Fixar och trixar!

Håller på att packa ner Robins saker som han ska ha med sig hem till mormor. Ska lämna han vid 16.30 och sen bär det av till väla en snabbis. Efter det ska jag raka vägen hem och avnjuta en go drink :) Ska vara hemma hos Sandra och Björn vid 20- tiden. Idag ska jag banne mig ha kul!!! - Hej

Igår

var det en härlig dag!
Storhandling, Danmark och pokerkväll med Tess, Micke, Tobbe och Lina. Skoj som tusan! Micke var duktig och skrapade hem båda pottarna. Live a little Micke hahaha. Idag är vi barnlediga och ska parta lite. Detta är vad jag fick med mig hem från Danmark igår i dryckes väg :) Mmmmm! Skriver kanske lite mer sen om jag har tid, annars får ni ha en trevlig lördag!


26/2

Torsdag..
Har inte gjort ett jota idag bortsett från att städa och tvätta. Imorgon ska jag iväg med Micke och Tess så att jag får hemhandlat lite mat. Eventuellt blir det en tripp till Danmark också :) Jag är sugen på att flytta. (blir trött på mig själv), trivs jätte bra här men jag behöver mer plats för saker och ting! Blir snart galen. Nu har jag gått genom alla grejer och kastat allt onödigt skit man samlar på sig men har fortfarande för lite plats....
Har precis käkat, hämtmat blev det idag. Robin är ledig från dagis i morgon och det innebär att det blir mer och längre gos ikväll än vad det brukar bli på veckodagarna men innan vi myser till det ska vi hem till Micke och Tess en snabb runda. När Robin har lagt sig blir det film, närmare bestämt denna:
  - Ha en fortsatt trevlig kväll!

















Igår och idag..

Igår fick vi äntligen "domen" och den var självklart positiv vilket vi visste redan från början. Känns skönt att ha den skiten ur världen och nu kan man äntligen börja må bra igen och njuta av vardagen! Åt helvete med dig Lundström! Tur att vi aldrig mer ska ha med dig att göra.
________________________________

Idag har det inte hänt så mycket, Sofie var här en sväng imorse efter att jag hade lämnat Robin på dagis. När Robin kom tillbaka från utflykten var vi och handlade lite till middagen. Robin var trött och mör efter Fredriksdal så vi slängde oss i soffan och gosande, sen kom Tess och Micke. Tess och jag har lockat hår, hon har fått riktig "sving" på att locka med plattisen :) Duktig flicka haha. Nu ligger Robin och jag är sugen på att titta på en film.. så får det bli!
- Go´natt på er.

Nya


Äntligen.

Vill att klockan ska bli 13.30.
Är nervös/ förbannad/ ledsen och känner mig jävligt kränkt!



Ehhh...

Hur förklarar man för sin 4-åriga son att bästa kompisen inte får äta "grisköttbullar"?!? Shit alltså!
Typ: Nä, du förstår där F kommer ifrån får man inte äta gris....
Då sa Robin: Men mamma jag kan väl äta grismat, jag tycker ju om köttbullar!
Snacka om att jag höll på att dö... vad säger man liksom?! :)
Nu ska byta sängkläder och sätta upp nya gardiner i vårt sovrum. - Ha det!


Lucky me

Gick min runda och efter det blev det Maxi och handling.. fynda ljuslyktor till sovrummet i grönt vilket är perfekt eftersom det ska bli svart/grönt och vitt där inne nu :)



Sitter och lyssnar på musik, här får ni ett smakprov! Helt UNDERBAR!
Lyssna och njut...



Nä, nu ska jag äta lite frukost. Ska möta upp min kusin och hans son när jag hämtar Robin på dagis så att barnen kan busa lite, det var längesedan Robin träffade lille Gidde. Får ta sig i kragen... bor å nära varandra men ändå träffas man knappt...DÅLIGT! :) - Ha en fortsatt bra dag!

Go´morron!

Ska snart lämna lillkillen på dagis och efter det blir det en timmes promenad. Robin har "beställt" köttbullar till middag  i dag så det blir en sväng inom Maxi på hemvägen! - Ha en bra dag.

♥ Söndag ♥

Hemma hos oss luktar det ljuvligt! Mina bröd har nyss blivit färdiga ;) Nu ska det ätas en god frukost!



Ett ljuvligt gott bröd som inte ska jäsa innan gräddning. Ska ställas in i kall ugn.

Ingredienser:

5 dl fingervarmt vatten
50 g jäst
2 msk sirap
1 tsk salt
ev 1 msk brödkryddor (anis, fänkål, kummin)
ev solroskärnor, linfrö eller något annat du gillar
7 dl rågsikt
7 dl vetemjöl

Så här gör du:
Smörj en långpanna.
Smula jästen i en skål.
Häll på 1 dl fingervarmt vatten och rör ut jästen med en träsked.
Tillsätt resterande 4 dl vatten, sirap, salt och ev brödkryddorna.
Arbeta ner rågsikten och ev de grova mjölsorterna.
Tillsätt vetemjölet och arbeta snabbt ihop till en deg (arbeta inte mer än 3 min i hushållsmaskin).
Ta genast upp degen på mjölat bakbord. Dela den i 2 lika stora delar. Forma 2 limpor och lägg dem på tvären på den smorda långpannan.
Sätt in långpannan direkt i kall ugn på nedersta falsen.
(Obs! limporna skall inte jäsa innan.)
Sätt ugnen på 200 grader.
Låt limporna gräddas i 30 min.
Ta ut dem och lägg dem på brödgaller.
För mjuk brödskorpa, linda in bröden i en bakduk.



20:e

Har nyss käkat middag så nu är man mätt och belåten! Ska pälsa på oss varma kläder och sticka till Fedriksdal och åka pulka med hjärtat vårt. Skoj skoj :) Micke och Tess kommer lite senare ikväll och då ska det spelas xbox! På tiden att mamma och pappa får testa lite hehe. Det var allt för denna gången..
- Hej!

Torsdag kväll

Nu ska vi spela:

Micke och Tess kom precis hit, Robin ska läggas nu sen ska jag hälla upp ett glas vin som jag ska smutta på till pokern! - Ha en trevlig kväll.

så var det dags....

att uppdatera. I lördags var det ju alla ♥:ns dag. Bestämde mig för att gå ut en runda och vägarna ledde mig till Brohult, tänkte: va fan.. här har jag ju aldrig varit! Gick och "utforskade" i min lilla egna värld, gick genom en tunnel och innan jag visste ordet av det så hade jag gått vilse... - HJÄÄÄLP! OMG! Haha, så här efteråt kan man ju skratta gott åt det men jag var verkligen skraj. Fick mig en bra runda på 1½ timme iaf innan jag hittade hem till morsan :) Var ju barnlediga i lördags så att först blev det käk här hemma med två andra par och efter det stack vi och bowlade. Alkohol och bowling är ingen bra kombination... Paul blev rund under skorna och inte lite, bedömningsförmågan var inte på topp direkt han trillade nästan in i grannens bana ( så kan det gå när ens gamla klasskompis står i baren ) Nästa gång får det bli i nyktert tillstånd!

Jobbade i måndags och det var riktigt skönt! Igår hände det inte ett jota. Micke och Therese var här en runda och fikade i eftermiddags och det är väl i stort sett vad som hänt i dag. Nu ska jag ta en dusch och sen är det Halv åtta hos mig som gäller. - Ha det!

Alla ♥:ns dag.

I dag är det lördagen den 14 februari och alla hjärtans dag. Är barnlediga i kväll så att vi kan gå ut och käka något gott och om vi känner för det tar mormor Robin över natten också... får väl se vad som händer. Nu ska jag pälsa på mig lite och gå ut och gå en runda! - Ha en trevlig alla hjärtans dag.

Jodå

Blev en runda på 1½ timme i skogen i förmiddags. Kallt men skönt. Strålande solsken blev det lite senare och det har varit helt underbart. Satt och "fönstersola" en stund och drömde mig bort, bort från detta kalla klimatet....


Gud vad skönt det hade varit med några dagar som innehåller sol, värme, bad, goda drinkar och total avkoppling. Ohh vad jag vill ha sommar! Nu på momangen! Tillbaka till verkligheten.. städningen väntar. - Ha det!

Fredagen den 13:e februari

Otursdag?! Änsålänge har det inte hänt mig något speciellt när det är fredagen den 13.e men man vet aldrig :) Ska strax lämna lillkillen hos mormor så att vi kan ta en längre runda i Pålsjö skog. För övrigt är det inget annat inbokat på "schemat" i dag, blir en lugn skön dag med en massa mys och gos. Alla ♥:ans dag i morgon! Har ingen aning om vad vi ska hitta på.. får kanske klura ut det lite senare i dag.
Det var ju meningen att vi skulle se Lady Gaga i Gislaved men så köpte vi xbox 360 istället och tur var väl det för nyfika jag ville se om det var utsålt på ticnet igår och då visade sig att konserten hade blivit inställd! Haha.. stackars er som hade köpt biljetter men själv kunde jag inte göra annat än att skratta :) Nä du!, nu ska vi ta på oss och sticka iväg. - Ha en underbar fredag!

Torsdag

Dagen började med en runda i Bruces. Gillade inte den delen av skogen som vi tog idag.. krångliga slingor!, i morgon får det bli en runda i Pålsjö skog istället. I dag har det druckits en massa kaffe och flabbats en massa skit med både den ena och andre. Robin ligger helt utslagen i bingen nu och är trött efter en hel dags härjande. Nu ska hjärtat och jag spela en omgång Betapet och efter det blir det mest troligt en film. - Tjingeling.

Boom chicka boom!

I dag fick min kropp en smärre chock...  gick en timme i Pålsjö skog, skönt som tusan var det. Nu ska det bli skärpning på den fronten! I morgon är det Bruces som gäller. Håller på att laga middag sen är det tvätt och dammsugning som gäller. Micke och Therese kommer hit ikväll och glor på film med oss det ska bli trevligt, kul att lära känna nytt folk också för den delen :) - Ha en trevlig kväll!

10 Februari

Aldrig förr har jag känt mig så här "liten".
Hatar denna situationen och vill bara att det ska vara över!
Idiot!, en enkel biljett till helvetet är vad du borde få..

Utmanad

av Madde...
- Gå till den sjätte mappen i Dina bilder och välj därefter den sjätte bilden
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den
- Invitera 6 st att vara med på utmaningen
- Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade

Emma utmanar följande:
· Morsan
· Kusin vitamin
· Mimi
· Mia
· Linda
· Syrran

 Denna bilden blev det:

Det är en bild från hjärtats 30års fest på mig, Jenny och syrran.. eller ja det var meningen att det skulle bli det men fotografen var lite för full :)
I lördags var vi på maskeradfesten och det var väldigt trevligt. God mat, trevligt folk och en massa kuligheter bjöds det på. Väntar på att jag ska få lite fler bilder av Annika och när jag har fått det så lägger jag upp några här inne. Ska iväg och hämta mitt lilla ♥ på dagis nu. - Ha en fortsatt bra dag!

Fredag

Tjabba, tjena, hallå. Håller på att tvätta.. inget nådigt tvättberg som väntar. Världen är liten! I sommras befann jag mig på vår parkering och där från ingenstanns dök Micke (en gammal klass kompis) upp. Det visade sig att han bor på samma område som oss, det var skoj att träffa honom. Kom att tänka på honom häromdan och tänkte att jag skulle kolla om han hade facebook men eftersom jag inte kom på vad han hette i efternamn var det svårt. Loggade in på facebook i onsdags och *poff* så hade han addat mig haha. Snackade igår och kom överens om att vi skulle ta en fika idag. Ska bli kul att träffa honom och få reda på vad han har grejat med.

Ska in till min kära granne i kväll och få lite hjälp med min jäkla maskeradutstyrsel så att den blir klar. Det är i morgon Annika ska ha sin 25-års fest och det ska bli kul. Ska vara där 17.30  så det blir att lämna Robin tidigt hos mormor i morgon.
Jaja, det var allt för denna gången! - Ha det bra.

Eftermiddags skoj!

Åkte pulka, skoj som attans var det hehe kommer knappt ihåg när jag gjorde det sist.. måste varit med Madde för ett x antal år sedan :)
Här kommer lite bilder på en överlycklig Robin som äntligen fick åka pulka!



Nu ska vi laga middag, i dag blir det spagetti och köttfärssås! - Ha en trevlig kväll.

Jobbigt värre

blev det när jag skulle hämta mitt lilla hjärat på dagis i dag. Hade ju köpt en blomma som J skulle få och när hon fick den svämmade det bara över..JA!, jag började lipa.. det kommer att bli konstigt utan henne där. Ni får tycka vad ni vill men hon har varit Robins trygghet på dagis i tre år. Aja, allt har ett slut.
Nu ska vi ta på oss och försöka leta upp en kulle/backe med snö så att vi kan åka lite pulka! - Ha det.

En lycklig liten kille.

 Robin i morse när vi traskade iväg till dagis. 

- Kan vi åka pulka idag mamma?
- Snälla, snälla.. jag gör vad som helst!
Haha den sista har han börjat köra med flitigt nu på sistone :)
Klart att vi ska åka pulka! Får pälsa på mig varma kläder innan jag hämtar Robin så att vi kan sticka iväg direkt efter dagis, man kan ju hoppas att där ligger kvar lite snö på backarna iaf. Nu ska det röjas undan och dammsugas här hemma, sen ska jag iväg och handla en blomma till Robins förskollärarinna eftersom hon ska gå på mammaledighet och kommer mest troligt inte att ha Robin något mera efter detta. Ska sanningen fram tycker jag att det känns hemskt att hon ska gå på ledighet eftersom hon är den ende som är kvar av dom som Robin hade från början :( Tråkigt för vår del men samtidigt önskar vi henne lycka till med bebisen och tycker att det är kul för hennes skull. Nä, nu är det  dags att lätta på rumpsteken och göra någon nytta! - Ha en bra dag.

4/2- 2009

Hejsan hoppsan!
Då var snart denna dagen över. I dag har vi inte gjort något speciellt. Trodde att Robin skulle vilja gå ut en runda i snön men inte det nej... så vi bakade lite chokladbollar i stället och var uppskattat. Fy bubblan vad det är räligt med hemmagjorda, åt en och det fick banne mig räcka! Känns som om jag ska krypa ur mitt skinn, har inte jobbat på 12 dagar.. får snart spader! Shit! Höll nyss på att skita ner mig! Haha. Sååå rädd jag blev! Fick/ hade strömavbrott som varade i typ 4 sekunder och sen satte allt igång igen :) Tur att inlägget sparades så att jag slapp skriva om möget! Nä, nu ska jag fixa lite varm choklad och glo lite på tv innan sängen kallar. - Natti natti!














- Vad blir det för mat?

Kycklinggryta och ris!
Har precis käkat middag med lillkillen. Nu sitter han bänkad framför tv:n och kollar på snövit och dom sju dvärgarna. Jag är sjukt rastlös och uttråkad, vill ha sommar och sol nu!! Dagarna känns så jäkla långa när det är sånt här tråkigt väder. Tänk om man kunde gått i ide och vaknat lagom till våren, det hade varit något! Jag hoppas att jag blir en björn i mitt nästa liv...
 
Robin kom nyss och sa att han var sugen på något så jag ska ta fram lite glass till honom och sen ska jag ta en svängom med min sugande vän. - Ha det!

Härligt!

Idag vaknade vi klockan 8.45. Jag frågade om Robin ville till dagis men han tyckte att vi skulle vara hemma och mysa så så fick det bli! Jag är förkyld!! Snorar som bara den men det var väl väntat efter vansinnesfärden till Husensjö igår. Nu ska jag göra lite gröt till oss och sen ska det städas och inhandlas lite till vår middag. - Ha en underbar dag!

Lördag, söndag och måndag

I lördags hade vi ju vår lilla klapp-jakt och det var skoj!
Lite senare på kvällen kom det hit lite vänner och förfesten kunde börja... kom ner i stan, tro det eller ej - Nykter! Första gången jag har gått ut utan att vara snurrig i planeten och inte gripits av panik haha, kul hade jag också MEN det är fortfarande roligare när man är på lyset :) Innan det var dags att åka hem skulle det givetvis intas lite nattamat så vi beställde, fick vår mat och när vi satt där och käka började en jäkla siren tjuta och någon sa något på knackig svenska som man inte kunde tyda... vi vände oss om och då möttes vi av en megafon med inbygd siren som dom hade som en sorts kommunikationsmedel att skrika ut nummerna på matbeställningarna... först trodde jag att det var ett skämt men dom var verkligen gravallvarliga haha. I går gjorde vi inte mycket. Robin kom hem vid 14-tiden och då skulle det givetvis spelas xbox! På kvällen blev det en massa mys och gos med lilleman innan han skulle läggas. Såg filmen Jumper och den var häftig! Tänk om man kunde göra så.. bara för en dag :) Idag när jag hade lämnat Robin på dagis hojade jag iväg till Husensjö till Annika och frullade med henne. Tusan vad det blåste.. på vägen dit var det inte så farligt men det tog hela 35 minuter att ta sig hem därifrån. Kommer säkert att få hjärnhinneinflammation efter den turen! Ja det var helgen i korta drag och lite om i dag.
Här har ni en bild på mina klappar jag kammade hem!
 - Ha en fortsatt trevlig dag!

RSS 2.0