonstans bara vi två.

Igår var vi på 30-års överraskningsfest och det var alla tiders, synd att man var så jäkla trött bara. Kom hem redan 23.10 och jag somnade nog innan klockan var 23.30 :) Gårdagen bjöd på annat också, något jag verkligen längtat efter! Nu ska jag mysa med min bästaste karl innan det är dags att slänga sig i loppelådan. - Natti, natti!

Hejsan hoppsan.

Tidig morgon idag, ska jobba ett morgonpass! Fy farao vad det är mörkt och puget ute. Idag ska vi på en födelsedags-överraskningsfest. Grattis, hoppas att du får en fin dag! Ska befinna oss där redan 18 så att det blir att lämna Robin tidigt hos mormor idag. Nu ska jag greja lite innan det är dags att sticka, ha en underbar dag!

17 sep -09

För två månader sedan upptäckte jag att Robins ena framtand var lite lös. Igår gick han ut när jag hade hämtat honom på dagis och kom inspringandes i nästa sekund för att han hade märkt att hans tand var lös. Nu är den bra mycket lösare. Min lilla skrutt kommer snart att tappa sin första tand :) Hade ett snack om tandfen igår och imorse när han vaknade undrade han om "ängeln" hade varit här och började känna efter om han hade tanden kvar i munnen. Han är bara för rolig!

Torsdag, vad händer idag då? Ska antagligen träffa Tanja och Emil i eftermiddag. Mimi var här igår och lämnade Photoshop, har suttit och lekt sedan kl: 9 och har inga planer på att sluta. Riktigt skoj men svårt när man inte kan ett uns! Ja, det var allt för denna gången. - Ha en underbar dag!

Förmiddagen..

har varit tråkig som tusan! Har förberett dagens middag: Kalops, potatis, rödbetor och morsans goda inlagda gurkor! Nu ska jag in till Sofie på en kopp kaffe innan det är dags att hämta Robin på dagis. Efter dagis ska vi ut och ha picknick och busa med Eva och hennes dotter. - Ha det.

Dead but not gone.

- Nobody puts Baby in a corner!
Patrick Swayze, min första och största kärlek förlorade kampen mot cancern och somnade in igår. När jag var 4 år såg jag för första gången Dirty dancing och jag gillade vad jag såg, så mycket att jag "slet upp" 4 vhs band på loppet av några år! Jag älskar verkligen Oh my baby som jag kallade filmen när jag var liten. En riktig klassiker!

Vila i frid!






I brist på sysselsättning!

Har så tråkigt att jag snart får ett nervsammanbrott.
Middagen är färdig, kylen är städad och fin, frysen håller på att frostas av och jag har fixat min lista. Efter jag kastat en del finns det numera: Köttbullar, hamburgare, grytbitar (skink & ox), kamben, räkor, korvbröd, karré kotletter, skinksnitzlar, vårrullar, färs, kycklingklubbor, kycklingfilér, kycklingburgare, Stinas kyckling, dill, persilija, hackad vitlök, hackad lök, jordgubbar, hallon, blåbär, lökringar och glass i frysen. Jag måste bli bättre på att ge tusan i att samla på mig en massa mat! Nu ska jag ge mig på mina köksluckor som verkligen behöver en skurning. - Hej.

Ny vecka med nya möjligheter!

Måndagen den 14 september, vecka 38. Robin vaknade när Paul försökte "smyga" hemifrån, 7 med andra ord. Godmorgon.

Just nu leker Robin med en kompis inne på hans rum, en annan håller på att kravera, har så jäkla ont i ryggen. Måste sovit "fel" inatt. Har precis gjort iskaffe som jag sitter och smuttar på, gott gotti gott gott! Köpte Nescafés espressopulver igår och ångrar att jag inte gjort det mycket tidigare... Mmmmmm! Så vad händer idag då? Inget speciellt men något som jag MÅSTE göra är att sortera, städa och göra iordning vårt kylskåp och frosta av frysen som vi får kämpa med för att kunna stänga!





När avfrostningen är igång ska jag laga middag. Idag blir det Chili con carne, ris, bröd och sallad. Ska vara duktig och skriva upp vad jag har i mina frysar nu när jag ändå ska rota där och sen ska jag inte köpa hem en enda pinal och stoppa i frysen förren båda är tomma! Fick en stor rabarberplanta av min moster i början på sommaren, skar av stjälkarna när dom var färdiga och nu har vi fått ett gäng nya som är klara att avnjutas. Tänkte frysa in dom så att man kan göra paj när man blir sugen. Gräset vi sådde i den "nya" trädgården behöver klippas och lika så den andra gräsmattan, tvätt ska bli upphängd och annan väntar på att bli inlagd... jodå man har att göra! - Ha en underbar dag.

.Helgen.

I fredags var vi barnlediga.
Var på fest hos denna glada tös, skojsigt var det!



När vi stod och väntade på taxin när vi skulle hem gick det förbi en JÄTTE! Min älskling är lång men denna killen var super lång! Såg roligt ut när han kom med sin "lilla" cykel brevid sig. Vaknade 11 i lördags och var allt annat än nykter, duschade, piggnade till och sen var det dags att jobba. Timmarna flög iväg på jobb och helt plötsligt  hade det blivit dags att byta om och gå hem. Väl hemma hann jag kramas och pussas med Robin 2 minuter innan han törnade in och sen blev det film och mys med mannen. Idag är det inte mycket som blivit gjort, ska strax sticka till skopunkten och handla skor till Robin och sen blir det en sväng in om Maxi. Martin och Sofia har tydligen skaffat hund så vi ska hem till dom en runda och kolla på valpisen när vi har handlat. Lite senare idag ska vi eventuellt träffa Daniella och hennes familj så att barnen får leka av sig och vi vuxna får snacka lite skit med varandra. Herre min get vad jag älskar söndagar! - Ha det.

090911

Denna fredagen började tidigt, Robin vaknade 7 och var pigg som en mört! Så vad har vi då gjort under dessa timmarna? Suttit och kollat på tv och haft det mysigt bara! Önskar att man kunde få mer av den varan, Robin är inte så "gosig" längre.. min lilla kille börjar bli STOR!

Håller på att tvätta och rymma upp här hemma och när jag tog fram min tvättpåse kröp det fram en BAMSE spindel!! Nu märks det att det sommaren är över för nu kommer dom äckliga 8-benta krypen och tycker att det helt ok att flytta in hos en men INTE hos mig! Har ni hört att man "sväljer" ca: 6-8 spindlar under sin livstid?, då menar dom inte att man gör det med vilje utan att asen kryper in i näsan eller munnen när man sover! USCH!

Vi är barnlediga inatt, Robin ska sova hos sin farmor. Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det. Vi får väl se vad som sker! Nu ska jag fortsätta med min röra. - Ha en bra dag!


Hit or shit?!

Go morron! Vet inte inte om jag ska skratta eller gråta... Igår ringde mäklaren och berättade att säljaren hade "ångrat" sig, han beslöt sig för att behålla huset helt plötsligt för att han hade kommit fram till att han gick för mycket i minus om han sålde. Yeah right. Tror att det var något skumt och det var därför han drog sig ur.. vi ville ha en besiktning och tror det var där skon klämde. Enligt mig har allt en mening och det var väl inte menat för oss då helt enkelt. Vi sitter inte på sjön om man säger så.. får stå ut här ett tag till. Var och kollade på ett annat hus igår men det var inget för oss det heller. Letandet fortsätter!

Nu ska denna trötta Emma ta sig till jobb och sina underbara arbetskamrater. - Ha en underbar dag.



Måndag v.37

God morgon! Ska snart in i duschen, göra iordning mig och Robin, lämna honom hos mormor och sen kommer Marie och hämtar upp mig för idag ska vi på kurs/utbildning genom jobb. Kul med lite omväxling. Vi hoppas att mäklaren hör av sig idag så att vi kan boka den dära besiktnigen! Känns som denna processen har tagit en hel evighet. Förhoppningsvis kan vi efter besiktningen säga: Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Nä, nu har jag inte tid med detta. - Ha en underbar dag.

- Söndag -

Idag har det varit full rulle! Tog oss i kragen och städade förrådet idag. SOM det såg ut! Nu kommer man in där igen utan problem och en massa skit har blivit kastat. (Mamma du behöver inte oroa dig!, det var verkligen ingenting att ha.) Efter röjningen var vi på Ikea och handlade en bäddmadrass till Robins nya säng och sen körde vi vidare ut till Påarp och fikade med svärmor. Robin är ledig imorgon så han har fått vara uppe lite längre ikväll men nu ska han in i bingen och vi ska titta på Weeds innan sängen kallar. Natti, natti!

5/9-09

Regnet öser ner! Börjar jobba 13.00. Nu är vi inne i september och det känns riktigt "höstigt". Mörkt och tråkigt, kallt och regnigt.. Om 109 dagar är det julafton, nu dröjer det inte länge förren allt julpynt åker fram i affärerna och julhysterin börjar. Tillbaka till nuet.. dags att göra sig i ordning för snart är det dags att ta sig till jobb. - Ha en underbar lördag.

Myskväll med lillkillen.

Nu ska det mysas! Ska bädda ner oss i soffan och spela xbox! Paul är iväg och donar så ikväll är det bara jag och Robin. Ska jobba en morgontur imorgon och på lördag har jag en kvällstur. Är så sugen på att grilla! Hoppas det är någorlunda fint väder på söndag så att man kan grilla och ha det gott. Nu har Robin tagit fram täcke och kuddar så nu får det vara nog för denna gången. - Ha en trevlig kväll.

Status: Lycklig, förbannad och förvirrad!

Att man kan ha så blandade känslor samtidigt.. blir snart galen. Idag var jag med om det mest sjukaste samtalet jag någonsin haft. Var så jäkla förbannad att jag ville slå sönder något när jag la på luren. Tur att jag var hos mormor (hade jag varit hemma hade jag fått köpa en ny uppsättning av tallrikar imorgon!)

Var hemma hos Madde och lilla Anthony i eftermiddags på en kopp kaffe. Robin hade myror i brallan så det blev en snabb visit. Är hemma hos morsan, ska göra lite te och mysa med min älsklingskille innan det är dags att dra sig hemåt.

Dagens positiva:
Allt är klart på banken! Nu är det dags att boka besiktning :)


2/9

Känns som om något har kört över mig. Är helt slut i huvudet. Försökte mig på att ha lite sovmorgon men grannens  hund satt igång med sitt bölande. Så jäkla typiskt. Ska snart gå bort till mormor och hämta mitt lilla hjärta.. blev lite ändringar igår så det slutade med att Robin sov hos sin gamlamormor istället men idag ska han få sova hos sin mormor Anneli. Robin har kommit in i en tråkig period, han vill inte till dagis! Han tyckte att han kunde få lite semester denna veckan och när jag hade tänkt på det en stund höll jag med honom. Vill inte tvinga honom till dagis. Har aldrig haft några problem med att lämna honom innan men nu är det så mycket som är nytt på det nya dagiset.. både personal och barn. Förhoppningsvis får denna lediga veckan honom att längta efter sina kompisar så att det blir lättare nästa vecka.

Väntar på att Paul ska höra av sig. Bankmannen har lovat att han ska knyta ihop allt innan eller efter sin lunch idag och när det är gjort kan vi äntligen beställa tid för besiktning!!

Nu ska jag fixa och dona lite innan jag ska hämta Robin.
- Ha en underbar dag!

Ihålig?

Känner mig helt tom.
OM.
NÄR.
HUR.
???
______________

Hjärtat är på väg hem och jag håller på med middagen. Idag blir det potatisgratäng, färsbiffar och sallad. Robin vill sova hos sin mormor idag så mest troligt blir det väl så. - Hej.

 


Hoppsan!

Dagen började vimsigt. Gick upp, gjorde iordning oss och gick till dagis. När vi kom fram till dagis kom jag på att det är planeringsdag idag vilket betyder att dagis är stängt! Snacka om pinsamt att glömma! Vände på klacken och gick hem igen.. Nu leker Robin med en kompis och jag håller på att tvätta och dona med lite smått och gott här hemma. Idag händer det inget speciellt, ska iväg och handla lite sen så att jag kan laga middag och det är i stort sett vad som står på schemat idag. Nu ska jag fortsätta med min tvätt.
- Ha en bra dag!

RSS 2.0