Måndag - ny vecka!

Då har man gjort sin första schemalagda dag för denna sommaren. Var helt slut i huvudet efter jobb, så jäkla dålig luft i lokalen så att man kan kravera!, blir inte bättre av att det är gassande sol precis. Hämtade Robin efter jobb och var inom affären och handlade glass åt honom sen stack vi hem och gjorde smoothie. Gud vad gott! Har legat i trädgården och sipprat på smoothie, läst ut min ena bok och njutit av vädret! Nu väntar vi bara på att "pappa" ska komma hem så att vi kan käka middag och sen är denna dagen mer eller mindre över.
- Ha en fortsatt trevlig kväll.


26/6 -09

Fredag, varmt som attan! Robin är insmord och redo för bad och bus! Mamma, Tessan och kidsen är på väg hit. Idag händer det inte så mycket. Ska antagligen vara barnvakt ikväll några timmar åt lilla Anthony medan Madde och Petr ska iväg på äventyr. Imorgon däremot ska Robin sova hos sin farmor och vi ska hem till Marie och hennes man på galej :) Söndagen kommer att bestå av en massa mys och gos med familjen och på måndag går jag på mitt schema. Nu väntar ännu en sommar som kommer att bestå av jobb, jobb och jobb. Blääää! Vad trött jag blir.. Nog av pessimism. Solen skiner ju för guds skull och jag är lycklig!
- Ha en underbar dag.

Pool invigning!

Då glider denna underbara dag mot sitt slut.. Madde med familj var här en stund ikväll på kaffe/ öl :) Hade ju lovat Robin att fylla poolen och sagt blev gjort!





Madde och lillknodden var ju hos oss i förmiddags och nu har Robin helt plötsligt blivit intresserad och svartsjuk på Anthony. Idag frågade han minsann om han inte kunde få hålla lillkillen. Han var sååå stolt!

 

Med detta sagt säger jag go´natt!

Onsdagen den 24 Juni.

Termometern står på 24,8° och det är riktigt varmt och gott! Idag måste vi se till att blåsa upp och fylla Robins pool så att han kan plaska runder och svalka sig mellan varven. Madde och Anthony har precis varit här en sväng på kaffe och jag fick en massa dill till dom goa pärorna. Tack så mycket! Nu ska jag in i duschen och sen blir det en tripp till affären. - Ha det!


Tisdag

Solen skiner och lillkillen är ute och leker. Jag går här och plockar och har mig, vikt tvätt och ska ta en svängom med Mr dammsugare strax. Madde och lilla Anthony kommer förbi om en stund på en fika. Gjorde cheesecake med lime och citron igår så att det är det vi ska mumsa på..  mumma, mumma! Madde hojtade nyss att dem strax kommer så nu får jag sätta fart. - Ha en underbar dag!

En vecka kvar...

tills jag går på mitt sommarvik. Denna veckan ska det verkligen njutas! Robin vaknade lite över 8 och kom insmygande till mig, la sig i bingen och SOMNADE om! Det har inte hänt på länge vill jag lova :) Han ligger fortfarande och sussar gott. Midsommarafton var underbar! Har inte skrattat så mycket som jag gjorde i fredags sen jag vet inte när. Tack för en underbar dag! I lördag var vi bara hemma, käkade gott och hade det mysigt. Igår var vi hos svärmor som bjöd på middag. Idag händer det inte mycket. Har ett berg av tvätt som jag ska ta hand om och lite senare idag blir det till att ta sig till Maxi och handla hem lite. Nu är min första maskin färdigtvättad så nu ska det hängas kläder.
- Ha en underbar måndag!

Glad midsommar!

Ska snart hem till morsan och fixa med midsommarmaten men först ville jag bara önska er alla en riktig skön midsommar. Som ni säkert har märkt regnar det som tusan men man kan ju nästan säga att det är en svensk tradition :)  Vad vore midsommar i sverige utan regn liksom... usch! Jag vill ha sol!! Ha en trevlig dag och ta det försiktigt ni som ska ut på vägarna!



Grattis Sivan!

Syrran får från och med idag dela sin födelsedag med Sivs bebisar :)
Idag kom dom äntligen, det blev 2 stycken och båda överlevde!
Bjuder på en bild av den nyblivna mamman:



Såååå gulliga!!

Idag är det ingen vanlig dag..

för det är syster Sannes fördelsedag! Grattis!

Ta det nätt, inte så fort!

Här är lite klipp på Robin när han lärde sig cykla - varse go´ mamma!




Klippning och Danmark

Var iväg och blev klippt i morse, det bev en reparations kur med en massa vitaminer och diverse droppar. Nu är håret friskt och fint igen! Efter 2 timmars klippning bar det iväg till Danmark med Tess och Micke för att inhandla lite gott att dricka till midsommar, strålande väder blev det och vi njöt för fulla muggar i Helsingör. Har nyss kommit hem.. Robin är ute och leker och nu ska jag fixa och dona lite här hemma innan Paul kommer hem! - Ha det.

Onsdag

Ska snart iväg hem till mormor och lämna lillkillen. Har klipptid 9.30. Fick spader på håret igår och nu är det verkligen dags! Tog inte mindre än 4 timmar innan håret var helt torrt så nu ska det tunnas till max och det ska bli så skönt! Förövrigt händer det inte så mycket mer idag.. inget planerat iallafall. Har glömt att berätta att min lilla STORA plutt tog av stödisarna på cykeln i söndags och 10 minuter senare cyklade han som en dåre alldeles själv! Min duktiga gosse :) Han är stolt som en tupp! Ja, det var allt för denna gången nu ska vi ta på oss och dra hem till mormor. - Ha en underbar dag!

Ferraribilar!


Idag smakade jag cola ferraribilar för 1:a gången och jag älskade dom!
Om du gillar cola-godis bör du testa om du inte redan har gjort det :)



En salig blandning.

Då är snart tisdagen den 16:e juni över..
Idag har jag gjort lite av allt möjligt: Tvättat, städat och handlat. Köpte två tröjor åt mig själv och en ny väska.  Denna gången blev det en brun och det var kärlek vid första ögonkastet :)



När vi kom hem efter shoppingen kände jag mig rastlös.. så jag satt igång med att förändra i vårt sovrumsfönster.

 



Nu ska jag renbädda vår säng och titta lite på tv innan de är dags att nanna kudden!
- Natti natti.

Cheesecake.

Har precis slängt ihop en smarrig cheesecake. Enkelt och gott! Är du sugen på att göra detsamma men har inte något recept?! Då hittar du ett bra här. Enjoy!






















Grattis till studenten

Sofia och Marika, synd att det har varit skitväder på er underbara dag. Jobbade ett morgonpass idag och vid 12-tiden fick jag värsta huvudvärken... tog två panodil men det gick inte över. Har druckit mer vatten än en kamel idag så huvudvärken kan inte bero på "vätskebrist". La mig på sängen när jag kom hem för att ta mig en liten luring och då började jag frysa som tusan också! Var meningen att vi skulle på Marikas studentfest men nej, så blev det inte.. Nu väntar vi på att Paul ska komma hem med lite kinamat så att vi kan käka lite gott och mysa, lite senare blir det en film med Micke och Tess. Känns som om det var evigheter sedan vi såg dom filurerna nu :) Oki, det var allt för denna gången.
- Ha en fortsatt trevlig kväll på er!

Dag 10.

Denna dagen började inte bra! Det var ett rent helvete här hemma i morse. Var hemma hos Sofia på en kopp kaffe och för att glo på deras nya soffa som var jätte fin. Har mått dåligt hela förmiddagen så att för ungefär en timme sedan tände jag en cigg och röka upp hela skiten! Vill inte påstå att det var gott ( smaka som askfat luktar ). Nu sitter jag här med värsta ångesten och väntar på systra min som ska komma och hjälpa mig med dom nya sofforna. Om jag beslutar mig för att behålla min gamla så ska antagligen Sanne köpa dom jag fick i förrgår... usch vad arg jag är på mig själv nu! Ska iväg till Ikea och Jysk när Paul kommer hem. Förhoppningsvis hittar jag sån't tyg jag behöver till min lampskärm så att jag kan pula med den ikväll och få den färdig till imorgon. Jobba imorgon, fredag, lördag, söndag och måndag.. sen ska jag mysa och ha det gott fram till den 29:e då jag går på mitt sommarvik. Nu ska jag ta fatt i min tvätt som ska hängas upp och sen ska det möbleras och donas. - Ha det!

Dag 9.

Solen lyser och just nu är mitt röksug = 0. Toppen! Ska frulla med mamsen vid 10. Igår fick jag två bruna soffor så idag ska jag möblera och ha mig. Har lite beslutsångest.. älskar min hörnsoffa... jaja vi får väl se hur det blir. Studenten på fredag men det blir ingen studentfest för min del eftersom jag ska jobba morgnar torsdag - måndag. Går på mitt sommarvik den 29/6 och går min sista dag den 16/8 som det ser ut just nu, great! Nä nu har jag inte tid med detta längre nu ska jag plocka undan innan mamsen kommer.
- Ha en bra dag!


Grrrr!

Är nu inne på min åttonde rökfria dag men nu känner jag att jag inte står ut mycket längre. Jag vill ha en cigg.. NU! Blir snart knäpp!!!!! Önskar att man kunde sova sig genom denna skiten då hade man inte behövt må så här kasst som jag gör just nu. Helvete!!

Fy farao vad jag är bra!

Igår var det min femte dag utan cigg och den dagen spenderades i Ullared. När vi hade handlat dem sista sakerna var jag så röksugen att jag höll på att smälla av!! Då sa jag lungt och stilla till mig själv att om jag hade fixat resten av dagen utan problem så skulle banne mig inte sjunka så lågt att röka när det värsta redan var över! Det var en sur Emma som åkte tillbaka till Helsingborg men ACK såååå stolt hon var över sig själv! :)

Hittade en massa tröjor, t-tröjor, 4 par byxor, 1 par shorts och en ny morgonrock till Robin. Köpte också en ny pool till honom och lite annat smått och gott. Till mig själv blev det 4 tröjor, en ryamatta, gardiner (off course!), och lite annat bra-att-ha. Jag har jagat runder efter elefantgräs här hemma hos alla plantskolor och blomsterbutiker men ingen har haft! Jag trodde sista stället att hitta sån't skulle vara i Ullared men trot eller ej det var just där jag hittade mitt jäkla gräs igår :) Jippi!! Igår var det en annan rolig grej som "hände" men mer om det kommer jag inte yttra om här idag utan det får ni kanske reda på nästa vecka.

Lördag idag då och är inne på min sjätte dag utan cigg. Detta känns bra! Vet inte riktigt vad som händer idag.. vi är sugna på att hitta på något. Får väl se vad som händer. Idag fyller syrrans pojkvän år - Grattis Nazze hoppas att du får en fin dag! Nu ska jag ta en sväng med Mr Dammsugare så att jag kan slänga på vår nya matta. - Ha en underbar dag!

Nästa man till rakning!

Har precis snaggat av Robins kalufs. Nu.. sådär en halvtimme och miljontals tårar senare tycker hjärtat att det är helt ok att vara snaggad igen men är liiiite orolig över vad "tjejen" ska säga på dagis när hon ser att han har klippt sig.. haha puppy love :) Imorgon bitti sticker jag och hjärtat upp till Gekås och shoppar! Robin har typ bara 3 par byxor kvar som är hela över knäna! Förstår inte hur han lyckas men det är väl sån't som hör till den åldern?! Eftersom det är lite som att "köpa grisen i säcken" när man sticker till Gekås så håller jag tummarna på att vi kommer att få med oss mycket kläder hem till Robin. Nu ska jag mysa med männen i mitt liv och när Robin har lagt sig blir det nog en film. - Go´kväll!

Dag 4 - Torsdag.

Har jobbat idag! Hämtade min lilla plutt vid 14 och efter det kom Madde och Anthony hit och fikade. Fjärde dagen idag då! Ojojo, fy fasiken vad bra det går denna gången! ( peppar, peppar.. )
Jag är supersugen på att grilla men det känns som om det snart kommer att börja regna.. får väl se hur vädret är när hjärtat kommer hem från jobb! Nä, nu ska jag gå ut till lekplatsen och se vad min buse hittar på. - Hej!



Dag 3.

Onsdagen den 3/6.
Vart tog det fina vädret vägen?

Nu är jag inne på min tredje dag utan cigaretter...
Har sovit jätte bra dessa två dygnen och jag hoppas att det kommer att hålla i sig för sist när jag försökte sluta röka var nätterna en jäkla pärs, var uppe och kissade fler gånger dem nätterna än vad jag gjorde när jag var höggravid. Avbruten sömn är pest! Fick ett mindre hysterianfall på Paul igår.. det var nämligen så att jag frågade honom om han hade rökat på jobb och "idioten" var då ärlig och sa: ja, jag har rökt två cigg. Snacka om att jag blev ursinnig på honom! Om han nu var så korkad att han rökt kunde han åtminstone ljugit för mig och sagt att han inte hade gjort det! Ohhh vilken lust jag hade att röka just då. 
( Helst ett helt paket på en gång!) Som toppen på moset har jag blivit helt blödig och bölar för minsta lilla så givetvis bölade jag en skvätt också. Fan! Att det ska vara så jäkla svårt!!

Sitter här och sitter när jag egentligen borde hänga tvätt och städa.. Nu ska jag fixa till lite iskaffe och hänga tvätt. Mimi kommer snart hit! Vi ska käka middag ihop och det är Mimi som ska kocka :)
- Ha en fortsatt trevlig dag.

Har du sett mina nerver?

Innan kändes det som om mina nerver än en gång höll på att lämna kroppen men som tur var gick det snabbt över igen och nu mår jag helt ok. Känner mig bara så himla rastlös! Ska mysa i soffan med Robin en stund nu och försöka läsa lite och efter det ska jag göra köttfärssås. Idag ska vi ha hemmagjort pizza till middag
 -  yummy, yummy! Nä, nu får det vara färdigbloggat för denna gången.
See you later.

Dag 2.

ABSTINENS!
ABSTINENS!
ABSTINENS!
Har precis lämnat lillhjärtat på dagis och fy farao vad jag är röksugen! Ghhhhhhaaaaaa!
Ska käka frukost nu, läsa lite och efter det ska jag ut och promenera.
- Ha det!

Samsung M310W

Det blev en ny kamera och hela 7,6 mega pixlar större än den vi hade. Har satt den på laddning nu så imorgon blir det att klura ut hur den fungerar! Äntligen!
Kan stolt meddela att jag inte har tagit ett enda bloss idag och det känns helt underbart! Nä, nu ska jag mysa med min älskling! - Natti, natti.

Dag 1.

Idag har det varit strålande fint väder. Det var varmt redan när jag lämnade Robin klockan 8. Nu har mitt försök till ett nytt liv utan cigaretter börjat! Måste säga att det känns helt ok änsålänge. Har känts värst när jag har druckit kaffe för då vill man gärna ha några bloss men NEJ! Robin har varit ute och lekt hela eftermiddagen och jag har börjar läsa min nya bok, en bra syssla när man ska ha annat att tänka på :) Paul ringde innan och hade goda nyheter: Vi ska få en ny kamera! Äntligen har dom fattat, synd att det skulle ta sån tid bara. Nu återstår det visst bara att åka ut och hämta en ny kamera och lämna dom gamla grejerna som tillhör den söndriga kameran... ska bli skoj att se hur detta slutar!
- Ha en fortsatt trevlig kväll.

RSS 2.0