7 år.

Idag är det min och Pauls 7-årsdag.
I 7 år har det varit vi två, känns som vi har varit tillsammans i all evighet för det har hänt så mycket under resans gång men samtidigt känns det som om det var igår vi träffades. Är så glad över att jag har dig hjärtat och är lyckligare än någonsin, du och Robin är det bästa som hänt mig! Älskar dig.

Söndag

Igår var vi på födelsedagsfest. Trevligt som tusan var det! Paul ligger och sover och mår inte hallon precis men man mår som man förtjänar :) Ska strax käka lite frulle och glo på tv ett tag och sen är det dags att ta sig till jobb. Jobbar 14.30-21 idag och det ska bli riktigt skönt att slippa rapporten! Ikväll blir det förmodligen film och mys och sen är denna dagen över. Nu skriker min kropp efter mat så nu får det vara nog för denna gången.
- Ha en underbar söndag!

Emma goes crazy!

Har jobbat en morgontur idag. Ringde och bokade tid till klippning efter jobb.. Åkte till frissan och lät henne klippa av ALLT mitt hår. Jodå det är sant! Ok, hon tog inte ALLT men nästan :) I´m crazy!



Nu kom svärmor för att hämta Robin. Ska mysa lite med lillkillen innan han sticker och sen är det dags för födelsedagsfest! - Hej.



Kvällning.

Nu ska jag och Robin ska bädda ner oss i soffan och spela xbox! Paul blir sen idag också, förhoppningsvis är det den sista sena kvällen på lääääänge. Ska jobba imorgon bitti så idag blir det tidig sänggång för denna damen.
- Ha en trevlig fredagskväll!

Fredag

Idag är det en sån dag, ni vet.. när man känner sig lite wild and crazy och får för sig en massa "dumma" saker. Adrenalinet pumpar och om jag ska vara ärlig känner jag mig rent galen! Lätta på hjärtat idag och fick ur mig ett och annat och det känns bra. Det känns som om mina dagar går ut på att vänta.. vänta på att dom ringer från jobb, vänta på att få klartecken, vänta på ditten och datten. En massa väntande. Är så himla trött på detta väntande. Vad gör man åt detta då? Man försöker koncentrerar sig på annat och när det inte finns så mycket annat att koncentrera sig på, det är då man blir lite koko! Nu ska jag fixa och dona här hemma innan allt mitt vett lämnar kroppen.
- Ha en underbar dag!

Torsdag

Sitter här och tråkar. Robin är ute och leker. Finns en massa att göra här hemma men jag orkar inte. Känner mig trött och hängig, tror jag håller på att bli förkyld... är helt igentäppt i ena borren! Vad här hänt idag då? Inte mycket. Var iväg och handlade lite mat och en ny bok i förmiddags och det är i stort sätt vad jag har gjort idag.

Var i Ullared igår med Marie och hennes man. Spenderade 2300 och därmed blev det den billigaste rundan till Ullared någonsin för min del. Fanns mest skit om jag ska vara ärlig. Köpte 7 stycken tröjor till Robin, nytt regnställ, 3 pyjamaser, kallingar, strumpor och tre fina tavlor med djurmotiv som han ska ha på sitt rum. Handlade lite bra-att-ha saker till hushållet, ett nytt xbox spel, två par joggingbyxor, gardiner och en löpare till mamsen som tack för att hon hämtade Robin på dagis och hade honom i stället för mormor som blev sjuk. Ja läs och häpna!, Emma köpte INGA gardiner till sig själv :) Strongt!

Robin är ledig imorgon så jag har lovat honom att vi ska spela xbox och mysa ikväll. Ska jobba ett morgonpass på lördag och på kvällen ska vi på födelsedagsfest hos Martin och Tobbe. Jobbar på söndag så det blir en nykter fest för min del men det blir säkert kul ändå. Nä, om man skulle ta tag i sin röra?!  - Ha det!

Onsdagen den 26:e Augusti

God morgon, sovit gott? Det har jag! Sover som bäst när det regnar och det finns nog inte något som är bättre än att vakna och känna sig totalt utvilad och pigg, speciellt om man har barn. Lämnar hjärtat på dagis 8.30 och sen ska jag hem och fixa lite innan jag bussar hem till Marie. Åker till Ullared vid 13-tiden och denna gången hoppas jag att där finns en massa till Robin. Mormor är snäll och hämtar Robin på dagis och har honom till Paul kommer hem, är så glad att jag har henne för hur tusan skulle jag klarat mig utan henne och all hennes hjälp?! Mormor du är en klippa! Nä, nu är det dags att göra Robin färdig för dagis. - Ha en bra dag.

Jag är beroende!

Känner hur det "kryper" i hela kroppen. Är grymt sugen! Ge mig en nu!
Ge mig en STOR mugg med iskaffe från 7 ELEVEN!

En solig tisdag.

Varit hos morsan hela förmiddagen, käkat frulle och snackat skit. Imorgon blir det mest troligt ett besök i Ullared med Marie. Rensade Robins garderob för några veckor sedan och upptäckte att han bara hade tre långarmande tröjor som han inte växt ur. Måste verkligen ha nya kläder till honom så vi får väl se om man har lite tur imorgon och hittar mycket för en gångs skull för vi har haft otur dom sista gångerna vi har varit där. Nu ska jag ta hand om min tvätt som väntar på att bli upphängd och sen kommer Ida på besök.
- Ha en fortsatt trevlig dag!

Måndag eftermiddag.

Då har man varit och skrivit in sig på ams, gått en runda på stan i det fina vädret, handlat lite på Lagerhaus och varit en runda på Elgiganten. Hade tur för det visade sig att Tess också skulle på inskrivning så jag slapp åka själv :) Paul är på byggmöte så idag blir det middag för två - spagetti och köttfärssås har Robin önskat.. som vanligt när han får bestämma! På husfronten händer det inte så mycket, vår bankman skulle egentligen komma tillbaks från sin semester idag men beslöt sig för att ta en extra semesterdag! Så jäkla typiskt! Får väl se om man kan få tag på honom imorgon så att man kan knyta säcken och gå vidare till nästa steg - besiktningen. Blir galen av denna väntan! Nu ska vi käka middag. - Ha en fortsatt trevlig dag.

Vecka 35

Måndag, ny vecka.
Vaknade 8 och var pigg som en lärka! Robin däremot tog sig en go liten sovmorgon och vaknade 9.30. Måste ner till ams idag och skriva in mig på nytt för nu är mitt schema slut! Ska jobba lördag och söndag vad jag vet nu men mycket kan hända innan dess. Nu ska vi käka frulle, rymma upp här hemma och sen är det dags för inskrivningen. - Ha en bra dag!

Idag är det ingen vanlig dag,

för det är Daniellas födelsedag! Grattis vännen, hoppas du får en fin dag med allt du kan tänkas vilja ha!


Gårdagen

bestod av en massa  mys med familjen. Åkte till Zoo i Köpenhamn och tillbringade 4 härliga timmar bland djuren. Blev en massa fotande, här är några av bilderna:



Isbjörna var så underbara!






































En kissande tiger.. Robin tyckte att den var äcklig :)


Vår egna lilla TARZAN:



Något konstigt från någon annan planet?!



Efter mycket "tittande" och gående somnade Robin på vägen hem. Väl hemma i Helsingborg blev det lite käk hos mormor och resten av kvällen/ natten var vi barnlediga! Var lika trötta som Robin när vi kom hem så det blev film med Tess och Micke och sen kallade sängen.

Mys

Hade bestämt att vi skulle gå ut och käka ikväll så det gjorde vi. Hamnade på Big Buddha eftersom vi inte hade provat det stället och maten var superduper! Jätte gott! Var in om Tobbe i hans nya lägenhet och kolla läget innan vi åkte hem. Väl hemma mötte vi upp vår lilla älskling som var alldeles utmattad av trötthet, han berättade lite om den roliga cirkusen han hade varit på och sen törna han in på 5 röda. Svärmor var lika trött som Robin :) Imorgon ska vi åka in till Zoo i Köpenhamn, gå och mysa där hela dagen och när vi kommer hem ska vi lämna Robin hos sin gamlamormor som ska ha honom över natten så att vi kan hitta på något skoj (om vi orkar).
Nu ska jag hoppa ner i bingen och läsa nya numret av:



- God natt, sov gott!

Snart helg igen.

Det blev aldrig något möte igår för att bankdamen fick inte tag i vår mäklare. SKIT! Nu får vi vänta igen,  känns som vi inte gör annat än att vänta. Vi vill ju veta! Har diskuterat och haft oss och om det inte går fullt så bra som vi hade tänkt oss på banken så är det inte kört.. finns ju andra lösningar. Vilken tur att man har en händig karl :)

Håller på att baka ett långpannebröd som förmodlingen kommer att se ut så här på ett ungefär. Receptet hittar ni här om ni skulle vara sugna på att testa.



Brödet är strax klart och efter frullen är det städning på schemat. Ikväll ska Robins gå på cirkus med sin farmor och då ska vi passa på att gå ut och käka och mysa lite bara vi två. Imorgon är vi barnlediga över natten men har inga planer, får väl se vad som händer. Nä, nu ska det frullas!
- Ha en underbar dag.

Good morning.

Solen skiner och min dag började underbart. Har precis varit och lämnar Robin på dagis och ska strax cykla hem till morsan och frulla med henne.
- Ha en underbar dag!

Alone.

Männen i mitt liv har åkt iväg en sväng för att fixa lite saker.
Har precis hällt upp ett glas vin, njuter av lugnet och lyssnar på lite go musik. Just nu:



En "bankdam" ringde sent i eftermiddags och undrade lite angående mötet Paul ska på imorgon. Hon skulle ringa mäklaren och prata lite med henne och återkomma imorgon när det var gjort. Mäklaren trodde inte det skulle vara några problem med våra "problem" och bankdamen lät positiv så nu är det bara att hoppas på det bästa, håll alla tummar och tår för oss imorgon! Jag tror verkligen på att allt som sker har en meningen och jag hoppas att detta huset är menat för oss. Jag älskar det!!!! Nog om huset, nu ska jag fixa och trixa lite innan mina älsklingar kommer hem. - Ha en skön kväll.



Illamående!

Mår inte alls bra, ont i magen och mår illa. Nä, jag är inte gravid! Däremot är jag såååååå jäkla nervös för vad bankmannen kommer att säga imorgon. Ska jobba ett kvällspass imorgon och kan inte följa med dit så jag kommer att bli galen under väntetiden innan Paul hör av sig och berättar om allt är fritt fram.

Paul ringde för ett tag sedan och berättade att han hade snackat med mäklaren... Det är bara vi och ett annat äldre par som är intresserade men dom har inte fått något lånelöfte eftersom dom inte har varit på banken ännu (+ poäng till oss!) Går allt som det ska imorgon så är det dags att boka in en besiktningstid! Det känns så nära nu men nära skjuter ingen hare..


Tyst och lugnt.

Robin har haft 3 av sina vänner hemma hos oss i 2 timmar men nu gick kompisarna hem och Paul skulle iväg och handla något med Robin. Robin är inte ensam om att få något idag för hjärtat hade köpt en ny telefon till mig när han kom hem, ska bli skönt med en telefon som funkar - tack älskling! Nu ska jag ut till förrådet och se om det är möjligt att komma in där så att jag kan börja röja. Har ont i magen.. nervös över hur det kommer att gå på torsdag... mina nerver är inte gjorda för sån't här!

Vill göra stencil tavlor men har inte något bra program till det :(
Mimi!, hoppas att du hittar din skiva :)



Jaha,

då var det snart dags att laga middag. I detta hushållet kommer det att serveras spagetti och köttfärssås till middag idag. Robins första dag på det nya dagiset hade gått bra, det var super fräscht och fint! Har inte gjort så mycket idag.. kollat på gamla foto och pulat lite här hemma. Vårt förråd är fullsmockat, vet inte ens vad vi har där.. kanske är dags att ta en titt och röja undan lite skit?! Varför sparar man på så mycket saker som är helt onödiga och som man inte ens behöver? Usch! - Ha en fortsatt trevlig dag.

Tack!

Inatt har jag sovit som en nerklubbad säl, tack gode gud för det.

Idag börjar Robin på nytt dagis, en helt ny byggnad som alla 5-åringar ska gå i. I våras var han inte så glad över att han skulle börja på ett nytt dagis men i sommar har han inte gjort annat än att tjata om sitt nya dagis. Ska bli kul att se hur lokalerna ser ut! Nu ska vi ta på oss och traska iväg. - Hej.

Tröttare än tröttast!

Sitter här och klickar runder för att ha något att göra, vill inget hellre än att sova! Är sååååå trött! Sover dåligt om nätterna, fjärde natten i rad nu. Låt mig få sova i natt!

Jobbade ett morgonpass idag, var hos mormor och hämtade Robin, donat här hemma, lagat middag och ska strax tappa upp ett bad till mitt lilla hjärta. Känner mig rastlös, är sugen på något men vet inte vad..
Längtar till torsdag! Ja, det var allt jag ville ha sagt för denna gången.
- Ha det.

16/8

Halloj. Sitter här och tråkar! Är helt slut i huet, har knappt sovit något dom tre sista nätterna. Igår la jag mig redan 22.40 och precis när jag höll på att somna började min ena grannes hund "gråta". När den hade ylat i 20 minuter fick jag spel! Drog på mig min morgonrock och gick ut i trädgården.. då kom grannen hem. Jäkla tur!

Mina älsklingar är i Påarp och donar, själv ska jag snart börja laga middag. Idag blir det kycklingfilé och... någonting. Jobbar ett morgonpass i morgon och sen är jag ledig till torsdag. Mäklaren skulle höra av sig imorgon eller på tisdag efter att hon hade snacka med dom andra som var på visningen så att vi får reda på om det finns fler som är intresserade och isåfall vad budgivningen ligger på. SPÄNNANDE! Nä, nu har jag annat att göra!
- Hej.

Lördag.

Jobbat idag! Efter jobb kom Madde hit och fixade lite med en hemlis.
Har precis käkat, Daniella kommer när som helst (kaffe och skitsnack).
Ikväll blir det mys med familjen! Sanne: Ha kul för mig med!
- Hej.


.

HPABG!
Syrran och Mimi kommer hit om en stund. Håller fortfarande på med att sortera/kasta kläder..  gud vad mycket SKIT man sparar på! Till vilken nytta liksom?! Nu ska jag fixa klart här så att det ser någorlunda ut när mina besökare kommer. - Ha en fortsatt trevlig fredag.



Fredag och jag är ledig!

Sitter här och sitter.. Robin är ute på gården och leker.


Ja, så var det med den "lediga" dagen :)


Huset

Var på visningen vi har väntat på så länge igår och det kändes så jäkla rätt, detta huset vill vi ha! Lånelöftet är klart men det finns lite annat vi vill snacka med banken om så vi har fått tid till ett möte den 20:e. Nu känns det pirrigt vill jag lova!

Robin är hemma hos en kompis och leker.. känns konstigt att inte ha hemmet fullt av ungar för det brukar vara här dom är och leker, måste få säga att det känns skönt! Ska jobba kväll idag, ledig i morgon och sen jobbar jag till måndag. Har min sista schemalagda dag den 20:e och sen är det slut på lyxen. (Tillbaka till timmandet) Nu ska jag dona lite här hemma innan det är dags att jobba. - Ha en bra dag!

Onsdag!!

Ska strax gå bort till mormor för att lämna Robin.
Om 2 timmar ska vi äntligen få kolla på huset.. GUD vad jag är nervig!
- Hej.

Kvällslugn.

Det enda man hör i vår lägenhet just nu är motorn i datorn, här är så tyst och skönt! Njuter för fulla muggar av lugnet. Idag har det varit en lugn och trevlig dag, träffat vänner och druckit ALLDELES för mycket kaffe! Nu glider dagen mot sitt slut och imorgon.. då är det äntligen onsdag! Ja jag vet!, jäkla tjatande på mig :) Nu ska jag bädda ner i soffan och titta på 17 Again.
- Sov gott!

Sovmorgon.

Idag sov jag och mitt lilla hjärtegull till 10.10, riktigt gott!
Imorgon är det äntligen dags att få kolla på huset, önskar att denna tisdagen bara susar förbi :) Ska snart upp till affären och handla lite, möta Daniella och sen kommer Tanja och Emil. Mimi och hennes systerdotter skulle nog också komma förbi en sväng men när är inte bestämt. Idag blir det kafferep med andra ord. Städade och hade mig igår men idag ser det likadant ut som innan städningen igår.. så jäkla trött på detta städandet. Robin och hans kompisar springer här in och ut hela dagarna och det börjar kännas som om mitt hem är en fritidsgård. Nu ska ungarna ut för nu ska vi och handla! - Ha en bra dag.

Sugen

på kräftor! Dags för en liten kräftskiva till helgen. Hade ett litet "gräl" med Paul häromdagen gällande stolar men det visade sig vara bra att det inte blev några för nu är han på väg för att göra ett RIKTIGT klipp! 8 st sådana stolar jag vill ha (+ dubbla klädslar) för 1600 kr, sparar hela 4000 kr som man kan göra annat kul för istället - great!

Sentimentala Emma.

Känner mig helt skum.. böl färdig.. Har absolut ingenting att böla för, har den goaste familjen man kan tänka sig, dom bästa vännerna man kan ha och är lycklig! Kanske är vädret?! Fan vad jag känner mig nere. Är rastlös till 100, kanske skulle ta och skura ner köket.. Ja, så får det bli. Vilket pissinlägg!
- Hej.

Lång ledig!

Go´morron.
Började min ledighet med sovmorgon, vaknade 9. Ska frulla med Madde och barnen nu och resten av dagen ska jag mysa med Robin. Nu kom Madde och Anthony så nu har jag inte tid med detta :) - Ha en bra dag.

Barnledig

Robin är hos sin mormor och ska sova där i natt, jag och Paul sitter och funderar på vad vi ska hitta på. Orkar/vill jag göra något?! Nä! Har fortfarande ont i magen och känner inte för at göra ett skvatt så ikväll blir det någon form av käk, film och mys :) Det har blivit på tok för lite "Emma och Paul" tid på sistone så nu ska det passas på! - Hej.

Ont!

Har så jäkla ont i magen så att jag håller på att krevera! Aj, aj, aj!
Vi var på stranden igår och tog ett kvällsdopp.... KALLT som in i men jäkligt skönt sen var meningen att vi skulle grilla men av olika anledningar blev det inte så, det blev pizza istället och barnen var lyckliga.



Fredagskvällen bjöd på mys och en massa skratt i gott sällskap. Ska jobba kväll både idag och imorgon och sen är jag ledig fram till torsdag och det ska bli sååååå gott. Längtar som en tok till onsdag så att vi kan få gå på vår efterlängtade husvisning! Nog med skriveri, nu väntar en massa tvätt på att bli upphängd!
- Ha en underbar lördag.

14.53

Kom hem för en stund sedan och det första jag gjorde var att fixa en kall god smoothie - Mmmmm! Hjärtat har lovat att han ska komma hem vid 16 och då bär det av, raka vägen ner till stranden :) Ikväll blir det grillning och mys med nära och kära. Nu kom Robin in så nu ska jag passa på att gosa lite med honom. - Ha det!

God morgon världen!

Idag vaknade jag av mig själv 5.30 och kände mig riktigt utvilad för en gångs skull, solen skiner och det är fredag - Great! Hoppas vädret håller i sig så att man kan grilla i kväll, känns som om det var evigheter sedan sist! Nu ska jag göra mig iordning för snart är det dags att jobba. - Ha en underbar dag!

Lite irriterad!

Trodde att jag skulle vara ledig imorgon men sen insåg jag att jag har kollat på fel rad på schemat! I det verkliga livet har jag nu FYRA jobbedagar framför mig innan jag har min sköna 3 dagars vila, grrr. Skönt att detta ursäkta mitt ordval.. BAJS schema snart är över! Längtar som en galning till nästa vecka då det är dags för husvisningen och jag hoppas innerligt att detta är "vårt hus", vill inget hellre än att komma härifrån.
Hade ett litet snack med en av mina grannar igår som inte är klok för fem öre, paranoid till tusen, ljuger för att försöka vända grannarna emot varandra och igår kändes det obehagligt när vi stod där och pratade, tror banne mig att hon har någon form av störning!
I porten brevid oss bor allas lilla "älskling" som tror att hon äger området och som beter sig som en liten "terrorsist". Hon hatar sin granne ovanpå henne och gör allt för att dom ska flytta därifrån.. allt från att slå soppåsar på dem till att spotta på deras dotter...
Oss har hon hatat sen vi flyttade in, varför vet jag inte riktigt men den bjuder jag på!
I porten på andra sidan om oss bor det pundare som går runt höga som höghus mesta delen av dagen som tycker att det är helt ok att lära barn att man inte får slå små flickor men när dom är större är det helt ok! Va fan! Jag har fått nog, Ta mig härifrån!!





Onsdagen den 5/7

Vädret är ganska underbart idag jämfört med hur det har varit dem senaste veckorna. Har precis käkat varma mackor med Robin och hans kompis som jag är barnvakt till. Ska hem till morsan vid 14.30 och käka körsbärspaj :) Svärmor ska bjuda på middag idag så Paul kommer och hämtar oss hos morsan vid 17-tiden. Ibland är det så himla skönt att slippa laga middag och bara få sätta sig vid ett dukat bord! Jobbar kväll imorgon, ledig på fredag, kväll hela helgen och sen har jag bara en vecka kvar på mitt schema.. veckorna har verkligen flugit iväg! Nu ska jag greja lite innan det är dags att ge sig av. - Ha en skön dag i solen!

Nygräddade bullar.

Baket är äntligen över.. ställer mig samma fråga varje gång jag bakar: varför skulle jag ge mig på detta?! Tar ju en evighet :) Har kalops som står och puttrar på spisen och nu är det dags att städa. Ser ut som ett bombnedslag här hemma... men inte länge till! - Hej.

LTO,LAVISOSAVKFVH!

Baka baka liten kaka!

Degjäsning på gång, ska baka kanelbullar och vaniljbullar. Har nyss varit inne hos grannen och lånat lite plåtar och snackat lite skit. Tråkigt väder idag igen.. rena rama höstvädret! Robin hade utegångsförbud igår och jag får väl säga att det gick bra! Alla kompisarna var och knackade på och det stack i Robin när han inte fick gå ut. Det första han sa idag när han vaknade var: Får jag gå ut idag mamma?! Hittar jag honom ute på parkeringen igen får han stanna inne i två dagar nästa gång och det är han inte intresserad av så jag hoppas han har lärt sig sin läxa :) Nu har jag inte tid att sitta här och sitta nu väntar mina bullar! - Ha en trevlig tisdag.

Höstväder!

Försov mig en smula i morse och vaknade till ösregn och åskväder. Fick på mig gummistövlar och regnjacka och traskade iväg till jobb. Har varit en seg dag på jobb idag och det ska bli riktigt skönt att få vara ledig imorgon och på onsdag! Mitt lilla hjärta ligger utslagen i soffan, han ska få sova 10 minuter till innan jag väcker honom. Han är alltid lika trött när det är måndag och helgen är förbi. Robin har "utegångsförbud" i dag! Pojken han leker mest med här hemma tycker att det är kul att leka på parkeringen av någon anledning och givetvis hänger Robin på... har sagt åt honom hur många gånger som helst att han inte får lov att vara där men igår hittade jag honom där igen!
- Utegångsförbud! När kvällen kom och han satt och mös i soffan bad han mig snällt att inte berätta för fröknarna på dagis om vad han hade gjort och att han skulle få utegångsförbud... hmmm, dom har han minsann respekt för :) Synd att det är skitväder idag för det hade känts hårdare för honom om det var fint. Jag hoppas att detta funkar så att han slutar att vara ute på parkeringen! Nu ska jag laga middag - fläskfilé, pommes, sallad och någon god sås. - Ha det!

Mr och mrs Lundman

I lördags var det äntligen dags för Lundmans bröllopsfest. Allt var tipptopp! Trevligt folk, god mat och dricka och underbart roligt!
 

Blev inte så mycket fotande men ett bildbevis på att jag FAKTISKT hade klänning finnes :)

Ska inte ljuga.. det var jäkligt skönt när man kom hem och fick slänga den av sig!



Efter allt stoj, stim och dansande åkte skorna av och sen var det dags att åka hem. Tack för en underbar kväll!

Lördag

Sitter och dricker kaffe, har nyss gått upp. Ska snart cykla upp till Maxi och handla lite. Idag ska vi på bröllopsfest hos Jenny och Björn. Var på Väla igår och handlade och tro det eller ej men idag ska jag ha klänning på mig! Har inte haft klänning sen avslutningen i 6:an.. hatar klänningar! Mormor ska ha Robin i natt och svärmor är snäll som både kör ut oss och sen hämtar oss i Östra. Ska bli kul detta!

Vi har hittat ett hus som vi har bokat visning på men tyvärr dröjer det 2 veckor innan vi får se det. Det ligger helt underbart, är perfekt i storlek och har mycket av det som vi gillar. Visar det sig att huset har "det" som det ser ut att ha känns det som om vi har letat klart :) Längtar till visningen (känner mig som ett barn i en godisaffär) är helt salig! Nog om detta, nu ska jag hoppa in i duschen! - Ha en underbar lördag!

RSS 2.0