Älskade sköna söndag.

Ska snart grilla! Idag blir det flintastek, potatissallad och sallad till middag. Morsdag idag och därför ska vi hem till mormor ikväll och käka lite gott och umgås. Ska försöka hinna inom Annika och Patrik en sväng och hämta mina älskade pingviner också :) Tack Annika! Jag har jobbat hela helgen, hoppas att ni andra har kunnat njuta av det fina vädret. Vi var ju och kollade på ett nytt ställe men vi kom snabbt fram till att det inte var något för oss: det fanns inga barn i "byn" där, Paul slog skallen i taket på övervåningen eftersom det var så lågt i taket och tomten var inte tillräckligt stor. Jaja så kan det gå!, det är bara att fortsätta jaga och se glad ut. Imorgon är det måndag och då börjar ett nytt försök till att sluta röka för både min och Pauls del. Denna gången ska jag klara det!
- Ha en fortsatt trevlig kväll!




Skit väder och en urladdad lur!

Nu är jag trött på detta skit vädret! Jag vill ha sol.
Behövde ringa ett samtal men det gick inte så bra för luren var död... sällan! Använder knappt den vanliga luren men det är det alltid samma sak när jag väl behöver den - död. Jaja. Det här med "hus" letandet är ingenting för mig, har inte nerver för detta har jag konstaterat :) Jobbig pärs detta: leta, hitta, kolla, känna, planera m.m. Ska på visning imorgon och få kolla på det "nya" invändigt men det känns som tomten är det viktigaste på detta objektet eftersom vi inte vet hur mycket det är som tillhör huset. Nu längtar jag bara till imorgon så att man får svar på sina frågor och får känna hur det "känns" inne i huset :) Nog om detta och över till något annat - vår tvättmaskin. Den har gått sönder... igen. Kan inte tvätta vanligt 40° program längre. Programmet börjar tvätta och efter halva tiden stannar bara maskinen så nu måste vi ringa reperations nissarna så att dom kommer och fixar det. Det är konstigt det här med prylar som går sönder.. går en sak sönder går ALLTID fler sönder. Först kameran och nu tvättmaskinen... undrar vad som kommer näst. Nu ska jag sticka iväg och handla lite och sen är det dags att hämta hjärtat på dagis! - Ha en underbar dag.

Grattis mamma!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min mammas födelsedag! Grattis!
Robin la sig sent igår så jag lät honom sova lite längre än vad han brukar idag och ska lämna honom vid 8.40 och efter det ska jag iväg och handla. Har stopp i badrumsvasken och jag hoppas att det kommer att räcka med att hälla i lite kaustiksoda så att jag slipper att ringa efter rörmokaren. Tror att min mamma har lite att göra med varför det är stopp i vasken... Mamma - You know what im talking about!

Var och kollade på det nya stället vi hittade igår (utvändigt) och vi gilla det som tusan men det är lite oklart över hur mycket mark som tillhör tomten. Paul skulle höra av sig idag när han hade snackat med mäklaren så får vi se när vi kan få kolla invändigt på det. Nä, nu är det dags att röra sig!
- Ha en underbar dag.



Tisdag

Käkade sen lunch med Ida idag och när vi hade käkat kom Lina på kaffe. Min lilla buse ser man knappt röken av, han nästan vägrar att vara inne. Han och en grannpojke leker hela dagarna och det är svårt att få honom att göra avbrott för middagarna här hemma :) Mäklaren ringde redan igår och nu är det budgivning som gäller. Vi har en konstig känsla över att det budas hej vilt nu för att priset ska trissas upp och när det har gjort det känns det som om det kommer att heta att "dom andra" inte får genom sina lån eller något dylikt så vi har bestämt oss för att avvakta och se vad som händer helt enkelt eftersom vi inte tycker att det är värt dom pengarna det är uppe i nu. Blev lite putt och i rena ilskan hittade jag ett annat  helt underbart ställe som vi ska åka och titta på idag (utvändigt) och om det ligger så bra som vi hoppas på ska vi på visning och få se hur det ser ut invändigt imorgon! Vi ger inte upp!, det finns många smultronställen och det kommer fler tåg :) Nu kom mitt hjärta in så nu ska jag mysa lite med honom innan vi ska bege oss hem till morsan som ska ha honom medan vi sticker iväg. - Hej

Måndag!

Robin sov så gott i morse så det blev inget dagis för hans del idag. Har suttit och myst i soffan och tittat på tecknat och nu tänkte jag att jag skulle passa på att läsa lite och sen blir det en runda till affären. Idag händer det inget speciellt men imorgon är det tisdag och då får vi antagligen svar från mäklaren ang. huset :)
- Ha en underbar dag!

Igår, idag, imorgon och på söndag.

Igår var en bra dag. Var hemma hela dagen och fixade i trädgården. Mimi och hennes systerdotter kom hit på eftermiddagen. På kvällen grillade vi med Mimi, Emilia, Tobbe och Lina och efter grillningen blev det kortspel och filmtittande. En skön dag med vänner och skoj med andra ord. Idag ska vi vara barnlediga men vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt. Paul snackade med mäklaren innan idag och det verkar som om vi får besked på tisdag! Nu är det pirrigt värre :) Kameran.. den lämnades in ännu en gång eftersom det visade sig att dem hade rätt till att skicka iväg den tre gånger innan man fick ut en ny så nu väntar vi igen, väntar och väntar jag hatar att vänta! Jag behöver min kamera nu. Imorgon ska vi ut till Påarp på kalas hos Emil som blev 5 år igår och på söndag händer det inte så mycket mer än att jag ska jag jobba en morgontur. Ja, det var allt för denna gången! - Ha en underbar helg.

Avslut/ avsked

Idag ska vi på begravning. Nu sitter vi och väntar på att Pauls bror ska komma och hämta oss. Känner mig helt tom och lider med Paul. Usch vad tungt det är! Känns skönt att få ett avslut och jag hoppas att allt kommer att gå bra idag.

Vi är inte människor på en själslig resa.
Vi är själar på en mänsklig resa.
- Stephen R. Covey

Ny dag, ny vecka och nya möjligheter!

Måndag. Vädret var inte så roligt imorse men nu har molnen spruckit upp och solen skiner. Var och hämtade vår kamera i lördags. Tog några provfoto när vi kom hem och gissa vad?, det blir fortfarande prickar på bilderna!!!! FAN! Nu blir det inga fler lagningar här inte!, hoppas att Paul kommer hem i hyfsad tid idag så att vi kan åka ut till Elgiganten innan dom stänger så att vi kan få rätsida på detta. Nu ska jag fixa och dona lite här hemma innan det är dags att hämta hjärtat på dagis. - Ha en bra dag.

Östra ljungby

Ska strax bege oss till Östra ljungby för att träffa Jenny och hennes familj. Nu är det på tok för länge sedan vi sågs igen! Då bär det iväg för några trevliga timmar med en underbar vän som jag önskade bodde lite närmare mig :)

Söndag!

Så var snart denna helgen över. Ska bryna grytbitar och förbereda det som gå att förbereda inför middagen så att jag slipper att står med det sen. Idag är det soligt och fint väder. Har inga planer för vad vi ska göra idag, tar dagen som den kommer det är ju trots allt söndag. Nu kom mormor på besök och med sig har hon solrosor som ska planteras. Fick sätta våra jordgubbsplantor i en skål med vatten igår så att dom ska också få komma ner i jorden idag. Nä, nu har jag inte tid med detta! - Ha en underbar söndag.

Jordgubbsplantor och rabarber!

Det var vad vi fick med oss hem efter en liten tur ut till landet och moster. - TACK! Imorgon ska det göras rabarberpaj! MUMS!! Håller på att laga middag. ( Jag vet att klockan är mycket ) Idag blir det kycklingfilé, pommes och sallad. Efter middagen blir det mys med Robin, vi ska bädda ner oss i soffan och kolla på den otroliga vandringen. Nu ska jag återgå till middagen.
- Ha det!

Another saturday.

Det är grått och tråkigt väder idag men vem vet, det kanske vänder. Vår kamera är tydligen färdig att hämtas så det ska bli "spännande" att se om den verkligen är lagad nu. Kvarstår felen så ska jag åka ut till Elgiganten och jag tänker inte lämna byggnaden förren jag får en ny kamera med mig hem. I försäkringsvillkoren står det klart och tydligt att man har rätt att få en ny kamera med liknande finesser om olyckan skulle vara framme och det inte går att laga den man har köpt, så denna gången ger vi oss inte! Jag gillar verkligen vår kamera (utan prickar) så jag hoppas att den är lagad denna gången för några fler lagningar blir det inte tal om. Idag händer det nog inte så mycket för vår del, har inga planer änsålänge. Elgiganten nästa!
- Ha en skön lördag.

Tack och lov!

Kom nyss hem, nu ska jag käka lite med mina grabbar och sen ska vi mysa som attans! Älskar mina killar mest i heeeeela världen :)
- Hej.

15 Maj 2009

Ska jobba kväll idag. Hade hoppats på att Robin skulle sova lite längre än vad han gjorde imorse men nej, han vaknade tillsammas med Paul när han gick upp. Go´morron! Robin är bjuden till sitt första kompis kalas så nu är det det enda han tjatar om :) Stor grej detta hehe. Min lilla kille börjar verkligen bli stor och det är både skrämmande, spännade och kul! Fredag idag. Svärmor kommer in strax innan 13 och ska ha hjärtat tills Paul slutar. Efter jobb blir det film och mys med familjen om skrutten fortfarande är vaken annars får vi mysa på tu man hand.
- Ha en underbar dag!

Torsdag

Idag är det förskolans dag på Robins dagis. Klockan 15 ska vi befinna oss där för att få se vad barnen har gjort under deras tema tid och efter det blir det grillning så att jag hoppas att vädret inte slår bakut.

Igår var jag och Paul och tittade på ett hus! Nu väntar vi på ett samtal från en snubbe som ska ge oss lite information om diverse saker och sen får vi se om vi lägger ett bud eller ej. Hela huset behöver mer eller mindre renorveras så OM det skulle bli så att vi köper det kommer vi att använda det som ett sommarställe/ tillflyktställe innan vi ens överväger att flytta dit permanent. Som sagt .. inget är spikat än men jag kände att jag behövde ventilera mig :)

Nu regnar det!, inte lite heller.. STORA droppar vräker ner. Nu ska jag in i duschen och sen blir det mys med Robin innan vi ska iväg. - Ha det!


13/5

I morse ringde morsan och undrade om vi skulle frulla tillsammans, gick en liten sväng och sen begav jag mig till kondiset och handlade bullar till oss. Träffade Linda där så hon följde med mig hem på en fika hon också. När morsan gick var klockan bara 10 och vad tusan skulle vi då hitta på tills det var dags att hämta kidsen? Det blev en film - Bröllops duellen. Den var helt ok men inte så bra som jag trodde den skulle vara. Nu till något helt annat.. vi - jag och Paul, har en tendens att slänga kläder på golvet i vårt sovrum och det ser bara fördjävligt ut! Därför är detta nästa sak vi ska inhandla:


Nu ska jag förbereda det vi ska ha till middag idag. Idag blir det wok med kyckling och nudlar. Ikväll ska jag och Paul iväg på ett litet uppdrag och det ska bli spännande! - Ha en fortsatt trevlig dag.


Sakta men säkert..

börjar jag känna mig som en människa igen.
Härmed lovar jag mig själv att ALDRIG, ALDRIG mer röra Minttu!

Ska snart knalla iväg med Robin till dagis sen ska jag hem och käka frulle och efter det blir det en promenad. Har skjutit upp städningen här hemma nu i några dagar så det är vad jag ska roa mig med efter promenixen! Passar på att spy av mig nu också ang. vår digitalkamera, så jäkla förbannad!! Lämnade in den på lagning förra lördagen och fick tillbaka den igen redan i torsdags. Prova att foto med den och vad hände?! Jo prickigt värre blev det, alltså hade dom inte lagat den. Hjärtat åkte ut och lämnade den ännu en gång igår och killen som tog mot den hittade då ännu ett fel på den, han lovade att skriva en bättre förklaring till "meckarnissarna" denna gången så att den blir lagad, jaja vi får väl se. Får vi tillbaka den efter denna  gången och det fortfarande blir prickiga bilder ska jag ha en ny kamera! Har försäkring på den och om felet inte går att rätta till har vi rätt till en ny och då ska jag banne mig ha en ny! Hata elgiganten!!!!! Nä, nu är det dagistajm för Robin.
- Ha en bra dag!

Barnlediga.

Paul ska sticka bort till mormor och lämna hjärtat vid 16-tiden för idag ska vi fira Mimis födelsedag! Svärmor kommer hit och hämtar upp oss vid 17.30 sen ska vi vidare hem till Sanne och hämta henne och efter det släpper hon av oss hos Mimis mamma för det är nämligen där vi ska fira födelsegrisen. Present och dricka är fixat och klart så nu ska jag strax hoppa in i duschen så att jag kan börja göra mig iordning inför kvällen. - Hej.

Thank God It's Friday

Fredag.. mmm.. skönt! Idag har jag äntligen fått mina nya garderobsdörrar på plats och det blev jättefint. Hallen ser mycket större och ljusare ut nu jämfört med innan. Idag ska vi ha en liten spelkväll hemma hos oss med kortspel och något nytt sällskapsspel som verkar vara roligt. Nu sitter vi och väntar på att Paul ska komma hem med lite god thaimat till oss. Har knappt läst på sistone så att jag tänkte ta min bok och slänga mig på soffan en stund tillsammans med Robin nu. Idag fyller Mimi år! Grattis, grattis! Vi ses imorgon Mimi!
- Ha en trevlig kväll för det tänker jag ha :)

Mysdag

Idag har jag haft en riktig mysdag. Ida, Lina, Madde och Anthony har varit på kaffebesök här idag och jag dealade till mig ett snyggt sängtäcke och gardiner av Ida och gjorde samtidigt mig av med lite av mina gardiner. Det är skönt när alla blir nöjda och glada. Bjöd mormor på middag idag eftersom Robin käkade i Påarp och jag hade gjort en STOR form med Mousaca. När Madde kom passade jag på att trycka i henne lite middag också så nu är det inte så mycket kvar i formen :) Tess! - Jag och Robin ska käka tidig middag imorgon och gissa vad det blir?! RESTER! Det trodde du aldrig va??, haha. För er som undrar så är vi jäkligt kassa på att äta rester i detta hushållet och det är alltid lika kul att se Tess min när man kastar något för det ser ut som hon ska få ett nervsammanbrott.. nu hoppas jag att du är stolt över mig gumman :) Nu ska jag gosa lite med min lilla kille för snart är det läggdags för hans del. - Ha en fortsatt trevlig kväll.

Regn, regn och regn..

Inget kul väder idag heller, nu är jag trött på detta regnande! Torsdag idag då.. Robin är ledig från dagis idag för att personalen har planeringsdagar idag och imorgon. Robins farmor har precis varit här och hämtat Robin, dom skulle åka till Väla och handla lite och hem till henne och busa efteråt. Jag själv ska ska plocka och dona lite här hemma och feta på min nyfunna kärlek: Kings of Leon på stereon. Här kommer ett smakprov! - Tack och hej för mig!


En regnig tisdag.

Ska jobba kväll idag så att när jag har hämtat Robin ska vi hem till mormor för hon ska ha Robin till Paul slutar. Är så jäkla trött idag, kom knappt upp i morse. Känner mig konstig i hela kroppen så antingen beror det på vädret eller så ska jag väl åka på en förkylningsrunda. Nu ska jag hänga upp lite tvätt och plocka undan här hemma innan det är dags att sticka iväg. - Ha en bra dag!

Men hallå!

Läste precis om "klippmannen", vad tusan är det med människor nu för tiden? Hade han klippt i mitt hår hade jag klippt av något annat på honom och då syftar jag inte på hår...

4:e Maj

Det har varit mycket på sistonde, vet knappt var jag ska börja och vissa saker tänker jag inte gå in på. Pauls pappa, min svärfar somnade in natten till i torsdags. Vi tänker på dig! Vila i frid. Har försökt förklara så gott det går för Robin att hans farfar inte kommer att vara med oss längre och att farmor bor själv numera. Den enda som har gått bort i vår familj under Robins tid är mormors hund så vi har sagt att Snäckan och Claes är tillsammans och "vaktar" oss som är kvar här nere. Det är svårt att förkara något som man inte själv förstår! Mina tankar går till Paul och hans familj idag för att det kommer att bli en tuff dag idag eftersom Paul och hans familj ska till begravningsbyrån och fixa med allt som har med begravningen att göra. Tackar min mormor för all hjälp vi har fått av henne med Robin nu när det har varit jobbigt och svårt!

Måndag idag då! Ska upp till affären nu och handla lite och sen ska jag ringa till dom som ska komma med mina nya garderobsdörrar. På fredag kommer dom äntligen och det ska bli så skönt att kunna stänga dörrarna normalt och att dom kommer att hållas stängda :) Förövrigt blir det en "hemmadag" idag i detta tråkiga vädret. Man kan ju alltid hoppas på att det spricker upp och att det blir finare i eftermiddag! - Hej.


RSS 2.0