Gomorron!

Börjar snart jobba, sista dagen sen är jag ledig hela helgen :) Idag blir det shopping efter jobb ( hoppas verkligen att jag hittar något. ) Bankmannen ringde igår, glada nyheter: Fick mer lån än väntat! Letandet fortsätter.
Idag fyller Jenny 25! Grattis gumman. Nu: dags att sticka till jobb!
- Ha en underbar dag.

090730

Hallå. Var iväg igår och skulle handla något att ha på mig på lördag men hittade inte ett skit så jag får fortsätta leta imorgon och då MÅSTE jag hitta något. När vi körde från Familia körde vi hem till min moster en sväng och då var där en dam som bodde i gatan efter henne som skulle sälja sitt hus, öppen som hon var erbjöd hon oss en rundtur i hennes hus. Huset var 88 kvm och jag måste säga att det var dom bäst planerade 88 kvm jag har skådat men jag har inga planer på att flytta till Åstorp men man ska aldrig säga aldrig.. vem vet?! Det kanske slutar med att det är just där vi hittar vårt lilla drömhus.

Skitväder, regnet öser ner! Robin sitter och myser i soffan och jag fixar med tvätt.. Känns som jag inte gör annat än att tvätta, tvätta och tvätta. Lortgrisar. Lämnar Robin på dagis 12.30, jobbar kväll idag. Jobbar ett morgonpass imorgon och sen är jag ledig hela helgen! Min enda hela lediga helg under denna sommaren så jag ska njuta till 100. Nä, nu får det vara färdigbloggat för denna gången. - Ha det bra!


Tisdag - ledig!

Denna månaden har jag varit ledig varje tisdag och idag är det inget undantag. Kollade nyss min mail och då visade det sig att jag hade kammat hem en vinst från Tradera :) Tackar, tackar!

Robin är ute och leker med sina kompisar på gården och jag har en massa jag ska sysselsätta mig med här hemma. Måste iväg och handla lite också.. har varit sugen på köttbullar hur länge som helst nu så idag tänker jag minsann göra det det till middag!

På lördag är vi barnlediga för då ska vi på bröllopsfest hos Jenny och Björn. Presentkort är fixat men vad tusan jag ska ha på mig är en annan femma! Jobbar ett morgonpass i morgon så när Paul har slutat får vi väl åka ut och se om jag kan hitta något jag jag kan ha på mig. Nu ska jag röja undan, vika tvätt och dona med lite annat. - Hej.


Söndagen den 26 Juli

Jobbade till 14 och sen blev det en runda till Ikea och Väla med Ida. Jag skulle egentligen inte handla något men Ikea är Ikea och som vanligt blev det tunnare i plånboken :) Köpte en lampa till vardagsrummet, nytt duschdraperi och lite nya dricksglas. Inne på Väla blev det 3 par nya byxor till Robin.. tycker att jag inte gör annat än att handla byxor till honom, han växer så det knakar! Nu ska jag natta mitt lilla hjärta, kolla lite på tv och sen är denna dagen också över. Dagarna flyger iväg! Undrar var sommaren tog vägen?! Jag vill ha sol och värme! Nu har det varit tråkigt väder i 2 veckor, det känns som om sommaren kom och försvann lika snabbt. Förhoppningsvis vänder det snart så att det blir finare igen och då hoppas jag att det varar ett tag. Nä, det var allt för denna gången. - Ha en fortsatt trevlig kväll.

Hejsan hej!

Stack hem till syrran igårkväll och efter det blev det en runda på stan. Festivalen är inte vad den brukar vara! Har precis duschat, börjar jobba klockan 13. Paul ska åka ner till stan med hans mamma och Robin lite senare idag så att Robin kan få åka lite karuseller och ha lite skoj. Nu har jag lite att dona med och sen är det dags att jobba! - Ha en underbar lördag.

Den allra bästa.

Idag överraskade Paul mig med en namnsdagspresent som jag verkligen ville ha men inte trodde att jag skulle få :) Tack så mycket hjärtat! Paul ska ner i stan och ta en öl, jag ska bada Robin och när han har blivit nattad ska jag bädda ner mig i soffan och titta på Mammoth. Ikväll blir det lite egentid med andra ord :) - Ha en trevlig kväll!

Var är solen?

Självklart lyser den någonstans men inte här! Idag är jag ledig :) Robin och hans kompis sitter och spelar xbox eftersom det är trist väder. Jag får snart besök av Daniella och hennes lilla sockertopp men innan dess ska jag rymma upp lite här hemma. Var och kollade på ytterligare ett hus igår men det var ingenting att ha! En minut efter att vi kom dit var jag klar att gå därifrån... letandet fortsätter!

Helsingborgsfestivalen börjar idag men för min del kunde den lika gärna uteblivit, tycker att den blir sämre och sämre för varje år men smaken är som baken - delad. Nu får det vara slutbloggat för denna gången. - Ha det.

Ice age 3.

Rolig, söt, bra..  den var kanon! Tror faktiskt att vi mös lika mycket alla tre :)  Jobbar ett morgonpass i morgon och på torsdag är jag ledig. Längtar till torsdag! Det tar emot att gå till jobb just nu, om jag ska uttrycka mig milt suger det! Ingenting är som det "ska" vara på det stället. Massa jidder och skitsnack, folk som beblandar sig i saker dom inte har med att göra osv. fan vad jag är trött på det stället just nu! Det är så himla tråkigt när man känner så där... vill bara att det ska vara som "vanligt" igen. Det ska vara roligt att gå till jobb! Nä, nu ska vi slänga oss på soffan och kolla på The Hangover och sen är det läggdags! - Natti, natti!

21 Juli

Tisdag idag och jag är ledig!
Håller på att fixa och dona med diverse saker..
Ikväll blir det bio - Ice age 3.
Robin är helt begeistrad och längtar till det är dags att få se filmen :)



Nä, nu ska jag ta tag i min röra. - Ha en underbar dag!


Saknar min lillkille!



Längtar till jag får se mitt lilla hjärta ikväll. 
Känner inte alls för att jobba idag.. skulle hellre vilja krypa ner i soffan och se en go film eftersom det är riktigt filmväder! Var hemma hos Martin och Sofia igår och det var trevligt. Ska käka lite "frukost" och sen är det dags för mig att ta mig till jobb. Usch! Låt klockan bli 21.30! - Ha en riktig skön lördag.

Lyckorus.

Känns som att jag sitter i en "bubbla" och svävar, har mått otroligt bra hela veckan och varit på toppenhumör. Robins farmor hämtade honom på dagis idag och ska ha honom över natten, dom skulle åka till Ängelholms hembygdpark och lite annat skoj. Han låg och sov imorse när jag gick till jobb och i morgon har jag kväll så jag hoppas att han fortfarande är vaken i morgon när jag kommer hem.. känns som en hel evighet utan honom :) Vi var på två husvisningar igår och det ena huset föll vi pladask för! Mäklaren skulle höra av sig i början på nästa vecka och berätta om ev. budgivning så får vi se vad som händer efter det. Nu väntar jag på att Paul och Tobbe ska komma så att vi kan käka. Ikväll blir det kubb (om vädret tillåter) och lite gott vin med ett hejdundrande sällskap. - Ha en trevlig fredag!

Ledig dag!

Så har det blivit torsdag, äntligen! Ska på två husvisningar idag. Spännande, spännande! Drömmer om olika hus varje natt, möblerar, slår ner väggar, monterar nya kök m.m så att det känns i hela kroppen när jag vaknar :) Nu ska jag röja undan här hemma.. ser ut som ett bombnedslag och av någon "konstig" anledning gör det det varje gång jag har jobbat kväll... KILLAR! Vid 11.30 kommer Marie hit på fika, ska bli kul att träffa henne. Vad som ska bli ännu roligare är att hon kommer tillbaka till jobb nästa vecka.. är säker på att hon inte tycker det är lika kul som jag gör för vem skulle inte vilja ha längre semester än den man har?! Nä, nu ska Emma fixa och dona. - Hej.

Igår, idag och imorgon.

Igår var vi ju och kollade på ett hus i Ekeby... Ett jättefint hus men som tyvärr var FÖR litet. Det roliga var att den mäklaren som visade oss huset är den samme som ska visa oss ett annat imorgon. Han skulle förbi det andra huset på hemvägen så vi fick följa med dit och kolla utvändigt på det och han berättade en massa om det, låter riktigt spännande och jag vill bara att det ska vara torsdag nu! :) Huset vi ska kolla på imorgon är större, fullt av möjligheter, ligger helt uderbart m.m. men innan vi får se det ska vi på en annan visning och även det huset ska bli spännande att se. Idag ska jag jobba kväll, lämnar Robin 12.30 på dagis och innan dess har jag ett helt berg av ren tvätt att vika. - Ha en underbar dag!

Ja tack!


Ett problem mindre..

Jag har varit av med min dörrnyckel i tre veckor men igår hittade jag den!! Gud vad skönt det kändes!, nu slipper vi dela på Pauls :) Idag ska vi åka och kolla på ett hus. Har två andra visningar inbokade, en på torsdag och den andra på måndag i nästa vecka. Det tråkiga är att det sällan stämmer med intrycken från fotografierna i verkligheten, fotograferna är skickliga så det ska bli kul att se hur husen ser ut i verkligheten.

Idag sov vi till 11.00 och det var helt underbart! Har nyss käkat frukost och nu håller jag på att tvätta och sen ska det städas.
Skriver mer ikväll efter visningen!
- Ha en underbar dag.  

Snuskgubbar!

Med sommaren kommer tyvärr många gånger svin fram. Nu syftar jag på snuskgubbar och pedofiler. Mormor ringde och varnade mig i eftermiddags för att det springer visst runder en "snuskgubbe" på Drottninghög. Han ska ha försökt locka med sig barn med hjälp av pengar! Blir så jäkla äcklad och RÄDD. Rädd att det ska hända något hemskt med min lilla kille. Efter samtalet med mormor sprang jag runder och vakade över Robin. Kände mig paranoid om jag ska vara helt ärlig... Har gjort så gott vi kan när det kommer till att berätta att man inte får följa med folk man inte känner, ta emot godis, hjälpa dem att leta efter sina "hundar" och liknande. Man vill att ens barn ska veta att det finns folk som är farliga och "sjuka" men samtidigt kan man inte säga vad som helst för då slutar det med att dem blir rädda för allt.
Låt barnen få vara barn!

Söndagen den 12 juli -09

Var hemma hos Micke igår och hade jätte trevligt. Hade bestämt oss för att INTE gå ut men det slutade med utgång iallafall. Åkte ner till stan vid 2 och hade superkul tills vi skulle åka hem. När vi satt och käkade kebab fick Paul ett telefonsamtal som inte var så roligt och det gjorde att vi inte var hemma förrän 6 i morse men så fick det bli...
Nu ska vi hem till mormor och hämta vårt lilla hjärta och lite senare i eftermiddag ska vi hem till Daniella och hennes familj så att busfröna kan får leka av sig, käka lite gott och umgås. Ohh, vad jag älskar lediga söndagar :)

Till Madde och Petr: Kör försiktigt och ha det så trevligt på er resa!



Ett jäkla pusslande..

så har dom två sista veckorna som gått känts men nu är det inte många bitar kvar som ska på plats. Har fått grönt från banken så nu letar vi hus! Det är nu det jobbiga börjar - Att hitta RÄTT hus! Paul vill ha ett STORT hus men jag vill ha ett mindre så vi lär väl få mötas någonstans emellan. Det ska bli kul att se hur detta kommer att sluta :)

Har haft två riktigt dåliga veckor på jobb och nu är dom äntligen över. Idag ska Robin sova hos sin gamlamormor så att hans mamma och pappa kan hitta på något skojsigt. Vad vi ska göra är fortfarande oklart....
Nu däremot vet jag vad jag ska göra: Packa Robins väska och sen ska vi traska hem till mormor.
- Hej!

Action..

är ordet som beskriver gårdagens jobbedag ganska bra: Höga åsksmällar, inbrott hos vårdtagare, ( mitt på ljusa dan! ) spårningshundar, polisförhör m.m. Kändes som om dagen ALDRIG skulle ta slut. Fan vad det är skönt att ha ledig dag idag! Min lediga dag har än så länge bestått av mys med Robin men nu är han ute och leker och jag ska ta mig i kragen och ta hand om städningen som jag har ignorerat nu i en veckas tid. När städningen är avklarad är det tänkt att vi ska gå hem till morsan på fika och gulla med valparna. Nu ska jag sätta fart på fläsket och Mr dammsugare!
- Ha en trevlig dag.

Måndagen den 6:e Juli.

Nu är vi inne i Juli månad, känns helt ofattbart. Tiden springer iväg. Jobbar kväll idag, ska lämna hjärtat kl. 13 och nu ska han vara på det andra dagiset i några veckor eftersom dom slår ihop dagisen under semestertiderna. Är lite skraj att han inte gillar läget när det är dags att lämna honom och hoppas att någon av hans ordinarie pedagoger finns på plats i eftermiddag.

Pratade med en gammal vän igår som berättade en hemsk sak som hade hänt hennes familj och jag har fortfarande inte kunnat skaka av mig det. Vad är det med folk nu för tiden? Hur är dom egentligen funtade?! Var är världen på väg? Skrämmande saker sker och det blir värre och värre för varje dag som går och jag undrar hur det kommer att se ut om några år när Robin växer upp.... det är skrämmande att veta vad vissa är kapabla att göra och ställa till med! Usch.

Nu ska jag förbereda middag till mitt lilla hjärta och sen ska vi gosa som bara den :) - Ha en underbar dag.


Go morron!

Känner inte alls för att jobba idag! Trött är jag också.. skulle helst av allt vilja sova :) Ser ut att bli underbart väder idag och det gillas :) Idag blir det antagligen ett dopp i havet efter jobb och lite senare i eftermiddag kommer lite vänner hit, ska grilla och njuta av det fina vädret. Nu ska jag till jobb!
- Ha en underbar dag.

Fredag 3/7 = ledig dag!

Var på banken i morse och fixade med vårt "huskonto". Därefter körde Paul mig till ett bageri så att jag kunde handla frulle och kaffe åt mig och Ida. Jäkla sätt att bjuda hem en och inte ha en kaffekokare haha. Efter frukost, skitsnack och en promenad med Armani körde Ida ner mig i stan där jag skulle möta upp Tess och hennes kompis. Gick till mitt favoritglass ställe och handlade en smarrig glass, satt i solen och gotta oss och innan vi åkte hem var vi inom och beställde en ny telefon till Tess. Tackar mormor för hjälpen med Robin, kände verkligen att jag behövde hitta på något. Robin har nyss badat i poolen och när Paul kommer hem ska vi iväg och handla lite grillsaker, köra ner till stranden och ta ett kvällsdopp, grilla på stranden, ha det mysigt och bara vara. Nu kom hjärtat hem så nu bär det av! - Hej.

Oooh vad mysigt..

- tänkte jag när jag var på väg hem från jobb, hämta Robin, köpa glass och mysa... men så blev det inte. Han ville leka med sina kompisar. Blev ett dopp i poolen och nu är han ute och leker. Jaja.. så var det med det "myset". En annan sitter här och sipprar på en iskaffe och det är inte så illa vill jag lova :)

Är ledig i morgon och det ska bli så härligt! ( Ladda batterierna så att man orkar med helgen. ) Ni tycker säkert att jag är dum nu när jag önskar att det blir skitväder i morgon men jag vill mysa med min son!!! Ser honom knappt nu för tiden. Han är ute med kompisarna och leker hela tiden och har knappt tid för komma in för att äta men det är väl så det ska vara.. min lilla kille börjar bli stor! Kommer Paul hem i någorlunda bra tid idag blir det kanske en sväng till stranden för att ta sig ett svalkande dopp. Idag har jag svettats som in i norden på jobb och kunde inte hjälpa att börja undra om det är så det kommer att kännas när man kommer i klimakteriet.. FY FAN säger jag bara! Ikväll blir det mys med familjen och när lillkillen har lagt sig ska jag äntligen få se The haunting in connecticut! Har längtat som in i norden efter att få se den. Nä.. nu får det vara färdigskrivit för denna gången, har annat att göra än att sitta här och "sitta".
- Ha en fortsatt trevlig dag.


Gul vattenmelon

Sitter och knaprar på gul vattenmelon. Smakar precis likadant som den röda! Väntar bara på att tiden ska gå.. börjar jobba 14. Helst av allt skulle jag vilja slänga mig i Robins pool och ligga där och flyta runder bara, gud vad det är varmt! Morsan var duktig och gjorde flädersaft till oss och jag har varit duktig på att förbruka den så jag tänkte att jag skulle flörta med henne och skaffa lite mer blommor så att hon kan göra lite mer och denna gången ska jag vara med så att jag lär mig hur man gör. Hemmagjord flädersaft is tha shit! Nä, nu ska jag dona lite och sen är det dags att sticka till jobb. - Ha det!

Sova!? Vad är det?

Har knappt sovit i natt. Varmt och jäkligt!  Jag och Robin har nyss frullat och nu är han ute och leker med en kompis på gården. Har kväll idag så jag ska inte lämna Robin på dagis förren 13. Phu vad varmt det är! Fasar för att gå in i jobbbyggnaden. Har kväll i morgon också men antagligen ska jag byta mitt pass så att jag får en morgon istället. Om allt går som det ska ska Robin hitta på något kul med sin farmor i morgon och ev. sova över till fredag. På fredag är jag ledig! och då ska vi till banken, öppna och sätta in pengar på vårt  "huskonto". Lördag och söndag kommer att bestå av jobb för min del. Ringde nyss till mödravårdcentralen.. dom är inte kloka. Nu kan man inte ens få en tid bokad utan man ska komma på drop-in... på torsdagar.. och jag är bara ledig en torsdag under mitt schema! Det värsta är att dom inte kan garantera att man hinner träffa någon under den timmen för att det är så mycket folk som behöver hjälp. Ahhhhh! Blir vansinnig! Nu ska jag lugna ner mig och sätta mig i trädgården och njuta en stund innan vi ska iväg. - Ha en underbar dag!

RSS 2.0