När en dörr stängs, öppnas en annan...

Då var 2008 snart över! I år har det hänt mycket, både bra och mindre bra saker... i morgon ska detta året iaf få ett bra slut :) Det jag hoppas och önskar mest av allt är att 2009 ska bli bättre än vad 2008 har varit på jobb-fronten. Är så jäkla trött på att hålla på så här. Jag vill också ha ett schema!, kunna planera mina dagar och ha semester som alla andra när det är sommar. Nej, en annan "längtar" till sommaren för att man ska få jobba mer än vad man brukar göra, att kunna planera sina lediga dagar och faktiskt kunna njuta av dem, slippa ha koll på telen i hopp på att man ska bli inringd osv. Nog om detta man blir ju för fan deprimerad! Ska jobba en morgontur i morgon och efter det ska jag hem till mormor och vila ett tag så att jag orkar med kvällens bravader. Ska käka lite gott tillsammans med Robin och mormor innan vi beger oss vidare därifrån hem till oss för att göra oss iordning.. sen ska det drickas en go drink med grannen innan vi sticker hemifrån till Charlotte. (Denna gången ska du få grädde också Maggan)  Just like it supposed to be :) Mitt lilla hjärta slocknade på soffan strax innan 18 och det säger en hel del. Min lilla älskling är fortfarande jätte förkyld och mår inte alls som han ska :( Nu ska jag ta en dusch sen ska jag kolla på en film och bara ta det lugnt! Lär nog inte hinna skriva imorgon så: Gott nytt år på er allesammans!

Kaffe? - JA tack!

Trött? - Mmmm som bara den. Sitter och hinkar i mig kaffe, ska snart hoja iväg till jobb. Dags att återgå till vardagen och fast rutiner! Ska bli så himla skönt. Känner att detta kommer att bli en underbar dag :) - Ha en bra dag.

Söndag!

Älskade söndag...
Vaknade upp i ett förvirrat tillstånd..hörde att Paul malde om att det bara var lördag idag... fattade halv sju! Gick upp och konstaterade att det var SÖNDAG! Snacka om att man är snurrig i dagarna och inte minst sagt Paul eftersom hans telefon har flippat ur och visade att det var lördag.. haha. Ojoj!
Tobbe har nyss varit här, fikat och snackat en massa skit :)
Ska snart bege oss till Hembygdsparken i Ängelholm och efter det ska vi vidare hem till Nicklas och hans familj och umgås lite med dem. Ikväll blir det slapp i soffan till någon film. Ska jobba en morgontur i morgon och det ska bli skönt att få in lite rutiner i vardagen igen! - Ha det!

så har det blivit kväll...

Har inte blivit någon skåp-rensning idag, träffade Madde på Maxi och snackandet drog ut på tiden... Har precis käkat hemmagjorda hamburgare och gott var det! Nu ska vi mysa till det i soffan med film och gottis. - Ha en skön kväll!
Sanne! - Drick något gott för mig också!

Helt yr i pannan!

Vet knappt vad det är för dag idag.. helt snurrig.. måste vara all julstressen som snurrat till det.. eller så är det så enkelt att man blir som man umgås med tanke på vad man jobbar med :) Ska snart till Maxi och handla lite sen ska jag röja här hemma i skåpen. Har konstanterat att jag har för mycket skit! Får inte plats med mina saker längre i skåpen. Är ledig i morgon också sen ska jag jobba mån, tis och ons. Jobbar en morgontur på nyårsafton så det blir raka vägen hem till mormor efter jobb och vila sig en stund innan vi ska käka lite gott tillsammans med henne och Robin. Mormor ska ha Robin över natten för jag och Paul ska hem till Charlotte och fira nyår där. Förra året blev det inget firande för att jag skulle jobba en mogontur på nyårsdagen så i år hoppas jag att det blir riktigt kul!
Nu ska jag lätta på röven och se till att vi kommer iväg. - Ha en trevlig dag.

Så var julen över..

Hade julfirandet hemma hos oss i år också. Det var super trevligt och skoj. Vi bestämde oss för att vi bara skulle köpa julklappar till dem under 18 och istället skulle vi vuxna spela ett julklapps-spel. Morsan vann med 8 julklappar när spelet var över och jag hade 6 stycken. Moster Ingela åkte ut först med sitt lilla paket hon hade kvar som var ett marsinpan choklad med nogat fyllning haha. Snacka om att hon är en dålig förlorare den kvinnan!
Anyway.. här är en bild på mina julisar från spelet:


Många bra - att - ha - saker :)

Tomten kom och dela ut julklappar till Robin! Tack så mycket Mattias :)
Robin tackade tomten med en stor kram innan han skulle gå vidare till andra snälla barn.



När tomten stod i dörröppningen och berättade att han hade en lång väg att gå så tittade Robin på mig och sa: Mamma tror du inte tomten kommer att frysa?! Haha så omtänksam son vi har! Stackars tomten hade bara en tunn kappa på sig så Robin blev orolig ( tur att tomten skulle in till sin morsa som bor vägg i vägg med oss :) hihi

Den 25:e var det vår lilla älsklings 4-årsdag och den firade vi enkelt med en tårta eftersom vi hade kalas för honom den 20:e för släkten. Stackars kille... blir mycket firande för hans del eftersom han fyller år så "fel". Brukar bli kalas på dagis innan jullovet, släktkalas innan jul, julafton med massa paket sen den 25:e är det den verkliga födelsedagen... han förstår ingenting och på julafton började han ge bort sina paket till oss andra för det blev för mycket för honom :) - Jag orkar inte mer mamma!, sa han. Stackars liten!
Nu är jul-jippot äntligen över och snart är det nyår, herre min get vad detta året har gått undan! Var på Ikea med syrran idag för att hon skulle handla lite möbler, självklart fick jag också med mig lite grejer därifrån ;) När vi var klara där körde hjärtat oss till stan för att vi skulle fortsätta vår shoppingrunda... Var meningen att jag skulle köpa kläder men kom hem med annat istället! Som vanligt! Bjuder på bilder på två av mina coola fynd som gjordes idag...
En fräck skål som inte kunde motstå! Ska ha den som godis-skål :)
Den andra lite udda grejen ska väl föreställa ett fruktfat av något slag... lite väl "juligt" så det ska spraymålas vitt!

Vilket inlägg det blev! Nu ska jag skrypa ner i soffan med hjärtat och glo på en film. - Ha det bra!




Julafton!

Ska strax cykla till jobb och ville bara önska alla en god jul!
Jobbar i morgon också sen är jag ledig i 3 dagar och då ska jag bara mysa med min familj. Paul är ledig tills den 7 januari ( kors i taket ) det är väl typiskt att jag ska få mycket jobb just nu när han är ledig :) Men men så är det... inget att göra åt den biten inte. - Ha en trevlig julafton, hoppas ni har varit snälla i år för då kanske jultomten kommer till er också haha.

Tjingeling!

Vill först och främst tacka alla vänner och släktingar för i lördags - Tack för att ni var där och firade männen i mitt liv.

Morgonen startade dock inte så lyckad, lillkillen vaknade 5 på morgonen med hög feber och halsont. Fick Ipren och somnade till en film. När vi vaknade vi 9 tiden fick vi ringa runt till släkten och berätta att han inte var bra men att vi tänkte ha klaset ändå och att det var upp till var och en att bestämma om dem ville komma eller ej. Som tur var kom varenda kotte ändå och Robin tog sig genom kalaset och somnade hos mormor som en gris redan 17.30.
Vi hann bara precis pusta ut och hämta andan sen var det dags för 30års festen! Den blev verkligen minnesvärd och skojsig! Det blev en lyckad hejdundrandes fest!  ( Kommer lite bilder från festen ikväll. )
Igår var det dags för det tråkiga.. städa lokalen...
När vi öppnade dörren till lokalen stank det.. jäst. Fy fan! och SOM det såg ut...
3 ½ timme senare var det rent och snyggt igen. Aldrig mer säger jag bara :)
Idag kommer Paul att ha att göra, bygga bilbanor och leka som tusan med Robin och alla presenterna han fick :)
Nu är det dags för mig att cykla till jobb! -  Ha det.

Full rulle!

Pratade nyss med lokal-tanten, ska hämta nycklarna vid 18 så att vi kan duka och fixa lite så att vi slipper göra det i morgon. Väntar på hjärtat mitt som är iväg och handlar det sista till maten. Under dagen ska jag göra 2 stora smörgåstårtor, 3 tårtor, steka massor av färs till tacon och stimla/ hacka diverse grönsaker. Mycket att göra... måste göra! Har inte tid att sitta här.. - Ha det!

väntar...

på mormor, syrran och Paul. När Paul kommer hem ska vi dra till systemet och handla lite dricka efter det blir det Familia - julklappar till Robin, sist men inte minst ska det handlas en massa mat! Vill bara att denna dagen ska vara över!
Nu ska jag joina mitt lilla hjärta i soffan och läsa lite. - Ha det!

SÅ sjukt!

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4021632.ab
Dessa föräldrarna är inte kloka för 5 öre. Stackars pojke!
Vissa borde inte få sätta barn till världen!

Idiot!

Go´morron på er! La mig strax efter 23 igår och vaknade klockan 02.10 av att någon jävla idiot ringde mig på mobilen! Grrr! När jag sedan försökte somna om var det kört! Blev pigg som en mört. Låg där i sängen och filofiserade länge och väl innan jag till slut somnade om igen. Helvete! Ska snart lämna Robin på dagis sen ska jag hem och tvätta lite och snygga till det här hemma. I kväll ska vi ut och handla till kalaset / festen. Igår var det cikrus här hemma, Robin skulle klippas men ville göra allt annat än det och efter många om och men kom dom till slut iväg och fick det gjort precis innan dom hann stänga salongen. Nu när det är gjort är han stolt över sitt hår och sina stripes :) Tillbaka till idag och nuläget: Nu är det dags att klä Robin och vandra iväg till dagis. - Ha en underbar dag!

Shit!

Fick nyss en orderbekräftelse från HD. Skickade in en födelsedagshälsning till Paul med ett skojsigt kort... han kommer att explodera! :) Haha. Håll utkik i HD på lördag mina vänner! Idag händer det inte så mycket mer än att vi ska hem till mormor och käka middag. Nu ska jag dricka lite kaffe och käka skorpor sen ska jag krypa ner i soffan och läsa lite i bok nummer 12.
 - Ha en bra dag!

En klar favorit!

Oggy & kackerlackorna är klart min favorit när det kommer till tecknade serie! Älskar den. HAHA!


Kände ingenting

av jordskalvet i morse... Paul däremot trodde det var någon på inglasningen för det "skakade" och klingade. Jag  var halvt vaken men inte tillräckligt vaken! FAN!!  Tisdag idag och 8 dagar kvar till julafton. Idag händer det inte så mycket. Ska hem till Ida en sväng i eftermiddag bara. Blev lite smått panikartat här hemma innan vi kom iväg till dagis idag. Upptäckte en "prick" på Robin under näsan..  eftersom det nyss har gått svinkoppor på dagis och jag inte har en blekaste aning om hur dem ser ut så knallade vi iväg till dagis och kallade ut personalen så att dom kunde ta en titt på den. Dom konstaterade att det inte var någon svinkoppa och glad blev jag. ( Lättad ) Jag hatar prickar! Nog om prickar... vi har bestämt oss för att det får bli smörgåstårta på släktkalaset. Kanon eftersom allt kan göras dagen innan. Får sticka bort till mormor och lämna dom i hennes kyl när dom är färdiga eftersom vår egna kyl kommer att vara proppfull av mat som ska käkas på Pauls 30års fest. Som om det inte var nog har Robin "beställt" en monster tårta som jag ska fixa ihop. Den ska också förvaras någonstans... jaja det löser sig! Syrran är iväg på en "grej" idag - Lycka till! Nu ska jag klura ut hur monstret till tårta ska se ut och pilla lite här hemma. - Ha det!

Bröt min nagel!

Klatschig rubrik..... FAN vad det gjorde ont!
Något positivt däremot är att jag nyss blev inringd så jag ska jobba kväll idag!
Nu ska jag se till att få dom dära korten inramade.
- Tack å hej leverpastej!



Go´morron!

Nu är det bara 9 dagar kvar till julafton! Fattar inte vart detta året har tagit vägen.. det har verkligen gått snabbt. Min telefon mår inte bra!, den vill inte alls som jag vill. Hänger sig, hakar upp sig och har 0 sändning. Ghaaa!!! Får snart ett hysteriskt spel på den luren! Ida var inom igår kväll och lämnade min gamla laddare så nu får jag ha miniluren ett tag tills den andre är lagad. Ska snart lämna hjärtat på dagis och efter det ska jag raka vägen hem och pula lite ska rama in Robins dagiskort till att börja med. Har äntligen fått min snygga tavellist. Den ska sättas upp övanför vår säng och där ska vi ha alla dagiskorten på Robin är det tänkt. Nä, nu har jag inte tid med detta längre! - Ha det.

Jaha, så var det med det!

Blir inget handlande för min del idag..ska jobba kväll. Nu sitter jag här och sitter! Söndag idag. Älskar söndagar! Jobba eller ej.. söndagar är goa.
Änsålänge är jag inte inbokad någonting i veckan som kommer på jobb men mycket kan hända. Något som är säkert är att jag inte kan jobba helgen iaf. På torsdag ska vi handla allt till kalaset och festen. På fredag får vi nyckeln till lokalen så att vi kan pynta, duka och lite så. På kvällen ska all mat göras/ förberedas. På lördag smäller det! Först kalas för männen i mitt liv och sedan är det dags för Pauls 30års fest :) På söndag kommer det tråkiga - STÄDA lokalen. Såg inte grannt ut sist vill jag lova... Den dagen - den sorgen! Nu ska plocka undan lite här hemma innan jag ska iväg. - Ha en skön söndag.

Jag spann vidare

och trött blev jag, orkar inte hitta på något helt enkelt.
Ska mysa till det i soffan med ett glas vin... eller två :)
- Sov gott!


Ghaa!

Rastlös som in i helvete!
Kryper i hela kroppen...
Var hurtig idag och gjorde scones till frukost så enkel och gott, borde göra det oftare. Har nyss käkat pizza med mina män. Funderar på om jag kanske ska ta och hitta på något ikväll. Är grymt sugen på vin hehe. I morgon ska vi åka till Center Syd och till Ikea i Malmö och handla lite. Vet inte vad vi ska köpa till Robin i julklapp men det löser väl sig i morgon det med. Nu ska jag dricka lite kaffe och spinna vidare på vad jag ska göra idag.
- Ha en trevlig kväll!

12/12 - 2008

Ska snart hålla kväll med Robin och eventuellt syrran. Det ska mysas i allra högsta grad med film, "schibbor" och gottis! Vi ska kolla på Wall - E med Robin sen är det Barnhemmet och P.S I Love you som gäller för oss "vuxna", blir ett litet filmmaraton men andra ord. Har jobbar idag, tiden sprang iväg och innan jag visste ordet av det så var det dags att gå hem. Sådana dagar gillar jag :) Tanja och Emil var här i eftermiddags, alltid lika trevligt. Nu ska jag snacka lite med Paul innan han ska iväg med sina arbetskamrater på "julmiddag". - Ha en trevlig kväll.

segt..

Torsdag..snart helg igen! Har inte gjort något vettigt alls nu på förmiddagen. Det har varit ganska skönt faktiskt. Pauls present är dock fixad så nu är det ur världen - gott. Syrran kommer och käkar middag med oss idag. Måste hem till mamma en sväng senare idag och hämta lite fler böcker har läst ut 10, nu återstår bara 30 stycken....haha. Ska jobba en morgontur i morgon så jag missar Robins Luciatåg men Paul kommer att vara där iaf. Jag får nöja mig med att se bilderna som blir tagna. Ska snart hämta mitt hjärtegull på dagis. Tror jag tar cyklen så kan vi cykla hem till mamma och hämta böckerna så är det gjort. - Ha en bra dag!

Äppel, päppel..

Onsdag i dag.. 14 dagar kvar till jul. Den 20:e ska vi ha kalas för släkten, både Robin och Paul ska firas denna gången. När gästerna har gått ska det förberedas för nästa jippo - Pauls 30års fest. Känns som om det kommer att bli en låååååång dag men det kommer det att vara värt. Robin blir 4 och har tjatat i över en månad om att han vill ha en monster tårta så det får jag fixa på något sätt...blir säkert bra. Är inte riktigt bestämt för vad vi ska bjuda på för någon mat så den biten hade jag tänkt att fixa idag. Har nyss lämnat Robin på dagis. Nu ska jag röja undan här hemma och städa. Hembiträdet har nämligen semester. - Ha det!

En tisdags eftermidag.

Sitter här hemma och ugglar jag och Robin. Tråkigt väder. Mörkt och ruggigt. Klockan är lite över 16 och det är mörkt som natten. Mår bättre idag förkylningen börjar sakta men säkert att ge med sig! 15 dagar kvar till julafton, nu går det undan. Vi var inne hos grannen en runda efter att jag hade hämtat Robin på dagis. Nu ska vi bädda ner oss i soffan och mysa :) - Ha en fortsatt bra dag!

Hos morsan!

Är fortfarande hemma hos morsan.. ska strax käka middag - spagetti & köttfärssås! Ska föra över lite filmer till min "mackapär" efter middan sen ska vi bege oss hemåt. Har lite att fixa med där hemma och efter det ska jag titta på en film...vilken det blir vet jag inte än. - Ha en tevlig kväll!

Början på en ny vecka

Måndag igen då. Robin vaknade inatt och hade inga som helst planer på att somna om igen! Sista gången jag kollade på klockan stod den på 03.15 då låg han och vände och vred på sig fortfarande. När klockan ringde i morse var det bara att konstantera att det inte blev något dagis för mannen idag. Nu ska vi hem till morsan en runda, fika lite och snacka skit! - Ha det så länge.

Fredag, lördag & söndag!

Kämpade mig genom fredagen på jobb. Mådde inte hallon precis men det fick gå. När jag kom hem var jag mer död än levande. Igår åkte vi ut på landet till min moster och mina kusiner. Var där så gott som hela eftermiddagen och kvällen. Det gjorde gott att få andas in lite lant-luft! Håll i hatten nu!, idag vaknade jag av att Paul stod över mig och Robin och sa att klockan var 11.30!, så länge har Robin i sitt 4-åriga liv aldrig sovit och jag var tvungen att kolla på klockan flera gånger innan jag trodde att det var sant. I eftermiddags var jag och Paul en runda på Ikea och handlade. Gjorde ett jäkla klipp inne på fyndet idag hittade nämligen en brun klädsel till min schäslong för bara 235 pix! ( Kostar egentligen 800kr ) Gillar min nuvarande klädsel skarpt och den lär sitta på ett tag till innan det byts till den nya :)

Har nyss käkat kina mat och är mätt som ett djur nu ska jag slänga mig på soffan ett tag innan det är dags för att nanna. Passar på att gratta min kusin Zara till sin lilla pojke som kom till världen idag! En riktig liten "sumo" hehe. Grattis och lycka till! - Ha det bra!

Thank god it's friday

Fredag igen då! Veckorna går verkligen undan nu. Var barnledig inatt så att jag kunde sova lite längre än vad jag brukar. Har sovit sjukt oroligt inatt, har krigat som bara den - hela natten. Vaknat många gånger och snytit mig sen har jag somnat om igen och fortsatt drömma om det jäkla kriget. Känner mig helt jäkla lealös...det tar på en att kriga vill jag lova :0) Röjde som attans i Robins rum igår och fick ihop en hel sopsäck med skit och en annan med saker som ska ge borts. Börjar jobba om en timme drygt och det ska bli skönt och få vara igång lite eftersom det känns mycket bättre då. Det bästa är att jag bara går till nio idag och slipper rapporten, det är inte ofta det händer! Nu ska jag rymma upp lite här hemma innan jag ska iväg. - Ha en underbar fredag!

Jag gick loss på granen

istället för att röja på Robins rum i förmiddags. Har en snäll mormor som erbjöd sig att ha mitt lilla hjärta i natt så att jag kan få lite sovmorgon i morgon eftersom jag inte är så kry. Självklart tackade jag ja till det och Paul har nyss lämnat honom hos henne. Nu ska jag sätta igång en go´skiva och röja på Robins rum så att det blir gjort. Har en "date" med Armani ikväll ( lovade Ida att gå ut med jycken ) och efter det ska jag slänga mig på hela ryggen i soffan :) - Ha det!

Usch.

Dunderförkyld är rätta ordet för vad jag är. Vaknade med (ni som är äckelmagade bör inte läsa detta!) intorkat snor i hela donken. Fy fan vad äckligt det är!! Förstår fortfarande inte var fan allt snor kommer ifrån, snyter mig, snyter mig och snyter mig...det tar aldrig slut! Än så länge har jag inte haft feber och jag hoppas att jag inte får det heller ska nämligen jobba ett kvällspass imorgon och som jag mår nu fixar jag det men inte med feber. Har nyss lämnat Robin på dagis dom skulle ner till konserthuset och träffa Bolibompa gänget idag. Jag ska röja i Robins rum och kasta en massa nu när han inte är hemma, vågar knappt tänka på alla nya grejer han kommer att få på julafton och sin födelsedag. Tycker att jag inte gör annat än att rensar ut på den killens rum men det hinner knappt märkas eftersom vi har vissa i släkten som är glada för att handla grejer till han stup i kvarten. Har bestämt mig ang. julgranen det får bli plastgran. Orkar inte med barren. Dessutom har vi faktiskt en jättefin plastgran som nästan ser äkta ut, så får det bli. Nä nu ska röjas, sorteras och kastas! - Ha det.

Hejsan hoppsan.

Vilade med Robin i eftermiddags. Det var riktigt gott! Har blivit mega förkyld har frossa och ont i kroppen. Nu har Robin lyckats smitta både mig och mormor. Grannen ringde som tur var och väckte mig i eftermiddags för annars hade vi säkert sovit än. Drack te och snackade lite skit med henne när vi hade vaknat. Idag blev det köttbullar, stekt potatis, grönpepparsås och lingon till middag. Fick verkligen till köttbullarna denna gången, dom blev kalasgoda! När vi satt och käkade tyckte jag att det såg konstigt ut när jag tittade ut genom fönstret och det var inte så konstigt eftersom det snöade. Det snöar fortfarande och nu hoppas Robin att det kommer mycket denna gången så att vi kan åka pulka :) Ska strax läsa godnatt saga för Robin sen ska jag slänga mig på soffan och glo på tv. Vi har frågat Robin vad han önskar sig i julklapp och i födelsedags present och har fått många omöjliga svar som ex. en giraff. I förrgår kväll skrek han på Paul och sa: - Pappa jag önskar mig en lillasyster!...så blev det tyst en stund sen kom det: - eller en katt eller en hund! Haha han är för rolig min lilla kille. Det blir ingen lillasyster, ingen hund och ingen katt för hans del, inte nu iaf. Nu tänker han så att det knakar på vad han vill ha för något, undrar vad som kommer näst :) - Ha en fortsatt trevlig kväll!

Min lilla STORA kille.

Vi var på BVC på 4års kontroll idag och det gick jätte bra. Vårt lilla hjärta är nu hela 122,5 cm lång och väger hela 25,8 kg :) Där var inga fel på verken synen eller hörseln fast man skulle kunna tro att det var STORA fel på hörseln då han inte alltid lyssnar så bra haha.
Robin är trött som tusan så vi ska gå och vila ett tag! Sen är det dags för mig att rulla köttbullar för det är nämligen det vi ska ha till middag idag. Fasiken! kom nyss på att jag inte har någon lingonsylt hemma!, så det får bli en runda till affären senare också.

Har fått Lady Gagas Poker face på huvudet! Här har ni den, lyssna och njut!
Inte den bästa kvaliteten precis men ändå.. sååå jäkla bra.
Snacka om party mood! - Ha det bra.



Fy på dig mamma Emma!

När jag var på väg hem från dagis med Robin idag kom jag på att jag helt glömt bort adventskalendern igår! HUR?!?, tusan kunde vi glömma det?! Robin fick som tur var inga bestående men av det eftersom han inte fattar ett dugg av det hela ändå :) Han har fått öppna både lucka 1 och 2 i dag i stället och jag har på många olika sätt förklarat att det var en engångs grej och att man i fortsättningen bara öppnar en lucka om dagen...ojoj...undrar om han förstår det haha får väl ett jäkla sjå med det nu fram till julafton. Vi var hos Charlotte och Liam en runda innan idag. Snacka om att Robin och Liam härjade! Robin var helt svettig i håret som dom höll på. När det var dags för dem att städa blev det lite väl tyst efter ett tag..smög in i rummet och det var inte så konstigt att det var tyst!, dom hade mölerat om i rummet och kastat allt huller om buller SOM dom höll på.. sprang runt som duracell kaniner och tro mig där fanns igen on/off knapp att trycka på. Killarna var helt galna och det hjälpte inte ens att "ringa till tomten" och avboka hans besök....illa! Efter långt om länge lugnade dom sig äntligen och till sist blev det städat. Robin sover fortfarande inte, tur att han inte ska på dagis imorgon. Vi ska på 4 års kontroll på Bvc. Det blev minst sagt en fartfylld kväll idag och nu ska jag ladda mina batterier i soffan! - Hörs!

Blogg- nörd?!

Skulle skriva några rader i morse i väntan på att lämna lillkillen på dagis men det gick inte så bra eftersom jag inte kunde logga in. Gjorde ett nytt försök, ett till efter det och sen gav jag upp. Det värsta av allt var inte att jag inte kunna logga in utan att jag höll på att krypa ur mitt eget skinn...tror att jag upplevde lite av vad man kan kalla: Bloggabstinens! Oh my god! Det var lite jobbigt det haha.

Ska snart hämta Robin på dagis och om han är trött blir det en timmes vila för hans del och då kan jag plocka och dona lite under tiden. Det blev aldrig någon tripp hem till Charlotte igår så den tar vi idag istället och på så sätt kan barnen få leka av sig lite också.

Ska snart ha kalas för både Robin och Paul och måste komma på vad vi ska ha för någon mat att bjuda på... Så mycket som möjligt ska kunna förberedas dagen innan så att man slipper att stå med allt samma dag. Får kolla runt lite och se om man kan få lite inspiration för nu börjar det dra ihop sig. Nu ska jag ut i regnet och hämta mitt lilla hjärta! - Ha en bra dag.

Pannekagor

det har vi smaskat i oss jag, Robin, Ida och Armani. Gott var det! Såg nyss förra inlägget, hade visst lite bråttom med fingrarna eftersom där var ett och annat stavfel...haha. Ska lägga hjärtat nu sen ska jag krypa ner i soffan och glo på en film innan det är dags för Prison Break. Gillar inte den serien längre...den har spårat ut helt enligt min mening. Snudden på löjligt nu tycker jag. Paul gillar serien fortfarande så det finns inte mycket att be för :) Nu kom mannen i mitt liv hem så nu får det vara nog. - Ha en trevlig kväll.

Holy Macaroni!

så var det måndag igen! Har jobbat, hämtade Robin för ett tag sedan.
Känner mig fruktansvärt frustrerad över en grej... Nu har jag verkligen lyckats igen!, har en förmåga att hanma i konstiga/jobbiga situationer... Vet verkligen inte vad jag ska göra denna gången.. säga som det är... eller blunda och låtsas som ingentng?! Det sägs att det man inte vet något om har man inget ont av MEN om det hade handlat om mig hade jag ju velat veta...hmmmm! Helvete vilken soppa detta är! Ska hem till Charlotte en runda lite senare och hämta min kamera, förövrigt händer det inte så mycket mer idag. Nu ska jag fortsätta  brottas med mitt samvete, sätta igång en maskin tvätt, snygga till köket och sedan laga middag. / E

RSS 2.0