Tisdagen den 8/6-2010

var en lååååååååång dag av en massa smärta, tårar och svett men klockan 21.07 föddes äntligen vår lilla dotter - 3532g vägde hon och var 50cm lång, två sekunder efter att hon hade gjort sin entré var ALLT bra igen. Från helvete till paradis! Äntligen är vår flicka här och Robin har blivit storebror. Sov på familje BB och när läkaren hade gått sin rond och gjort sin "besiktning" fick vi åka hem. Gissa om det var skönt att komma hem! Innan vi åkte hem kom Robin, farmor och gamlamormor på besök och hälsade den nya familjemedlemmen välkommen.

Vår fina nykläckta flicka:



Första syskonmötet:





Tvmys med lillasyster:



Första natten hemma har varit lite sisådär eftersom lillan har ont i magen men annars flyter allt på bra och vi mår prima. Nu sover lillan och killarna är iväg och hämtar barnvagnen i affären och sen skulle dom in om någonstans där man kan köpa en jacka till vår lilla skatt. Lillan, bebban, sessan, tjejen, gumman... har fortfarande inte bestämt oss för vad vår älskling ska heta men nu börjar det att bli jobbigt att inte ha ett namn till henne så innan dagen är slut får vi ha bestämt oss!

Till sist men absolut inte minst avslutar jag detta inlägget med att tacka min mamma - The one and only för allt stöd och hjälp vi fick av dig i samband med vår dotter/ ditt barnbarns födsel! Älskar dig mamsen!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack själv,jag älskar åsse er alla!

2010-06-10 @ 19:08:24
Postat av: Madde

Ohhh vad fin hon är nu e jag ju oxå sugen på en till =) Robin ser jätte stor ut med sin lilla syster.. =) ooo... kramar

2010-06-11 @ 07:33:49
Postat av: Kjell-Arne

Garttis Emma till en söt liten Tös grattis

2010-06-13 @ 21:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0