Helvete!

Igår fick jag virus på den nya datorn, 2 stycken jäkla trojanska hästar. Fick lägga om hela datan så nu har jag ingen internetanslutning eftersom jag inte förstår mig på sån´t!!! Lucky me att det kommer hit datakunniga folk till oss i dag som kan fixa den biten!

I dag blir Robin blir hämtad vid 16.30 av farmor och farfar som ska ha honom över natten för första gången. Han tycker att det är spännande att ska få sova där och har redan bestämt sig för vilka saker han vill ta med sig dit :)

Vid 17-tiden kommer lite släktingar och grannen hit för att  köra vår lilla klappjakt som kommer att bli hysteriskt kul! Det ska umgås, vinas och snackas en massa skit. Lite senare ikväll kommer lite fler vänner hit och förfestar innan vi drar vidare till stan, jag är sugen på att ta en tura innan vi går ut så vi får se vad dom andra säger om det....

Kom att tänka på Annika den gången hon fick håret avrakat och det hade växt ut en bit., Beccan målade mustasch på henne och hon hade satt på sig stora solglasögon, fan hon såg verkligen ut som Gunther!
Haha!, med detta säger jag: Ha en trevlig kväll!

Fredag!

Har gosat med Robin och spelat xbox hela förmiddagen. Somnade på soffan igår kväll till Mirrors, yes så jäkla dålig var den :) Idag blir det en lugn dag med lite förberedelser inför morgondagen. Nu ska jag rymma upp här hemma, duscha och sen ska vi gå ut till någon lekplats så att Robin får leka av sig!
- Ha en underbar dag.

Love is ...



Nu ska vi spela lite betapet och efter det blir det film-mys!
- Ha en trevlig kväll.

Onsdag

Hejsan hej!
I dag har jag och Robin bakat:

 

Morsan, Tessan och kidsen kom hit och fikade med oss sen lekte ungarna med varenda pinal på Robins rum, jodå...det såg ut som ••• men dom hade kul :)
 

      

Av slumpen fick jag idag reda på något som jag helst inte hade velat veta om...hmmmm...nu sitter jag i en jäkla hopplös sits igen.. BRA EMMA!! - Not! Mamma och Tessan: Tänk inte ens på att skriva någon kommentar om det här inne eftersom det finns fler än ni som läser min blogg :/

Igår var vi och handlade till "klappjakten" så nu är det färdigt! På lördag kommer hysterin att äga rum hemma hos oss med lite släkt och vänner. Efter ståhejet är vi barnlediga och då ska det partas :) Jag vill ha sol och sommar nu, gud vad jag längtar efter lite värme! Är grått och tråkigt varenda dag och jag är trött hela tiden. Fan vad skönt det hade varit att vakna till fågelkvitter och soligt väder, jag längtar! Nä, nu ska jag kolla på film med hjärtat.
- Go´natt!

Sicken dag!

Stack hem till mormor och fikade när vi hade hämtat Robin på dagis, sen bar det vidare ner till Buttericks där det inhandlades lite grejer inför Annikas maskeradfest. Mormor köpte ny tv i lördags och efter 2års snack om platt-tv bestämde sig äntligen moster Ingela för att hon också skulle ha en sån som mormor hade köpt., in i bilen igen och iväg till expert.. En tv kvar av den sorten MEN den hade varit ute på vift hos någon som tydligen hade köpt fel tv...skulle ha en Lcd men köpte plasma...hmmm...efter många omochmen bestämde sig moster för att hon ändå skulle ha den! YES!, äntligen är den jäkla tv-grejen ur världen och det ska bli skönt att slippa höra hennes malande om tv apparater :) När Paul hade installerat/sökt in kanalerna var klockan nästan 18 så vi handlade med oss mat och käkade tillsammans med mormor innan vi åkte hem. Nu har Robin somnat och jag funderar på om jag ska glo på en film...- God natt på er!


Börja om från början.

Måndag idag, ny vecka. För ovanlighetens skull vaknade Robin redan halv 7 i morse och kom intassande för att gosa lite innan vi steg upp ur sängen. Skönt att inte behöva väcka honom :) Har inga inbokade jobbe-dagar änsålänge denna veckan men förhoppningsvis ändras det! Helgen var lugn och skön med en massa lek och gos. Vi kom aldrig iväg till Buttericks i lördags för att tiden räckte helt enkelt inte till så vi ska dit en runda i eftermiddag istället. Nu ska jag sätta igång en maskin tvätt och rymma upp lite här hemma innan det är dags att gå till dagis med hjärtat. - Ha det!

Helg

Lördag! Har nyss satt igång en maskin tvätt och ska snart baka lite morotsmuffins, moster kommer på besök om drygt en timme. Dom ringde nyss från jobb och behövde folk till ikväll men det fick jag tacka nej till eftersom vi ska hem till Tessan för att  fira Jacobs födelsedag. Paul är iväg och vet inte riktigt när han kommer hem .. vi behöver verkligen åka till Buttericks så att vi kan ta tag i maskerad grejen! Jaja det åretstår att se hur det blir med den saken...
- Ha en trevlig dag!

Kalops

står och puttrar på min spis. Ska snart börja jobba. Trodde att jag skulle köpa en ny jobbe-tröja idag men när jag kom till affären var där bara tråkiga färger inne! Hejcos nya katalog är visst på väg så jag får väl vänta lite till då...  jag hatar att vänta! Nä!, nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska iväg. - Ha en bra dag!

Ojdå!

Försov mig idag och inte lite... vaknade vid 8.30! Det värsta är att dom hade ringt från jobb men jag sov som en stock och hörde inte det. Eftersom Robin fortfarande sov gott när jag vaknade fick han en ledig dag idag från dagis. Fan jag kommer i säng för sent varenda dag! Will Smith har gjort det igen, igår såg jag Seven Pounds.. jäklar vilken film! Måste säga att den har en del "sega" stunder men det var verkligen en gripande film. ( Snyft film ) Idag händer det inget speciellt, nu ska det käkas frulle och sen ska vi iväg och handla lite. Jaja, det var allt jag ville få sagt denna gången.
- Ha en trevlig dag!

- Tisdagskväll -

Idag har jag inte fått något vettigt gjort alls, dagen har bara sprungit iväg! Robin är slutkörd efter en massa bus med Martin och Tobbe. Väntar på att grabbarna ska komma hem med pizza så att vi kan käka och efter det blir det mys i soffan med någon film :) Ja, det var allt för denna gången. - Ha en skön kväll!

Go´morron!

Det är en trött Emma som skriver... gick och la mig och precis när jag höll på att somna hörde jag min lilla tigers fotsteg... - Mamma jag tror jag sover i din säng! Jodå... så blev det! Ibland önskar jag verkligen att vi hade haft en 180 säng istället för 160, gud vad den biten hade gjort skillnad!  Som tur är vaknar han inte så ofta om nätterna och om sanningen ska fram så är det ganska mysigt när han kommer insmygande :) Nu ska vi ta på oss och vandra iväg till dagis!
- Ha en underbar dag.

Lugn kväll..

Var hos morsan en sväng i eftermiddags. Paul var cykeldoktor och fixade hennes cykel som behövde en ny slang i det ena däcket... jodå det blev så bra så! Håller på att laga middag nu idag blir det helstekt kyckling, ungsstekta potatis och grönsaker och till det en riktigt go´ tsastiki... mmmm :) Blir en lugn och skön kväll idag framför tv:n med ett eller kanske två glas vin. - Ha det!

-

Ibland blir det inte riktigt som man hade tänkt sig...  för ibland blir det till och med bättre än vad man hade vågat hoppas på!
Jag har haft en underbar dag och är vääääääääldigt glad!
Nu ska jag mysa med männen i mitt liv ♥

Torsdag och fredag

Igår var jag och Paul på möte...kommer inte att yttra mig så mycket mer om det just nu men jag kan ju säga som så här att det var det konstigaste och dummaste jag varit med om!
Hämtade Robin på dagis sen var vi hemma hos mormor en sväng och tittade till henne, hon är inte så kry. Efter det hämtade mamma och Tessan upp vårt lilla hjärta och hade honom medan vi åkte och handlade hem lite. Drack en kopp kaffe med mamsen innan vi åkte hem därifrån. Kvällen var lugn och sansad... mys och gos i soffan med lilleman. När "store man" kom hem kollade vi på dom sista avsnitten av Lost som han hade missat så nu är vi redo för att möta den nya säsongen som snart drar igång! Gud vad jag längtar, ÄLSKAR lost!
Nu sitter jag här och sitter,  ska jobba kväll idag och har fått en go´runda: 14-21 med andra ord slipper jag rapporten :) Nu ska jag göra lite nytta här hemma.
- Ha en underbar fredag!

Fortfarande onsdag...

Har precis kollat på The Pursuit of happyness och bölat som en nörd i min ensamhet! Man ska vara glad över det man har och verkligen visa sin uppskattning för saker och ting. Sitter här och skäms över mig själv när man tänker på vad man "piper" över ibland... korkat!

Februari kommer att ha en del att bjuda på..
•Annika fyller 25 och ska ställa till med maskeradfest, hmmm..vad ska vi vara denna gången då?! Det måste snart listas ut så att man har den biten ur världen!
•?!?!??!?! (Surprise)
Lady Gaga kommer visst till Gislaved (av alla ställen!) den 21 februari och det tänker jag inte missa!!

Nä du!, nu ska jag dra täcket över huet!




Onsdag

Känns som om jag håller på att bli sjuk! Mår skumt.. fick feber igår när vi satt och kollade på tv och i morse orkade jag inte gå upp från sängen så Paul fick lämna hjärtat på dagis idag. Nu sitter jag här med feber och är snorigare än vad jag var i går! Många som har åkt på influensa och jag hoppas verkligen att det inte är det jag har fått men det lär ju märkas. Nu ska jag sätta igång en maskin tvätt, röja i vårt sovrum och hänga upp nya gardiner.
- Ha en bra dag!

Tisdag

Grått och tråkigt ute... fan vad jag längtar till sommar! Är grymt sugen på att grilla! Sitta i trädgården och bara njuta av vädret .... det hade varit gott! Ska hämta Robin 12 och sen vid 14 kommer Tanja och Emil hit en runda. Pratade med min handläggare på arbetsförmedlingen idag för att det det var dags att höra av sig igen och som vanligt ledde det ingenstanns...
Nu ska jag städa här hemma för det behövs verkligen :)
 - Ha en bra dag!

Ny vecka - måndag


Var ju barnlediga i fredags och kvällen blev lyckad. Kul att träffa lite nytt folk!
I lördags var vi bara hemma och tog det lugnt, glodde på tv och hade mys-kalas i soffan :) Igår hände det inte särskilt mycket, var ute en sväng i Åstorp hos moster bara. Måndag igen då... ska snart lämna hjärtat på dagis och efter det ska jag till Maxi och handla lite. Har inga inbokade dagar på jobb denna veckan änsålänge... får väl se vad som händer på den fronten! Nä, nu ska jag gosa lite med Robin innan det är dagis-tajm. - Ha en underbar dag.

ooh happy day

Känner mig trött och sleten!
Håller på att fixa och ha mig här hemma... Ska laga middag så fort Paul kommer hem med potatisen.. jag är vrålhungrig! I morgon är vi barnlediga och ska spendera kvällen med lite nytt folk. O ja!, det ska partas =) Ska vara hemma med Robin i morgon eftersom jag inte ska jobba så att det lär bli fullt av mys och gos innan det är dags att lämna honom hos mormor.

Har en massa som snurrar runt i skallen på mig ang Robins dagis... känns tungt och jobbigt! Känner att jag inte bör gå längre in på den saken här samtidigt som jag bara måste lätta på möget! Ohhhh! Det hade varit lättare med en anonym blogg... men det är inte så kul, så det får stanna där det är. Nu ska jag förbereda middan! - Ha en fortsatt trevlig dag!

Ny dag nya tag.

Då var det torsdag idag då!
Nu ska jag väcka mina män sen ska jag knalla iväg till jobb!
Ooohh vad jag älskar er!

- Ha en bra dag!

Me myself and I!

Tyst, lugnt, ensamt... skönt!
Nu ska jag krypa ner i soffan och glo på en film :)
- Go´natt, sov gott!

Kvälls mys..

Bäddade nyss ner Robin i bingen.
Ska passa på att kolla på denna ikväll när hjärtat inte är hemma eftersom denna filmen inte är något Paul skulle vilja se!
Jag ÄLSKAR Benicio Del Toro :)  - Have a nice evening!

Jag ljög!

Vem tusan försökte jag lura? Jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att lägga in videoklippen... här kommer lite bilder istället på dom koncentrerade männen som spelade wii, måste säga att jag aldrig har sett dem så koncentrerade som igår.
 
Synd bara att jag inte begriper hur man lägger in videoklipp för dom var super kuliga!! Dom spelade barnspel och det dem gjorde med händerna och ansiktena såg ut som allt annat än att dem spelade...hehe. Nu väntar vi på att Paul ska komma hem sen ska vi ut till Åstorp igen. Idag ska det fixas på deras ena dass... golvet ska blandannat  "flytas".. vad det nu innebär.. I morgon ska jag jobba, Robin ska till tandis och det är väl i stort sett hur min morgondag ser ut änsålänge... - Ha en underbar dag!

Kall kväll i Åstorp...

va precis ute och tog en cigg, frös nästan häcken av mig men det är inte så konstigt eftersom det är 12- grader ute! Kallt här på "lannet" :) Ska snart bege oss hemåt...Robin är så tröttt att han snart somnar. Väl hemma blir det mys i soffan till någon film.. har filmat lite med kameran och lägger ut lite kuliga klipp i morgon ... Nu ska det spelas wii ..- Ha en fortsatt trevlig kväll!

Måndag

Dagen började bra, sovmorgon, mys med Robin och solsken... just nu i detta ögonblicket känns det som det inte kunde bli bättre förrutom att Paul också kunde varit hemma :)
Igår fick Sivan en liten bebis MEN den var dödfödd! Den var så söööt! Stackars Siv sprang runder och letade efter sin bebba och fattade ingenting...usch tur att ögonen inte var öppna på det lilla livet för då hade jag garanterat bölat! Dom ska göra ett nytt försök nästa gång Siv löper. Ja, så kan det gå...
Idag ska vi ut till Åstorp och umgås med släkten. Spela spel, käka pizza och bara vara! Imorgon är det äntligen den sista helgdagen sen återgår allt till det "normala" igen och det ska bli skönt! Ska jobba på onsdag sen har jag inget mer inbokat jobb denna veckan, som det ser ut just nu. Nu ska jag fixa till lite frukost till mig och lillkillen sen ska jag röja i köksskåpen! - Ha en underbar dag!

Hallå!

Överlevde nyårsafton och det är allt jag kommer att skriva om den saken..
Har jobbat idag och i eftermiddag har jag och lillkillen legat nerbäddade i soffan, Robin har tittat på tv och jag har läst. Mitt lilla hjärta är fortfarande dunderförkyld, jäkla seg förkylning den vill inte ge med sig! Väntar på att Paul ska komma hem så att vi kan fixa till lite taco och mysa framför tv:n. Pallar inte skriva mer så ni får ha en underbar fredagskväll!

RSS 2.0