Ont i magen

Tiden går och barnen växer.. snabbt går det och det är bara att inse att min lilla Robin börjar bli stor! I fredags var Robin på sitt första disco och inget "vanligt" för det var nämligen maskerad-disco!



Det var 9:orna med klassmammor som fixade discot och jag var hönsigare än någonsin.. var nervös hela dagen lång och när vi kom fram till discot högg jag tag i en klassmamma och frågade om dom hade klasslistor och liknande fall det hände något eller om han skulle vilja bli hämtad och  jodå det hade dom! Hon skrattade åt mig och sa: Jag vet hur det känns jag har ju själv varit där :) Robin var lite ängslig först så Paul stannade ett tag och när Paul skulle gå blev Robins kompis jätte ledsen så Paul var en ängel och stannade så barnen kunde slappna av och ha kul. Paul sa att ungarnas dans såg värre ut idag än vad det gjorde på vår disco tid.. kan väl knappast vara möjligt?! Haha.

Lillan växer i raketfart hon har storlek 74 i kläder nu och väger hela 7,3 kg! Hon har växt så mycket att det ser ut som att vi får byta till sittdelen i vagnen lite tidigare om det inte är så att hon står stilla i växandet ett tag nu :)





Natten till i lördag sov Juni från 20.30 - 10.30 snacka om sovmorgon!! Igår somnade hon kl: 21 och vaknade 9.10 idag.. jag klagar inte! Nu ska jag lägga henne så hon får vila en stund så att jag kan ta hand om tvätten och städa undan här hemma. Ikväll ska vi hem till Madde en runda och sen blir det kinamat och mys med familjen! - Ha det.

I huvudet på Emma:


Uttråkad

Jag behöver verkligen lite spänning i mitt liv så idag tog jag saken i egna händer, idag har jag varit busig.. och jag gillade det! Hahaha.


Idag är det en speciell dag.

Torsdag .. snart helg igen. Jäklar vad veckorna går snabbt! Pissväder idag, gillar hösten om det är skapligt väder men detta är bara för tråkigt. Trött, grining och deppig är vad jag blir av detta vädert. Lillan har växt ur alla sina kläder nästan och detsamma gäller min stora kille så på lördag blir det en tripp till Ullared. Inget kul att åka en helg men det finns inte några andra lösningar denna gången. Har sorterat och donat med alla våra saker som bara ligger här hemma och har fått ihop några kartonger som Paul ska försöka bli av med på söndag. Kan vi få in lite pengar på "skiten" så är det ju alltid roligt än att bara kasta det. Ska strax iväg och hämta Robin och hans kompis på skolan och sen ska jag fortsätta röja. Idag blir det en riktig meckar dag. Dagens höjdpunkt är samtalet jag väntar i eftermiddag - längtar! - Hej.

RSS 2.0